"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 11 martie 2020

Bifazic Anian cu Tea Tree Oil pentru descurcarea părului, combaterea mătreții și a păduchilor - un produs util copiilor preșcolari și nu numai


 Bifazic Anian School Lotion cu triplu efect 


Părul proaspăt spălat cu aspect sănătos, cu un fir lucios și plin de vitalitate mi se pare că face o diferență uriașă atunci când vine vorba despre un look îngrijit și atent studiat. 
După ce am am renunțat la vopsea și mi-am recuperat în întregime culoarea mea naturală, am reușit să obțin în sfârșit acel aspect pe care mi l-am dorit de atâția ani. 

De când am născut însă a doua oară, a trebuit să port părul prins în proporție de 90% pentru că e de-a dreptul imposibil să te descurci cu doi copii cu nevoi continue purtând un păr lung care participă activ la toate acțiunile pe care le întreprinzi zilnic. 

Din păcate eu nu suport părul strâns, nu mi se pare că mă avantajează și nu văd ideea pentru care ai avea un păr lung și frumos pe care să îl ții strâns în coc, coadă sau împletitură. Dar a trebuit să mă adaptez și să port un coc în vârful capului mai tot timpul. 
În primele 7 luni după naștere a avut loc acea cădere masivă de păr, proces fiziologic, normal, anticipat și asumat fără probleme. Știam deja care este parcursul de la prima sarcină. 

Totuși, de data aceasta m-am confruntat cu o mică problemă - fiind prins mai tot timpul, dar cu multe fire care picau în mod continuu și fiindu-mi imposibil să îl pieptăn atât de des pe cât ar fi trebuit, am pățit să mi se încurce foarte tare de câteva ori. 
Posibil să îl fi putut descâlci cu balsam de păr, însă nu am putut în acea perioadă să petrec prea mult timp la baie cu pașii normali de îngrijire și să las balsamul sau masca să acționeze pe firul de păr mai mult decât timpii normali. Așa că am apelat la acest bifazic pe care i l-au trimis cei de la Triodeluxe Adnanei. Ea nu are prea mult păr, un singur șampon îi este suficient, nu aplic încă nimic suplimentar, așa că am preferat să îl folosesc eu.  


Cum funcționează bifazcul Anian:



Bifazicul Anian cu arbore de ceai, deși este targetat pentru copii, este un produs destinat oricărui tip de păr, conține aloe vera, mușețel și ulei din arbore de ceai și este conceput în special pentru a descurca părul, dar este eficient și pentru prevenirea mătreții și a păduchilor

Cu cei din urmă nu mai am probleme de mai mulți ani, slava Domnului, m-au chinuit tare de la grădiniță până prin ciclul primar (încă am traume de la petrol și pieptenele acela special), dar cu mătreața încă mai am treabă, așa că mi-a prins bine și din punctul acela de vedere. 

Am aplicat bifazcul Anian pe părul umed doar în locurile unde aveam părul încurcat, pentru restul capului am folosit keratina lichidă sau bifazicul cu acid hialuronic și colagen, iar apoi am pieptănat. În mod surprinzător părul se descâlcește foarte ușor. Deși eram relativ sceptică la început, am înțeles repede că produsul chiar funcționează, iar acum îl folosesc de fiecare dată când mai am probleme, deși părul meu nu mai cade și se întâmplă foarte rar să mi se mai încurce. 

Bifazicul Anian nu conține parfum sau parabeni, dar are un miros natural pregnant de arbore de ceai. Îl puteți găsi aici pe site-ul celor de la triodeluxe.ro!
Pentru cele care folosesc metoda CG, menționez că produsul conține siliconi. 



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


9 comentarii:

  1. in mintea mea mereu te asociez cu parul desprins :).

    eu il port in casa prins, ma enerveaza sa ma apuc de ceva si sa-mi vina parul in ochi, plus ca mi se murdareste in cateva zeci de minute, dar pe strada musai liber... paduchi n-am avut niciodata, nu stiu cum am reusit :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai avut paduchiiii??? Pff, daca ne cunoasteam pe atunci, iti dadeam si tie :))

      Ștergere
  2. Pare un produs potrivit pentru parul meu lung. O sa il incerc cu siguranta! Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am parul lung si-l descurc cu ajutorul unui ser bogat in diverse uleiuri, doar ca-i de la alta firma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu stiu daca paduchii mai sunt prezenti in randul copiilor cum era pe vremea mea. Eu mereu ma jucam cu copii de alta natie si ma pricopseam cu paduchi, iar solutia era gazul parca si un pieptam special. Se pare ca acum sunt produse mult mai blande

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac produsele Triodeluxe. Arata bine produsul. Eu am avut o gama hidratanta de par de la ei si tare mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Il foloseste si fiica mea bifazicul asta. I se incalceste groaznic parul si e singurul produs care o ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am folosit acest produs, dar am folosit și eu produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu reusesc sa imi descurc parul folosind balsam pe parul ud.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!