"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 13 mai 2019

Stratia Liquid Gold sau cum să protejezi bariera hidrolipidică a pielii - review, părerea mea

Stratia Liquid Gold a fost unul dintre produsele de skincare pe care mi le-am dorit foarte mult în rutină și pe care, datorită prietenei mele care locuiește în America, am reușit în sfârșit anul trecut, să îl încerc. Așadar, e în regimul meu de îngrijire a pielii din toamna lui 2018 și reprezintă unul dintre produsele folosite cel mai des, poate nu chiar în fiecare seara, dar de cel puțin 5-6 ori pe săptămână.

Stratia liguid gold review
Am avut norocul să prind produsul cu ambalaj nou, airless cu dozator, foarte ușor de folosit și cu conținutul perfect protejat de acțiunea nocivă a aerului. 

Liquid Gold este un produs foarte cunoscut printre pasionatele de skincare și cu review-uri și aprecieri pozitive din partea acestora, lucru care m-a încurajat și mai mult să-l vreau în rutină.

În sine, este o loțiune cremoasă cu rol de hidratare, de hrănire, de protecție și de refacere a barierei naturale a pielii, datorită complexului de ceramide, colesterol și acizi grași din compoziție. 

Practic, datorită conținutului mare de lipide din formulă, Liquid Gold previne deshidratarea pielii prin pierderea de apă din țesuturi, fenomen cauzat de expunerea la soare, temperaturi scăzute, poluarea urbană, expunerea prelungită la aerul condiționat, spălarea tenului cu produse neadecvate care compromit barierea hirolipidică sau pur și simplu de fenomenul natural de îmbătrânire.
Formula sa cuprinde o mulțime de uleiuri vegetale, niacinamide, 3 tipuri de ceramide, colesterol, acid hialuronic, squalane, glicerină, vitamina B5, vitamina E etc, o mulțime de ingrediente super prețioase pentru piele. 
Nu are alcool sau parfum.


lista ingrediente stratia liquid gold

Așadar, cred că este lesne de înțeles de ce mi-am dorit atât de mult să îl am și de ce îl folosesc atât de des. Practic, de când l-am primit, mi se pare indispensabil pentru piele și va trebui să văd cum voi reuși să fac rost de el în continuare, după ce îl voi termina pentru că nu mă simt încă pregătită să îi găsesc un înlocuitor. 

Și ca să vă dau niște coordonate despre cum obișnuiesc eu să-l folosesc, vă spun: 


Cred foarte mult în această formulă simplă de hidratare intensă a pielii și de protejare a barierei sale naturale, prin umezirea tenului cu o apă termală bogată în minerale pentru a facilita absorbția perfectă a loțiunii mele cu 5 tipuri de acid hialuronic adânc în celulele pielii. Acidul hialuronic livrează și menține apa în piele și consider că este un ingredient indispensabil pentru o piele sănătoasă indiferent de tipul sau de problemele cu care aceasta se confruntă. După ce loțiunea se absoarbe mai pulverizez încă o dată apă termală, iar la final după ce tenul se usucă, aplic Liquid Gold ca pas final pentru sigilare. 

Apa termală de la pasul I o înlocuiesc uneori cu o loțiune tonică bogată și ea în ingrediente prețioase, precum este aceasta de aici. Cea mai complexă loțiune cu acid hialuronic pe care am folosit-o, rămâne cea despre care v-am povestit aici pe larg și nu intenționez să o schimb prea curând. 

Liquid Gold nu este un produs foarte onctuos, după cum ne-am putea imagina, este destul de light pentru ingredientele emoliente pe care le posedă în formulă, lasă totuși o peliculă ușor siliconată, dar atunci când tenul meu suferă din cauza deshidratării, se absoarbe mult mai repede, fenomen care continuă să mă uimească. 
Din acest motiv, consider că este un produs perfect potrivit oricărui tip de ten, de la uscat la gras, cu aplicări mai rar, în acest ultim caz. 
Se poate folosi de asemenea cu succes în rutinele complexe cu retinol și derivați, din cauza cărora pielea poate suferi, exfolianți chimici aplicați în mod intensiv sau în orice situație când matricea pielea suferă acel dezechilibru lipidic. 

În prezent tenul meu este normal spre mixt și folosirea sa în fiecare seară pur și simplu nu este prea mult, din contră, consider că de când folosesc formula de 3 de mai sus, condiția tenului meu s-a îmbunătățit foarte mult: relieful este mult mai regulat, pielea are un aspect mai plin, sebumul este redus (aici hormonii sunt responsabili în cea mai mare parte). 
Momentan, de câteva luni am făcut o pauză de acizi, doar ocazional mai folosesc AHA. Voi reîncepe din toamnă să îi reintroduc. Ceea ce voiam să punctez e că, și în absența acestora, tenul se comportă foarte frumos, iar cel mai bine văd acest lucru atunci când aplic fondul de ten, care se întinde perfect pe un ten hidratat, fără rugozități, pori măriți, scuame, riduri profunde etc. 
Performanța de a umbla în majoritatea timpului nemachiată și fără rezerve nu cred că o voi atinge eu prea curând, mai contează și factorii genetici în acest sens, așa că...dar nu acesta este obiectivul meu, oricum. Să pot purta un machiaj minimal, fără să fiu obligată să apelez la corector sau la un strat dublu de fond de ten este tot ceea ce îmi doresc în prezent. 

stratia liquid gold culoarea ulei de catina

Culoarea produsului Stratia Liquid Gold este un galben foarte intens datorită conținutului bogat în ulei de cătină, nu are niciun miros distinct și se întinde foarte frumos pe piele. 

În concluzie, Stratia Liquid Gold este un produs care îmi place foarte mult, în momentul de față se află în topul preferatelor mele și aș vrea să mai achiziționez cel puțin un flacon după ce îl voi termina pe acesta. 


Nu uita, indiferent de rutina de îngrijire a tenului pe care o practici și de machiajul pe care îl aplici dimineața, crema cu spf 30 sau 50 este obligatorie!
#niciozifaraprotectiesolara



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


28 de comentarii:

  1. Multumim pentru recomandare! Ma bucur ca te a placut si este un produs minunat pentru tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, chiar imi place foarte mult, ma bucur ca l-am descoprit, sper doar sa fac rost de el in continuare! :)

      Ștergere
  2. Pare a fi un produs minunat, o sa-l testez si eu cu siguranta!🤗💛

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e minunat, il recomand cu drag daca ai ocazia sa pui mana pe el :)

      Ștergere
  3. culoarea este tare interesanta, dar din cate vad un produs chiar bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, uleiul de catina este responsabil pentru culoarea asta frumoasa :)

      Ștergere
  4. Pare chiar un must have. Nu l-am încercat nici nu auzisem de el, dar e bine de știut ca este și ca ție ți-a priit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă bucur că ai avut o experiență bună

    RăspundețiȘtergere
  6. Uite un produs tare bun despre care nu stiam, il voi lua si eu in considerare la urmatoarea comanda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare foarte interesanta culoarea, nu ma asteptam sa fie galbena si mai ales acest galben aprins.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma tentează sa cumpar acest produs datorită faptului ca nu conține alcool sau parfum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are iritanti, e formulat foarte fain, de aceea il laud atat :D

      Ștergere
  9. Este prima data cand aud de acest produs si abia astept sa am ocazia sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uite ca despre acest produs chiar nu stiam! Are o culoare foarte interesanta si chiar nu ma gandeam ca nu are un iz pe masura :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte detaliat articolul si cu multe detalii importante pe care le-am retinut. Am inceput si eu sa folosesc tot felul de niaciamide, buffet si alte produse de genul asa ca nu-mi lipsesc SPF-ul din rutina zilnica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult, Ramona, sa aud ca folosesti spf in fiecare zi, te felicit sincer!!!!

      Ștergere
  12. Foarte interesant acest produs!! Ma bucur ca am aflat de el atat de multe detalii. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe langa culoare si ambalaj cred ca ingredientele sunt cele care m-ar face s ail cumpar si observ ca cele bune se regasesc din plin in aceast crema.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai,dar cu siguranta este un produs foarte bun!De ce la noi in tara nu exista?Cu totii am avea nevoie de el!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!