"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 2 aprilie 2019

Rujurile lichide metalice Boys'n Berries All Day Metals (review, swatches)

Rujurile lichide Boys'n Berries îmi sunt cunoscute de anul trecut, de când am plasat o comandă pe makeupshop.ro împreuna cu o prietenă, strict pentru a alege o textură metalizată din colecția All Day Metals. 





Le văzusem întâmplător pe site și am ales intuitiv după swatch-uri și modul de prezentare și bine am făcut, consider că am fost inspirată pentru că mi-a plăcut ceea ce am primit acasă. 
Din fericire anul acesta am avut ocazia să îmi îmbogățesc colecția cu încă două nuanțe, așadar în prezent posed:
  • Boys'n Berries All Day Metals Sex On Fire
  • Boys'n Berries All Day Metals Madness
  • Boys'n Berries All Day Metals Follow Me


➤ Preferatul meu este Boys'n Berries All Day Metals Sex On Fire, fiind una dintre nuanțele pe care le port cel mai des pe buze din întreaga mea colecție de produse pentru colorarea buzelor. Este un corai foarte saturat, dar nu atât de aprins precum altele din colecția mea, nici nu știu exact cum să o descriu, uneori îmi pare un corai cu un ușor subton rubiniu, oricum e o culoare unică, specială, care mă avantajează foarte tare și pe care o port cu plăcere pe timpul zilei, atunci când vreau un accent puternic pe buze. 

Boys'n Berries All Day Metals SEX ON FIRE

În pozele acestea, am reușit să surprind foarte bine culoarea, dar efectul metalizat este mult estompat, în realitate este mult mai puternic. 

Boys'n Berries All Day Metals SEX ON FIRE

➤ Boys'n Berries All Day Metals Madeness este un rubiniu la fel de puternic și de intens care nu are cum trece neobservat. Realizează un contrast foarte frumos cu irizațiile verzi ale ochilor mei și, la fel ca si Sex On Fire consider că mi se potrivește și îmi scoate îmi evidență trăsăturile. 
Eu personal, o consider o nuanță mai sofisticată și nu am purtat-o decât la evenimente și seara, dar e vorba despre o alegere pur personală, nu înseamnă că nu se poate purta ziua. De fapt nici nu îmi plac acest tip de clasificări, este irelevant când și ce culoare vrei să porți pe buze, atât timp cât ea te avantajează și îți conferă încredere de sine.

Boys'n Berries All Day Metals MADNESS
➤ Boys'n Berries All Day Metals Follow Me este nude-ul colecției - un nude puternic pigmentat și metalizat. Din păcate, de mai mulți ani eu nu mai port nude-uri, poate cel mult nude-rose, dar foarte rar, și asta din cauza faptului că nu mă mai avantajează în absolut niciun fel de machiaj. Îmi înăsprește foarte tare trăsăturile și pare că îmi adaugă ceva ani în plus la vârsta. 

Așadar, imediat ce am scos aplicatorul din tub mi-am dat seama că nu este o variantă compatibilă cu subtonul pielii mele și că nu îl voi purta pe buze, dar i-am găsit repede altă întrebuințare, pentru că știam din experiența anterioară că rujurile lichide rezistente la transfer, cele de bună calitate, se pot folosi cu succes și ca fard de pleoape, având avantajul că nu se strâng în pliul pleoapei, iar atât timp cât sunt încă umede se pot îmbogăți cu fard pulbere sau glitter pentru un efect dramatic. 
Eu l-am purtat simplu, aplicat într-un strat pe toată pleoapa și după uscare am aplicat eyelinerul. Am creat un nisipiu foarte frumos. 

Partea cea mai interesantă a acestui ruj lichid este faptul că el nu e doar metalizat, ci posedă și mici particule care reflectă lumina și pe care eu nu le-am sesizat decât la aplicarea acestuia pe pleoape. 
În imagine am încercat să fotografiez culoarea dintr-un anumit unghi astfel încât să se poată observa efectul cât de cât.  
Așadar, dacă purtați astfel de nuanțe, eu vă recomand cu drag Follow Me, arată foarte bine pe buze (și pe pleoape) și poate deveni repede cea mai bună alegere pentru colorarea buzelor de zi cu zi, atunci când vă doriți o culoare neutră, dar nu ceva plictisitor și comun. 

În concluzie, cam așa arată cele trei nuanțe pe care le am eu dintre cele nouă disponibile pe makeupshop.ro. Nu văd diferență de textură și calitate între ele, poate doar Follow Me este ușor mai lichid, dar tind să cred că indiferent de culoarea aleasă, calitatea este aceeași pentru oricare dintre ele. 


MADNESS      -      FOLLOW ME      -      SEX ON FIRE

Rujurile lichide metalice Boys'n Berries au următoarele caracteristici:

  • sunt cremoase și se întind perfect pe suprafața buzelor,
  • sunt foarte pigmentate și ajung la intensitatea maximă prin aplicarea unui singur strat, 
  • textura și finnish-ul este unul puternic metalizat, 
  • sunt rezistente la transfer, dar nu în proporție de 100%, însă arată bine ore în șir dacă nu intră în contact cu alimente uleioase,
  • nu usucă buzele într-un mod agresiv și nu se adună în pliurile sau colțurile gurii,
  • au un miros foarte plăcut, de dulciuri vanilate, 
  • aplicatoarele sunt moi și flexibile, dar precise, îmbracă bine buzele cu produs, fără a crea dâre|liinii inestetice (cred că sunt unele dintre cele mai bune aplicatoare pe care le-am încercat la acest tip de produse),
  • pot fi folosite atât pe buze, cât și pe pleoape sau ca blush, dacă aplicați o cantitate mică și o întindeți cu atenție pe piele cu ajutorul unei pensule de bună calitate. Cu siguranță culoarea va rezista întreaga zi,
  • prețul este unul foarte bun pentru categoria de produse din care fac parte - 25,95 lei


*****


Dacă vă plac astfel de produse, eu vă recomand cu încredere Boys'n Berries All Day Metals. 
Rujurile pe găsiti pe aici pe makeupshop.ro alături de alte produse cosmetice aparținând aceluiași brand

Eu am pus ochii pe paleta de farduri Nudelicious și pe creioanele de buze, pentru că da, după 8 ani de blogging, recunosc că încă îmi place să folosesc creioane aplicate pe întreaga suprafață a buzelor, așa cum v-am mărturisit încă de când am deschis acest blog. Am citit review-uri foarte bune despre aceste creioane și consider că merită încercate. 




Ați încercat vreun produs Boys'n Berries? Aștept impresiile voastre!




Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

28 de comentarii:

  1. wow, deci toate 3 arata minunat. imi plac produsele de la boys n berries, am un ruj nude mat de la ei si sunt super incantata de el. adevarul e ca are o rezistenta foarte buna! rujuri metalizate nu am decat 1, asa ca ar merge un rosu minunat, cum e acesta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, si eu vreau unul mat, imi plac si cele metalice si cele mate in egala masura, dar sunt curioasa cum sunt cele mate de BB mai ales ca imi plac vreo 4 nuante, nici nu stiu pe care as alege-o :P

      Ștergere
  2. Toate cele 3 nuanțe arata superb, dar rosul acela m-a cucerit total, trebuie sa îl cumpăr și eu! 😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate 3 nuante sunt absolut superbe si le vreau. Oricum sunt impresionata de acest brand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, si eu, si preturile chiar sunt decente, merita din plin!

      Ștergere
  4. Ador nuantele, textura si rezistenta lor. Chiar merita incercate 👌😉

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, sunt perfect de acord cu tine, eu am incercat lipstainuri mult mai scumpe si nici pe departe la fel de bune din punct de vedere calitativ...

      Ștergere
  5. Arata foarte bine pe buze. Am și eu o nuanță și o ador.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea am purtat rujuri metalice. Dar recunosc, nuantele astea sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mai mult mate, dar e binevenita o schimbare cu o nuanta din asta puternic metalizata :D

      Ștergere
  7. Toate nuantele imi plac si iti stau foarte bine😍😘

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place primul, chiar din swarch mi-am dat seama ca e preferatul meu :).

    sa stii ca in ultimele luni mi se pare ca nici pe mine nu ma mai prind nude-urile si ca imi scot in evidenta imperfectiunile... am zis ca am pitici pe creier, dar acum ca citesc impresia asta si la tine, incep sa intru la banuieli :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, e si preferatul meu, chiar e foarte, foarte fain!!!
      Treaba cu nude-urile este adevarata din pacate. Incearca cu subton roz, sau chiar nude-rose sa vezi ca altfel de așaza :)

      Ștergere
  9. Cel mai mult imi place madness insa sex on fire are o atractie anume din pricina numelui ;) Mi-a atras atentie denumirea neobinsuita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, am uitat sa specific faptul ca toate cele 9 nuante sunt inspirate de piese celebre heavey metal si de aici denumirile acestea interesante :D

      Ștergere
  10. Am o adevarata pasiune pentru rujuri, luciuri și creioane de buze, mereu imi iau culori noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata absolut superb pe buze. Iti vin maxim de bine. Cred ca dau iama in portofel. :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti sta tare bine cu aceste rujuri! Culoarea Madness pare preferata mea! 😍 Am un alt ruj de la acest brand si sunt tare multumita de el. 💚

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca imi impartasesti parerea, chiar sunt faine din punct de vedere calitativ si eu le recomand si online si in offline :)

      Ștergere
  13. Sex on Fire imi place mie si chiar si pe tine te avantajeaza cel mai mult nuanta asta sau cel putin asa mi se pare mie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, sunt de aceeasi parere si eu.
      Ce n-am specificat e ca la pozele cu Madness aveam buza sparta, Adnana m-a lovit cu capul in buza superioara si presata fiind peste aparatul dentar, iti imaginezi... :)))
      De aia am si o expresie ciudata in poza respectiva :P

      Ștergere
  14. mie imi place Follow me de cand l-am vazut, celelete doua nu prea cred ca mi se potrivesc...abia astept sa vad daca sunt in magazine

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumoase sunt nuanțele,îți stă foarte bine cu toate.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!