"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 14 martie 2019

Produsele mele de îngrijire a tenului Kiehl's

Anul trecut au intrat în rutina mea de îngrijirea a tenului mai multe produse și branduri noi. Printre ele se află și Kiehl's, un brand new yorkez pe care eu l-am descoperit odată cu deschiderea primului magazin din Timișoara în incinta Iulius Mall, în vara anului trecut. Despre acest eveniment, despre diagnoza de care am avut parte în incinta magazinului și mai multe detalii despre brandul în sine v-am povestit în acest articol

Astăzi vreau să vă vorbesc însă despre produsele Kiehl's pe care le dețin eu în prezent. Unul dintre ele a intrat în uz anul trecut, iar restul sunt programate din 2019, după ce termin ceea ce folosesc în prezent. Cu ocazia aceasta mi-am propus să fiu mai responsabilă și să mă organizez mai bine astfel încât să nu mai am deschise în același timp mai multe produse cu aceeași destinație, ca mai apoi să trebuiască să le arunc înainte de a fi consumate integral, din cauză că au ieșit din termenul de valabilitate. 

Așadar, acestea sunt produsele mele Kiehl's din 2019:



- Kiehl's Ultra Facial Cream (două recipiente mini de 7 ml fiecare),
- Kiehl's Daily Reviving Concentrate (15 ml),
- Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado (14 ml).


Despre crema de ochi cu avocado v-am povestit luna trecută în acest articol. Este una din cremele mele de ochi preferate și un produs pe care îl recomand cu încredere oricărui tip de ten pentru îngrijirea zonei sensibile a ochilor. Mai multe impresii și detalii despre cremă găsiți însă în articolul menționat mai sus. 
Acesta este primul produs pe care l-am deschis și de ale cărei calități am fost foarte curioasă. Mă bucur nespus că nu m-a dezamăgit.


Kiehl's Daily Reviving Concentrate este un ser de zi cu acțiune antioxidantă și de protecție împotriva factorilor de poluare urbană. Are în formulă ulei de floare soarelui, ulei de tamanu și extract din rădăcină de ghimbir, squalane, vitamina E și o serie de uleiuri esențiale. 
Se recomandă a fi folosit ziua înaintea cremei de protecție solară. Eu doar l-am testat, încă nu l-am introdus în rutină, dar urmează după ce termin serurile pe care le folosesc în prezent. Evident voi reveni cu impresii. Este un ulei premiat în 2016, nu conține uleiuri minerale sau parabeni și este creat din 100% ingrediente naturale. 



Un alt produs de care sunt foarte, foarte curioasă pentru că mi-a fost recomandat cu încredere, este crema Kiehl's Ultra Facial Cream - un alt produs emblemă al brandului Kiehl's. 
Este o cremă hidratantă destinată tuturor tipurilor de ten, cu aplicare atât seara, cât și ziua, după nevoie, preferință și tipul de ten. Formula sa cuprinde squalane, diverse tipuri de uleiuri vegetale cu puternic rol de emoliere și glicerină - un ingredient de top cu rol de mentinere a apei în piele. 
Îmi place ceea ce promite acest produs și prevăd că îmi va plăcea poate la fel de mult precum crema de ochi cu avocado. 
Eu am două creme mini de 7 ml fiecare și chiar dacă par micuțe, sigur îmi vor ajunge destul de mult timp. 



Pe lângă aceste produse mai dețin și câteva eșantioane, după cum urmează:
- Ultra Facial Toner
- Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate
- Glow Formula Skin Hydrator
- Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil
- Midnight Recovery Concentrate

De la diagnoza tenului mi-a rămas în minte Ultra Facial Toner - un produs care îmi place și din punct de vedere a compoziției și pe care îmi doresc să îl cumpăr full size pe viitor. 


Așadar, acestea sunt produsele mele Kiehl's pe care le dețin în prezent și care vor fi prezente pe blogul meu în cadrul a câtorva articole. Dacă aveți impresii despre vreunul dintre ele, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție.



***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



9 comentarii:

  1. Uite un brand despre care stiu multe, dar inca nu am testat nimic de la ei, tare mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand sa incepi cu crema pentru conturul ochilor cu avocado, e chiar grozava :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat nimic de la ei, mi-ar placea sa incerc crema de ochi cu avocado.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, merita din plin, o recomand cu incredere. O sa imi para rau cand o sa se termine si nu mai am asa de multa :P

      Ștergere
  3. Sunt foarte elegante aceste produse si ar fi placut sa le incerc si eu. Sunt convinsa ca as fi impresionata placut de aceste produse

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am mostra serului pentru zi, care are doar 2 mL și îl folosesc de 9 zile și încă mai am.. Este foarte bun! M-a făcut să nu mai vreau să port fond de ten

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud, inseamna ca merita cumparata varianta full size. Eu inca astept sa termin ceea ce am inceput ca sa il deschid, nu mai vreau sa fac risipa. Acum chiar sunt curioasa cum ne vom intelege pe termen lung.

      Ștergere
  5. Nu am folosit până acum nimic de la ei.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!