"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 2 iulie 2019

Baby Dove head to toe wash Sensitive Moisture - loțiunea Adnanei pentru spălarea pielii

Mi-am propus încă de anul trecut să vin cu mai multe articole pe blog și pentru/despre mămici și copii/bebeluși, că doar asta îmi ocupă în prezent cea mai mare parte a timpului, dar păstrându-le, desigur, în caracterul blogului. 

Așadar, pentru astăzi m-am gândit să vă arăt gama pentru spălarea pielii corpului și a mâinilor pe care o folosesc în prezent pentru fetița mea Adnana (2 ani și câteva luni). 

Din fericire nu am avut niciodată probleme cu pielea ei, nici când a fost bebeluș și nici în prezent, motiv pentru care nu am folosit game speciale dermatocosmetice (doar ocazional, parte din produsele mele de skincare), ci doar am încercat să găsim produse curate din punct de vedere a listei de ingrediente, nu foarte costisitoare ca preț și ușor de folosit. Zic asta pentru că atunci când era bebeluș, Adnanei nu îi plăcea masajul într-un mod special (și asta pentru că nu îi făcea plăcere să stea în plan orizontal prea mult timp) și uleiurile cu care încercam să îi fac masaj la fiecare băiță îmi dădeau mare bătaie de cap din cauza faptului că se absorbeau foarte greu în piele. 

Am folosit doar în primele luni uleiuri, după care  am trecut pe loțiuni, fiind mult mai compatibile cu personalitatea bebelușului de la vârsta respectivă. În prezent, loțiune folosim mult mai rar, nu la fiecare băiță, dar a devenit o activitate distractivă, că doar seamănă cu parte din ritualul de îngrijire al mamei, iar toate cremele, fardurile și accesoriile mamei sunt fascinante la aceasta vârstă, desigur. 

Revenind, pentru spălarea pielii, folosesc în prezent loțiunea Baby Dove Head to Toe Wash Sensitive Moisture, adică varianta pentru piele sensibilă. 
Ca să fiu sinceră, nu știam că Dove are o linie și pentru copii, am descoperit-o din greșeală în Auchan la standul cu produse pentru copii și bebeluși și, de obicei, produsele pentru pielea sensibilă îmi atrag mereu atenția pentru că știu că sunt mult mai curate ca ingrediente, fiind de preferat atât pentru adulți, cât și pentru copii, indiferent dacă există sau nu probleme cu sensibilitatea pielii. 

Desigur, nici această loțiune nu m-a dezamăgit pentru că nu conține parfum și nici sulfați, având un ph neutru, este delicat cu pielea sensibilă a copiilor și a bebelușilor și ajută la protecția barierei naturale a pieliiEste hipoalergenic și este testat dermatologic și oftalmologic

Noi nu îl folosim pentru spălarea părului, cel puțin nu deocamdată pentru că avem deja un șampon fără lacrimi, dar desigur poate fi folosit și în acest sens. Deși nu conține sodium laureth sulfate, face o spumă bogată și cremoasă, care nu însă nu deshidratează deloc pielea. 



După cum am spus, este o loțiune de spălare potrivită atât pentru copii, cât și pentru nou-născuți, iar în completare puteți veni cu Baby Dove Sensitive Moisture loțiune hidratantă pentru piele, fără parfum, pentru a menține hidratarea pielii un timp cât mai îndelungat. 

De asemenea, pentru spălarea mânuțelor am ales Baby Dove head to toe Rich Moisture, care este, la fel ca și cea de sus, o loțiune pentru spălarea părului și a corpului, dar cu acel parfum discret, plăcut, caracteristic produselor Dove. De altfel, pentru mâini avem mai multe produse parfumate, că deh, domnișoara începe să aibă preferințe deja și trebuie să facem compromisuri de ambele părți. 
Ambele variante au pompiță dozatoare ceea ce facilitează aplicarea și vin în două variante 250 ml și 400 ml.

Produsele Baby Dove le puteți găsi în toate supermarketurile la raionul cu produse de igienă pentru bebeluși, dar și în numeroase magazine online. 




Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

5 comentarii:

  1. Mie imi place sa incerc produsele cosmetice pentru bebelusi, protejeaza foarte bine pielea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador produsele de la Dove, sunt foarte bune și au un pret accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit si eu produse din gama asta pentru Darius si am fost tare multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam ca au astfel de produse cei de la Dove, neaparat le caut si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu in plan sa incerc aceste produse pentru copii. Pana acum n-am apucat sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!