"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 18 aprilie 2020

Rochiile de seară lungi - cele mai bune alegeri pentru cele mai frumoase evenimente


Când vine vorba despre rochii de seară, cred că o rochie lungă neagră este cea mai la îndemână alegere, atât timp cât evenimentul nu este o nuntă, deși eu personal cred că putem purta negru și la o nuntă atât timp cât este accesorizat în mod inteligent.


Rochia neagră rămâne o alegere sigură care pune în evidență orice fel de siluetă conferind eleganță și rafinament! Eu aș opta pentru o rochie neagră maxi, amplă, cu crăpătură pe picior și decolteu adânc.  Un astfel de decolteu lasă posibilitatea purtării unor bijuterii opulente care să devină centrul de interes al ținutei. Sandale nude, aurii sau argintii, cu tocuri înalte și barete subțiri completează perfect un look elegant și strălucitor.

Rochii de seara poți găsi în nenumărate culori, croieli și tipuri de materiale, dar o rochie neagră, uni, fără aplicații, poate deveni un articol extrem de versatil în garderoba ta. Poți oricând să transformi o rochie lungă neagră de seară într-una casual pe care să o porți cu sandale cu talpă joasă și o pălărie din paie cu boruri largi, sau teniși sport și jachetă scurtă de jeans pentru un look de primăvară. Nici cizmele sau bocancii nu sunt de exclus atunci când vine vorba despre transformarea unei rochii negre de ocazie, într-una casual, de zi.

Este important, din punctul meu de vedere, să achiziționăm articole care ne permit mai multe combinații vestimentare cu piesele pe care le avem deja în garderobă și să trecem dincolo de ideea potrivit căreia o rochie de seară se cumpără doar pentru un singur eveniment, după care se abandonează în dulap. Accesorizată diferit, mai ales o rochie neagră poate fi purtată la mai multe evenimente, creând de fiecare dată impresia unui look inedit și atent studiat.

Rochii de seara ieftine în modele diverse și cu reduceri de preț de până la 62% puteți găsi și pe site-ul nouamoda.com, de unde am luat modelul de mai sus care corespunde preferințelor mele în ceea ce privește o rochie neagră de seară.

Voi ce fel de rochii de seară obișnuiți să purtați?




 Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!



***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


6 comentarii:

  1. Acum îmi dau seama că nu prea mai am rochii lungi în garderobă și ar trebui să reglez lucrul ăsta. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar iti ofera un look aparte o rochie lunga... Mi se pare o alegere potrivita pentru orice femeie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu prefer rochiile scurte, dar in ultimul an mi-am luat si cateva lungi si am ramas uimita ce bine imi vin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu cateva rochite lungi in garderoba si imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!