"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 13 aprilie 2019

Ce produse de skincare am mai cumpărat| primit în ultimul timp

V-am tot arătat în ultima vreme principalele game de produse pe care le folosesc în rutina mea de îngrijire a tenului. În majoritate sunt produse Paula's Choice și Bioderma, dar și Kiehl's și cosmetice asiatice. Cele din urmă îmi plac deosebit de mult, încerc să mă informez cât pot de mult, atunci când am timp, despre cele mai noi și mai performante produse coreene (în majoritatea lor) și cumva mă simt uneori copleșită de uriașa diversitate și de conceptele noi cu care industria lor cosmetică vine în mod permanent. 





Așadar, voi începe cu două produse k-beauty, adică fabricate în Coreea:
  • Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask
  • Mizon Balck Snail All in One Cream



➤ Masca cu argilă face parte dintotdeauna din rutina mea de îngrijire a tenului. Dacă la început am folosit argila românească la pliculeț pe care o amestecam cu apă sau alt lichid, mai apoi, din pură comoditate, am început să aleg produse gata pregătite, care mi s-au părut a fi mai ușor de folosit. În continuare consider că argila pudra e foarte bună și nu este neapărată nevoie de un produs procesat prea mult. 
Acest produs de la Innisfree l-am ales după bunele review-uri pe care le-am citit pe net la bloggerițele k-beauty și l-am comandat de pe iherb aici găsiți link, și îl folosesc cel mai des pentru curățarea porilor după metoda fiddy snails despre care trebuie neapărat să vă povestesc într-un articol separat. Ca fapt divers, ea implică un ulei de curățare, BHA și mască cu argilă, iar eu am mai adăugat și niacinamide. 



➤ Crema neagră cu extract de melc - Mizon Black Snail - mi-o doresc de câțiva ani buni și iată ca abia acum i-a venit rândul la cumpărare. Nu am desfăcut-o încă pentru că mai am multe creme hidratante care trebuiesc a fi consumate și nu mai vreau să fac risipă. Intenționez să mă folosesc de ea foarte mult în zona ochilor, la fel, inspirată de rutina bloggeriței Fiddy Snails. 
Recipientul are 75 de ml și l-am comandat tot de pe iherb, de aici
După ce o voi introduce în rutină vă voi povesti mai multe despre textură și de cât de bine m-am acomodat cu ea folosită cu precădere în zona ochilor. 


Din categoria produse primite, fac parte două mini produse, după cum urmează:
  • Sephora Mud mask purifying and mattifying 
  • Ole Henriksen Truth Serum 



➤ Masca Sephora cu argilă, zinc și cupru este destinată tenului mixt și gras pentru curățarea porilor și reglarea excesului de sebum. Are practic aceeași utilitate precum masca coreeană și sper că ne vom înțelege la fel de bine. Nu i-am căutat încă lista de ingrediente, dar o voi face înainte de aplicare, sper să nu am surprize. 



 Truth Serum se laudă a fi bogat în antioxidanți, colagen și vitamina C. Nu am apucat să studiez cu atenție lista de ingrediente, dar am observat fugitiv câteva tipuri de parfum în compoziție, unul chiar destul de sus în listă, așa că îl voi evalua cu atenție înainte de a decide dacă merită folosit sau nu, în acord cu filozofia mea de îngrijire a tenului. 



 Tot din cadrul produselor primite face parte și kitul Eau Thermale Jonzac pe care am început să îl testez încă de luna trecută. Spre deosebire de cele două produse prezentate mai sus, pentru care nu mi-am cam făcut temele, acestea trei sunt studiate cu atenție înainte de le aplica pe piele. Așadar, de la acest brand franțuzesc nou intrat pe piața din România, testez în prezent:
  • apa termală Jonzac
  • apa micelară Jonzac (mini produs, de ajuns pentru doar câteva aplicări)
  • gelul micelar demachiant pentru ochi 

Cel din urmă este produsul central al gamei testate de mine și produsul pe care mi-am dorit cel mai mult să îl încerc, așadar review-ul pe care îl voi posta pe blog în curând, va avea oarecum în centru acest produs pentru demachierea ochilor. Dacă doriți să le studiați (insclusiv din punct de vedere a listei de ingrediente), produsele Jonzac le puteți găsi pe site-ul oficial. Eu revin cu mai multe informații despre brand și produsele încercate de mine, în cursul acestei luni. 


Așadar, acestea sunt cele mai noi produse de skincare pe care le posed eu și vor urma impresii în articole dedicate. 
Voi ați folosit vreunul? Aveți sugestii și impresii pentru mine?


Nu uita, indiferent de rutina de îngrijire a tenului pe care o practici și de machiajul pe care îl aplici dimineața, crema cu spf 30 sau 50 este obligatorie!

#niciozifaraprotectiesolara


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



4 comentarii:

  1. nu am incercat niciunul din ele,dar sunt convinsa ca sunt foarte bune si de calitate 😍😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vad parerea ta, sa stiu ce sa mai incerc si eu 😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat nici un produs dar mi-ar place masca cu argila.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa folosesti aceste produse minunate,ma incanta masca cu argila si serul cu vitamina C😘

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!