"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 9 septembrie 2019

Primele mele produse de skincare Good Molecules


Acum două săptămâni v-am arătat pe contul meu de instagram cele mai noi produse de skincare introduse în rutină. Este vorba despre 3 serumuri și un ulei marca Good Molecules pe care le-am primit din partea beautylish.com. 
Propunerea de testare a acestor produse chiar m-a încântat pentru că produsele Good Molecules sunt bine formulate și se potrivesc perfect filozofiei mele de îngrijire a pielii. 


După cum spuneam, am primit patru produse care se potrivesc perfect tenului meu mixt, cu exces de sebum în zona T, pori măriți și riduri fine pe frunte și în zona ochilor:
- Niacinamide Serum
- Hyaluronic Acid Serum
- Super Peptide Serum
- Squalane Oil

Obiectivele pe care mi le-am propus şi aşteptările mele de la produsele de skincare pe care le folosesc în general, (în ordine aleatorie) ar fi: 
- menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii,
- menținerea sub control a sebumului din zona T,
- pori cât mai curați,
- uniformizarea reliefului pielii,
- păstrarea fermității pielii,
- ținerea sub control a ridurilor de pe frunte și din zona ochilor.

Eu zic că sunt niște așteptări realiste, nu mi-am propus să șterg 10-20 de ani de pe chip, ci mai mult să întrețin cât pot de mult condiția pe care tenul meu o are în prezent, conștientă fiind însă de efectul timpului și a factorilor externi asupra pielii. 

Aș atinge multe dintre obiectivele menționate mai sus dacă aș folosi și o formă de retinol în rutină, dar pentru că după încercări multiple mi-am dat seama că nu îl tolerez, am căutat alternative mai prietenoase cu tenul meu. Cel mai probabil pe viitor voi căuta totuși un serum cu un retinol mai slab ca să bifez și cel mai potent ingredient antiaging (și nu numai). 

Deocamdată însă, pentru efectul antirid mă bazez pe peptide și vitamina C (un alt serum care nu e prezent aici) și bineînțeles pe nelipsita cremă cu factor de protecție solară aplicată în fiecare dimineață. 

Revenind la produsele din imagine, aș vrea să menționez că Good Molecules are în palmares puțin peste 10 produse, nu multe dar capabile să acopere cam toată plaja de probleme ale tenului și să asigure o rutină aproape completă.  
Toate produsele au lista de ingrediente pusă la dispoziție pe site, au menționat ph-ul (lucru pe care îl apreciez foarte tare), dar și indicații de folosire și o descriere concisă a fiecărui produs cu precizarea principalelor direcții pe care le urmărește. Nu conțin alcool și parfum. 
Prețurile sunt foarte accesibile, existând și pachete de produse cu prețuri și mai avantajoase. Livrarea se face și în România, eu am primit coletul la ușă prin serviciul de curierat al Poștei Române. 

Mie îmi fac cu ochii încă vreo 4 produse pe care aș vrea să le testez pe viitor, dar până atunci o să vin cu impresii despre produsele pe care le folosesc în prezent. Puteți consulta lista de produse din oferta Good Molecules de pe site-ul Beautylish AICI




Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

7 comentarii:

  1. Multumim pentru articol! Am auzit ca sunt produse minunate! Imi doresc sa incerc serul cu vitamina C si cel cu acid salcilic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au un exfoliant cu aha si bha pe care am pus si eu ochii si vitamina c LAA sub forma de pudra care se poate adauga in crema de noapte/zi. Interesant, nu?

      Ștergere
    2. Da!trebuia sa mi le iau si eu😘

      Ștergere
  2. Mulțumim pentru recomandări.

    RăspundețiȘtergere
  3. Produse super bune ,m-ar tenta și pe mine ceva să-mi iau !🤗😍❤

    RăspundețiȘtergere
  4. suna tare bine💕🤗eu nu am incercat nimic de la acest brand momentan, doar revolution skin care mi.am luat mi a parut cv pt bugetul meu 😅

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!