"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 14 aprilie 2020

Tricouri basic, inscripționate sau cu printuri frontale? Tu ce alegi?



Câte tricouri ai în garderobă? Cu siguranță o mulțime, iar dacă ești ca mine, probabil niciodată nu ți se par a fi suficiente. Eu obișnuiesc ca în fiecare primăvară să îmi rezerv un buget special pentru a-mi reface stocul de tricouri. Sortez tot ce am din sezoanele trecute și le scot din uz pe cele de care m-am plictisit sau nu se mai găsesc în cea mai bună stare.

Apoi încerc să aflu care sunt trendurile anului și îmi aleg câteva modele care urmăresc tendințele în ceea ce privește printurile sau culorile propuse de pantone, dar în principal aleg câteva tricouri dama în culori neutre pe care să le pot asorta cu restul pieselor vestimentare din sezonul cald.


Îmi plac și acele tricouri inscripționate cu mesaje drăguțe, dar și cele simple, fără printuri și ușor supradimensionate. Îmi plac, de asemenea, tricourile casual cu imprimeuri simple pe care le pot purta ușor cu jeansii și cu teniși sau cu fustă midi și încălțări cu talpă joasă.

Nu investesc niciodată sume mari de bani în tricouri. Pentru că mă plictisesc repede de ele și simt nevoia să le schimb în mod permanent, aloc sume cuprinse între 40 și 70 de lei pentru un tricou, rareori depășesc această sumă pentru un model cu adevărat deosebit și un material de foarte bună calitate. Consider că putem găsi tricouri deosebite și la prețuri mai mici, iar cu o diversitate mai mare de tricouri ieftine poți construi mai multe ținute distincte cu jeansi, fuste și jachete în care consider că merită să investești sume mai mari de bani, dat fiind faptul că le poți purta mai multe sezoane.

Din garderoba mea, tricourile sunt articolele cele mai ieftine și pentru că le rotesc mereu, după cum am spus mai sus, nu am de gând să regândesc strategia. 

Propunerile vizuale din articolul meu sunt de pe site-ul nouamoda.com, ambele se înscriu în bugetul meu, dar pe lângă acestea mai puteți găsi o mulțime de alte modele drăguțe.


Voi purtați la fel de des ca mine tricouri?



                                 Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!