"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 23 decembrie 2019

Beauty Blogging & Youtubers Meeting Timișoara, ediția a V-a

Duminica trecută a avut loc evenimentul nostru de beauty blogging mult așteptat, ajuns deja la ediția a V-a - Beauty Blogging and Youtubers Meeting Timișoara (Winter Edition).
Anul acesta am avut o formulă ușor diferită de anii trecuți (lucru evident și din denumirea evenimentului în sine), dat fiind faptul că au venit alături de fetele vechi, și bloggeri și vloggeri noi din Timișoara, aducând astfel un aer proaspăt evenimentului nostru. 
Cu o mulțime de sponsori și produse super interesante de skincare și makeup, evenimentul s-a desfășurat la Pensiunea Restaurant Andronic și a avut-o invitată pe Corina Allan pentru o super prezentare pe partea de skincare, iar Cosmina Mihuț s-a ocupat de partea de makeup printr-o demonstrație de machiaj simplu și rapid executat cu produse Maybelline, model fiind Lucia, una dintre cele trei organizatoare de anul acesta. 

Corina Allan a venit cu celebrul Observ 520 - un scanner super performant, cu ajutorul cărui se pot obține informații despre piele prin scanarea acesteia pană la 2 mm în piele. Nu a fost cazul pentru diagnoza de data aceasta, noi am avut parte de o astfel de sesiune luna trecută la sediul Paulas Choice, însă am făcut o demonstrație foarte interesantă cu câteva produse de protecție solară. Scopul a fost acela de a evidenția diferențele dintre mai multe tipuri de spf: crema, spray, pudră; filtre minerale vs filtre chimice și spf 30 vs. spf 50. 

Rezultatele au fost mai mult decât interesante și m-au pus serios pe gânduri. Cum s-a desfășurat acțiunea? Am aplicat pe piele câte două spf-uri pentru comparație și am scanat cu ajutorul Observ 520, iar imaginea ne-a arătat practic nivelul de protecție pentru fiecare dintre produsele aplicate.

Am descoperit cu uimire că spf-urile de tip spray asigură o protecție foarte mare și foarte uniformă(se vede exemplificat în imaginea alăturată), contrar a ceea ce îmi imaginam eu, că pudra cu spf nu asigură nimic, nici dacă este aplicată într-o cantitate imposibil de mare, nu se vede mare lucru, iar că diferența între spf 30 și spf 50 este una destul de mare. Asta m-a pus de fapt pe gânduri cel mai mult, dat fiind faptul că eu folosesc în prezent spf 30... 
Mai discutăm însă pe acest subiect și cu altă ocazie, sunt multe de povestit. 


Într-o atmosferă relaxată, savurând cu bucurie un desert delicios cu lapte și sos de fructe de pădure, am privit-o apoi pe Cosmina Mihuț demonstrându-ne cât de ușor putem realiza un machiaj simplu și rapid cu câteva produse de bază, asigurate de data aceasta de Maybelline. Rezultatul ne-a plăcut deosebit de mult, ceea ce mie îmi demonstrează cât de talentată este Cosmina ca makeup artist. 



Am testat o parte dintre produsele puse la dispoziție de sponsorii evenimentului și am făcut schimb de informații despre cosmeticele preferate și trenduri actuale în materie de makeup. Am aprofundat, de asemenea, acel subiectul sensibil despre necesitatea unui produs de protecție solară sub machiaj, indiferent de sezon, mai ales că demonstrația cu Observ 520 a produs o mică revoluție în fiecare dintre noi și ne-a pus serios pe gânduri. 


Gustarea a fost asigurată de Carmangeria Nora prin aceste platouri gustoase cu produse tradiționale din ingrediente naturale, iar gazda evenimentului a fost, așa cum am specificat mai sus Pensiunea Andronic


Le mulțumesc frumos Luciei, Cosminei și Rominei pentru organizarea impecabilă și de anul acesta și sponsorilor noștri dragi pe partea de makeup și skincare:

Pr. Avenue - Femino Help



Mai jos vă las cu o frumoasă galerie cu produsele primite în cadrul acestui eveniment, urmând să revin cu impresii despre ele aici sau pe rețelele mele de socializare:








Dacă v-a stârnit interesul vreun produs anume și doriți să aflați mai multe informații, nu ezitați să-mi solicitați un review rapid!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

6 comentarii:

  1. Multumesc Simo ca ne-ai primit, mai ales ca te-am tinut in asteptare atat de mult cu raspunsul.Ma gandeam zilele trecute ca ne stim de atatia ani, incredibil ce a zburat timpul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca s-a simtit bine toata lumea!
      Da, asa este, de vreo 8 ani cred ca ne stim! :)

      Ștergere
  2. Pare că a fost un eveniment tare drăguț.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut evenimentul! La mai multe! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos, vedem in ce directie merg vremurile :)
      Te pup si eu!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!