Pagini

vineri, 26 iunie 2020

Sistem Expert Volum Irezistibil Tresemme de la triodeluxe.ro. Formula inovatoare cu volumizatoare Fleximax care creează legături flexibile între fibrele de păr.




Sunt 10 ani de când folosesc produse de îngrijire a părului din oferta triodeluxe. Keratina lichidă Anian este produsul prezent în mod permanent în rutina mea chiar dacă nu îl mai aplic după fiecare spălare.


De câțiva ani am introdus în rutină și produsele Tresemme și sunt foarte mulțumită de ele. Majoritatea șampoanelor și a balsamurilor de păr pe care le folosesc acum sunt marca Tresemme, iar tratamentele sunt Anian, pe acest segment am rămas fidelă vechii mele iubiri.

Pe parcursul acestor ani am folosit doar ocazional alte mărci de produse de haircare din supermarket. Nemaiavând probleme majore cu părul îmi cam pot permite orice fel de combinații de produse.
Prefer totuși șampoanele pentru păr gras sau normal și măștile care au în compoziție siliconi. Da, eu fac parte din categoria acelor care preferă siliconii în produsele pentru păr, obțin rezultate foarte bune cu astfel de produse și asta de circa 10 ani.

În altă ordine de idei însă, setul Tresemme Beauty-Full Volume de la Triodeluxe se aplică în sens invers, adică balsamul prima dată, pe părul umed și abia apoi șamponul. L-am folosit o perioadă astfel, dar mi se părea nenatural, nu am nicio explicație pentru asta, așa că am decis să merg pe clasic 😅 și îl folosesc în mod tradițional, mai întâi șamponul și apoi balsamul.

Nu văd mare diferență pe partea de volum, însă parul meu a crescut foarte mult, e greu și devine foarte dificil să îi mai confer volum cu ceva, însă îmi place mult cum spălă și cum rămâne părul după folosire. O mare bilă albă primește pentru flaconul cu pompiță care facilitează aplicarea.
Categoric l-aș cumpăra a doua oară, dar la următoarea comandă, pe care intenționez să o plasez cât de curând, am pus ochii pe altceva.



Setul Tresemme Beauty-Full Volume îl puteți găsi pe site la un preț foarte bun pentru cantitatea sa (balsam 500 ml și șampon 625 de ml la doar 60 de lei). Pentru a beneficia de tehnologia inovativă Fleximax, cred că este nevoie ca părul să fie de lungime medie sau chiar scurt.  




                         Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

6 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!