"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 7 martie 2020

Paula's Choice Super Hydrate Overnight Mask - ultimul pas în rutina mea de skincare (sigilarea rutinei de seară)


Precum ați văzut în postările mele de pe instagram, dar și în articolele de aici de pe blog, obișnuiesc să folosesc mai multe produse cu rol hidratant în cadrul aceleași rutine. Acest lucru este posibil doar dacă textura produselor permite acest lucru, desigur.


Pentru că în mod preponderent în colecția de mea de skincare se găsesc mai multe produse coreene și Paulas Choice, layering-ul, adică aplicarea mai multor produse în straturi suprapuse, este posibil pentru că texturile sunt lejere și nu fac scămițe. 

Așadar, recent am terminat Paula's Choice Super Hydrate Overnight Mask, un produs pe care l-am folosit pe post de cremă, ca ultim pas în rutina de seară, fiind practic produsul cu care am sigilat toate produsele aplicare anterior. 

Și Bellflower Hibiscus și Mizon Black Snail sunt creme cu texturi foarte lejere care mi-au permis să folosesc această cremă peste. La fel și serul Simply Pure cu ceramide și acizi grași, care poate fi el însuși folosit pe post de cremă care sigilează, are totuși o textură care se absoarbe perfect în piele și permite folosirea acestei măști Paulas Choice. 


Paula's Choice Super Hydrate Overnight Mask


Deși în sine, aceasta este o mască, eu nu am folosit-o niciodată în acest mod, ci am aplicat-o în strat subțire ca pe o cremă hidratantă de seară. Pe site sunt menționate ambele moduri de folosire, așadar o puteți alege pe cea care vă avantajează cel mai bine. 

Eu am avut varianta mini, de 15 ml, suficientă totuși pentru multe aplicări, motiv pentru care vă încurajez să achiziționați miniaturi, pentru că vă ajung suficient de mul timp pentru a vedea reacțiile pielii voastre și pentru a decide dacă doriți achiziționarea variantei full size. 
Sunt potrivite și dacă aveți un buget limitat, dar și dacă sunteți genul de persoană care se plictisește repede de același produs și simte nevoia să încerce mereu lucruri noi. Recipientele acestea de 15 ml vă pot satisface curiozitatea și nevoia de schimbare, fără să vă afecteze bugetul

Revenind la Paulas Choice Super Hydrate Overnight Mask, aceasta are o textură de gel cremos, destul de consistentă, ce lasă peliculă ușor uleioasă pe piele, cam ceea ce ți-ai dori de la o cremă sigilantă. 
După cum am menționat mai sus, poate fi folosită ca mască de față, caz în care se lasă să acționeze cca 20 de minute pe fața curată, după care se îndepărtează cu apă călduță și se începe rutina propriu-zisă; sau poate fi folosită ca o cremă de seară aplicată în strat subțire, la final.

La scanarea pielii cu Observ 520 din octombrie 2019, am avut surpriza să descopăr porțiuni de piele cu roșeață, ceea ce mi-a schimbat puțin perspectiva asupra ingredientelor și a produselor pe care obișnuiam să le folosesc, ca de exemplu exfolianții chimici, și cumva am început să pun mai mult accent pe hidratare și pe protejarea barierei pielii. 
Paula's Choice Super Hydrate Overnight Mask conține un complex de ingrediente care reduc roșeața și iritația pielii. Are în compoziție alge, ciuperci Reishi, peptide și extracte de plante nordice cu rol antioxidant și de refacere a barierei de protecție a pielii

Este un produs destinat tuturor tipurilor de piele, dar cu precădere pielii sensibile, deshidratate, sau celei cu eczeme și dermatite. Este un produs blând, care desigur, nu conține alcool, parfum, uleiuri esențiale sau alți iritanții, așa cum Paula's Choice ne-a obișnuit de atâția ani. 


Paula's Choice Super Hydrate Overnight Mask poate fi achiziționat în varianta mini sau full size de pe site-ul paulaschoice.ro! 


💗💗💗


Mai jos vă las un exemplu de rutină de seară - sunt produse care hidratează în mod intensiv și ajută la refacerea barierei de protecție a pielii. 


  • Mizon Snail Repair Intensive Toner (extract din secreție filtrată de melc și centella asiatica)
  • Hada Labo Premium Lotion - acid hialuronic cu 5 molecule
  • Super Drug Simply Pure ( ceramide, acizi grași)
  • Paula's Choice Super Hydrate Overnight Mask 



Nu uita, indiferent de rutina de îngrijire a tenului pe care o practici și de machiajul pe care îl aplici dimineața, crema cu spf 30 sau 50 este obligatorie!

#niciozifaraprotectiesolara




Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

11 comentarii:

  1. Valeria Chertes7 martie 2020 la 12:10

    Sunt produse minunate,sa le folosești cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Spune-mi,te rog,de unde iti comanda produsele de la miron si hala labo? Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Mizon sunt de pe mizon.ro (am un articol doua postari mai jos), iar Hada Labo de pe ebay si amazon! :)
      Cu mult drag!!!

      Ștergere
  3. Produse minunate! Sa Ie folosesti cu placere draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt si eu curioasa de produsele acestui brand, am cateva pe lista deja.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult rutina ta de ingrijire a tenului! O sa tin si eu cont de recomandarile tale, mai ales ca vreau sa incerc produsele celor de la Paula s Choice! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu in plan sa tot incerc produse de la Paula's Choice. Cred ca astept sa nasc si am sa-mi iau si eu un kit de inceput

    RăspundețiȘtergere
  7. As avea nevoie de hidratare in plus. Am auzit pareri bune despre produsele Paula's Choice asa ca as vrea sa incerc si eu masca asta. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am incercat niciun produs Paula's Choice pana acum. Chiar sunt tare curioasa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa caut si eu produsele recomandate de tine, tenul meu chiar are nevoie.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!