"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 7 mai 2020

Impresiile mele despre Shiseido Waso Clear Mega-hydrating Cream


Shiseido este un brand japonez de lux cu un portofoliu generos în produse de skincare, haircare, makeup și parfumuri. De-a lungul timpului am încercat mai multe produse Shiseido, majoritatea de machiaj, care m-au impresionat destul de mult și care m-au creat o bună impresie despre calitatea produselor lansate de acest brand. 

SHISEIODO WASO CLEAR MEGA - HYDRATING CREAM
CREME ULTRA - HYDRATANTE INVISIBLE 


Marea dezamăgire vine însă de la un produs de skincare pe care l-am încercat luna aceasta Shiseido Waso Clear Mega-hydrating Cream. Eu am un recipient mic, de tip travel size, dar crema full size are 50 ml, este ambalată tot în borcănel care expune conținutul la aer și lumină, și care costa 38 de dolari pe site-ul original. 

Când am deschis capacul prima dată m-a impresionat textura de gel știam că se va absorbi perfect în piele și cel mai sigur nu va lăsa niciun fel de peliculă la nivelul tenului, pentru că în majoritatea lor, produsele de skincare asiatice au această calitate - textura extraordinar de prietenoasă cu pielea și compatibilă cu mai toate produsele de skincare de la alte branduri, astfel încât să poți face cu succes layering. 

Din păcate, minunea s-a oprit la textură, pentru că imediat ce am apropiat borcănelul de față, m-a izbit un miros foarte puternic de parfum. Exagerat de mult parfum pentru o cremă de față. Foarte dezamăgită, am aplicat totuși crema pe o porțiune mică de piele pentru a-i testa textura. Într-adevăr se simte minunat la aplicare, are o textură fină, ,mătăsoasă, se întinde perfect, se absoarbe bine și permite un strat de cremă emolientă peste, însă nu poți ignora faptul că se simte foarte puternic parfumul din compoziție. 

Shiseido Waso Clear Mega-hydrating Cream se dorește a fi un produs care menține hidratarea pielii timp de 24 de ore și este destinată tuturor tipurilor de piele, inclusiv celei sensibile. Sinceră să fiu, nu îmi pot imagina cum s-ar comporta pe un tip de piele un produs cu o cantitate atât de mare de parfum. Pe cosdna am verificat lista întreagă de ingrediente și pe lângă multitudinea de tipuri de parfum, în compoziție mai are și alcooli care cu siguranță nu sunt cea mai bună opțiune pentru un ten sensibil. 

Așadar, pentru mine care am un ten ușor sensibil, Shiseido Waso Clear Mega-hydrating Cream nu este cea mai bună alegere, mirosul foarte puternic nu mi-a conferit suficient curaj ca să o introduc în rutină. 


Voi ați încercat-o? Dacă da, cum o apreciați?



                                Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu













12 comentarii:

  1. Am tot văzut în online, în ultima perioadă, diverse produse WASO și eram tare curioasă despre ele, deși simțeam că ceva ce nu e bine. Acum că am citit review-ul tău, mi-e clar. Dacă într-un cleanser există atât de mult parfum și alcool, imaginează-ți ce poți găsi într-o cremă sau, și mai bine, într-un ser... Chiar aș fi vrut să-i văd lista INCI. Mersi de review-ul sincer! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am pus link catre cosdna, dar are cam mult parfum, crede-ma :P
      Cred ca raman la makeup in ceea ce priveste Shiseido, produsele de skincare nu prea cred ca sunt ceea ce caut eu :P

      Ștergere
  2. Multumim frumos pentru articol! Este bine de stiut,ca sa nu dam bani pe o crema care nu este buna!costa prea mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Varianta mostra, tester sau travel size este prima mea optiune la astfel de produse.
    Daca ma impac bine cu ele, trec la ceva mai mare. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau ca nu ti s-a potrivit aceasta masca. Eu am incercat de la ei doar o pudra si imi place destul de mult. Zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit această cremă, dar de obicei mă feresc de cele care conțin parfum din același motiv ca și tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am încercat pana acum acest brand, e bine de știu ce sa evitam. Dacă nu ma înșel au și preturi destul de mărisoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat ca are atat de mult parfum. Nici eu nu cred ca este potrivit intr-o crema de fata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu o mini crema Shiseido, se simte placut pe ten si nu avea miros puternic din ce stiu (nici eu nu suport parfum pe ten), insa nu mi s-a potrivit tipului de ten. :( Parfumul lor pe care il am acum miroase interesant, nitel cam dulceag. :)) E bine sa ne interesam inainte sa cumparam un produs.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am apucat sa incerc nimic de la acest brand. Cunosc marca si cred ca voi incerca curand si eu produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat-o dar ma bucur ca ai imparatasit sincer experienta ta cu noi

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!