"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 3 februarie 2020

The UnScrub Paula's Choice - un cleanser blând cu sfere de jojoba dizolvabile în apă



Curățarea tenului, protecția solară și hidratarea sunt pilonii tenului sănătos și baza pe care se construiește orice rutină de skincare, indiferent de tipul de ten, vârstă, problemele cu care se confruntă pielea, obiectivele urmărite ș.a.m.d


Ce tip de produse folosesc pentru curățarea tenului:


În majoritatea serilor folosesc metoda double cleansing pentru curățarea tenului, adică după ce îmi demachiez tenul cu produse specifice (dacă am purtat machiaj), folosesc un ulei de curățare pe care îl aplic pe tenul uscat și pe care îl masez bine pentru a dilua cât mai bine toate urmele de machiaj rămase din prima etapă. 
Adaug apă cu vârfurile degetelor și masez în continuare. Se formează o emulsie pe care o îndepărtez apoi cu multă apă și cu un prosop mic de față bine umezit. 

La pasul doi folosesc un cleanser blând care înlătură perfect eventuala peliculă rămasă pe ten de la produsul uleios folosit la primul pas.


The Unscrub Paula's Choice - experiența mea cu acest cleanser 


Pană în momentul de față am folosit gelul Balea Med pe care vi l-am prezentat în acest articol și care mi se pare în continuare o alegere foarte bună, atât din punct de vedere al listei de ingrediente, al calității, cât și al prețului. Nu l-am terminat încă, i l-am dat mamei, pentru că mi-am dorit să mai încerc și alte produse. 

The Unscrub de la Paula's Choice este un gel de curățare cremos, cu perle de jojoba în compoziție. Inițial, nu am crezut că este potrivit pentru folosire zilnică și îmi propusesem să îl introduc în rutină de două ori pe săptămână, însă după prima folosire m-am răzgândit și am decis să îl păstrez în mod permanent în rutină. 

În momentul de față eu am două variante mini a acestui cleanser, 15 ml fiecare, flaconul e micuț, dar suficient pentru foarte multe aplicări. 

După cum am spus mai sus, textura cleanserului The Unscrub este cremoasă, extrem de blândă și plăcută, o textură pe care nu am mai întâlnit-o la niciun alt produs din această categorie. În compoziție are perle de jojoba destul de măricele ca dimensiune, perle care se topesc în contact cu apa și pe care nu le simt absolut deloc agresive cu tenul. 



Eu nici nu mă raportez la el ca la un exfoliant pentru că particulele sunt foarte blânde pentru pielea și așteptările mele, ci ca la un cleanser obișnuit de zi cu zi. 

Curăță foarte bine pielea, chiar și dacă este folosit fără uleiul de curățare de la primul pas, fiind capabil să înlăture ultimele urme de machiaj, sebum și protecție solară. Nu lasă niciun fel de peliculă la suprafața pielii, dar nici acea senzație de piele care ține. 

Are în compoziție doar ingrediente non-iritante pentru ten, agenți de curățare blânzi și alte ingrediente cu rol de întărire a barierei de protecție a pielii. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile (așa cum este al meu mai nou), cu excepția celor afectate de acneea nodulo-chistică.

The Unscrub Paula's Choice NU conține SLS, SLES, parfum, alcool sau uleiuri esențiale. 
Îl găsiți pe site-ul www.paulaschoice.ro în varianta full-size sau mini, așa cum este cel pe care îl folosesc eu în momentul de față. 




Nu uita, indiferent de rutina de îngrijire a tenului pe care o practici și de machiajul pe care îl aplici dimineața, crema cu spf 30 sau 50 este obligatorie!

#niciozifaraprotectiesolara




Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


11 comentarii:

  1. Thank you so sharing about this product. We sure needed to know more about it.
    www.melodyjacob.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare tare fain acest cleanser. Voi ține cont de recomandarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aș vrea să încerc și eu acest scrub.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim frumos pentru articol! Este un produs minunat pe care vreau sa l incerc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac mult produsele de la Paula's Choice si am de ceva timp in plan sa incerc produsele lor. Sunt foarte apreciate si eficiente si m-am convins de asta de-a lungul timpului dupa zecile de review-uri citite

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt faine produsele de la acest brand. Pare un scrub gentil. Mai folosesc din cand in cand scruburi si mi-ar placea sa incerc varianta asta de cleanser. 😍

    RăspundețiȘtergere
  8. M-ai făcut tare curioasa in privința acestui produs.. il voi caută cât de curând 🥰❣️

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare fain cleanserul asta. Nu am folosit nimic de la Paula's Choice, dar numai de bine am auzit de produsele astea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu daca sunt singura, dar inca nu am incercat nimic de la acest brand, dar am cateva produse deja pe lista. Si acesta mi se pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mersi de recomandare, o să țin cont de ea! Pare un gel de curatare eficient.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!