"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 26 martie 2019

Colecția mea de produse Paula's Choice de îngrijire a tenului

Am promis că anul acesta voi reveni cu foarte multe articole din categora skincare și, după cum se vede, chiar mă țin de cuvânt. 
Pentru că foarte des vă arăt pe instagram combinații de produse în care mai mereu apare câte unul aparținând unuia dintre brandurile mele preferate - Paula's Choice - m-am gândit să vă arăt ce dețin în momentul de față în rutina mea de îngrijire a tenului, de la acest brand. 





Așadar, după ordinea din imagine, iată ce produse Paula's Choice am eu în rutina mea de îngrijire a tenului: 

➤ Skin Balancing Pore-Reducing Toner - un tonic de față plin de antioxidanți și ingrediente prețioase pentru piele, pe care eu l-am folosit și pe post de unic hidratant atunci când tenul meu a luat-o razna și excesul de sebum din zona T s-a intensificat. Mult mai multe detalii despre tot ceea ce înseamnă acest toner în sine și ca experiență personală, puteți citi în review-ul meu de aici


➤ Defense Nightly Reconditioning Moisturizer este o loțiune cu textură de gel-souffle pe care am purtat-o dimineața pe tenul curat înainte de spf sau de fondul de ten, dacă situația nu a impus o cremă cu factor de protecție solară. Este un produs care lupta împotriva factorilor de poluare urbană responsabile de îmbătrânirea cutanată, dar și de alte daune vizibile ale pielii. Am scris un articol amplu pe blog și despre acest produs care se află în top 3 produse Paula's Choice preferate. 

➤ Skin Perfecting 2% BHA Gel este varianta mea preferata de exfoliant chimic BHA. După mai multe încercări cu alte branduri, dar și cu celelalte două texturi din oferta Paula's Choice, loțiune, respectiv lichid, m-am reîntors la aceasta varianta, care am concluzionat că are cea mai bună compatibilitate cu pielea mea. 
În linii generale, exfoliantul chimic BHA ține sebumul sub control, curăță porii, ajută la diminuarea acestora, îmbunătățește vizibil textura pielii și lucrează ușor și pe petele de la acnee, dar și la o parte dintre semnele de îmbătrânire a pielii, însă pentru acest deziderat, nu o face la fel de intensiv precum o face AHA-ul. Dar mai multe despre BHA și acest produs veți afla în curând dintr-un articol special. 

➤ Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator este singurul produs dintre cele prezentate, pe care încă nu l-am deschis, și asta pentru că am încă în uz mai multe creme de seară pe care aștept să le termin. Însă produsul nu este unul nou pentru mine, l-am folosit și în trecut, iar pe blog are un articol special de tip review
Noutatea cu care vine acest produs este una foarte îmbucurătoare pentru mine, și este vorba despre schimbarea recipientului. În articolul de anul trecut vă spuneam că am avut probleme cu blocarea dozatorului și mi-am cam bătut capul cu rezolvarea acestui inconvenient. Mi-am dorit foarte mult ca ambalajul să fie schimbat pentru că era păcat ca un produs atât de bun să fie pus în umbră de un recipient nu tocmai inspirat. Minunea s-a produs și Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator are ambalaj nou.



➤ Peptide Boost este cam singurul serum pe care îl folosesc în prezent. Pentru că tratează cu succes toate semnele de îmbătrânire a pielii, fiind un înlocuitor bun pentru retinol pe partea de anti-aging, este alegerea mea pentru zona ochilor, frunte și alte zone ale feței unde pielea mea prezintă riduri. Îl folosesc în fiecare seară înainte de crema emolientă cu care sigilez întreaga rutină. Este programat și el în curând pentru un review. 

➤ Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant este cel de-al doilea tip de exfoliant chimic pe care eu îl folosesc și preferatul meu, de asemenea, dintre produsele încercate până acum, inclusiv din oferta alternativă Paula's Choice. 
Dacă la BHA mai renunț din când în când, cu AHA fac pauze mult mai rare, și asta pentru că în acest articol v-am explicat care este rolul acidului glicolic (sau lactic) într-o rutină de îngrijire a pielii, astfel încât acesta se mulează perfect pe nevoie tenului meu din această perioadă a vieții. 
Diferența între acest produs gel de 8% și cel prezentat în articolul din link este potența pe care o resimt pentru cel dintâi pe pielea mea, dar aceasta nu este o regulă, AHA-ul potrivit trebuie ales în funcție de natura pielii fiecăruia dintre noi. 


În concluzie, acestea sunt produsele mele Paula's Choice, dar wishlistul este mult mai lung și cu siguranță, pe măsură ce unele dintre aceste produse se vor consuma, altele le vor lua locul, unele similare, dar nu toate, pentru că îmi doresc să mai încerc și alte produse din ofertă. 


Toate produsele Paula's Choice le puteți comanda online de pe site sau direct de la sediu pentru cei din Timișoara. 

Voi ați încercat vreunul dintre produsele expuse de mine? 
Sunteți curioase de unul anume, să grăbesc recenzia?


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


16 comentarii:

  1. Skin Perfecting 2% BHA Gel e și produsul meu favorit cu BHA, deși mi-au plăcut cam toate de la Paula's Choice, dar cu el văd cele mai bune și rapide rezultate.
    N-am încercat încă produsul cu 8% AHA, dar e pe wishlist de ceva vreme, poate la următoarea comandă, iar din booster-ul cu peptide am niște mostre, pe care ar cam fi cazul să le pun la treabă.
    Am încercat toate celelalte produse și am aceleași impresii bune, deși crema din gama Defense nu știu dacă aș recumpăra-o (poate ca mini, pentru călătorii).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti place bha-ul gel, cred ca te vei intelege la fel de bine si cu aha-ul in aceeasi textura, cel putin asa cred eu. Chiar sunt curioasa cum ti se pare, daca decizi sa il achizitionezi.
      Ma bucur sa vad ca impartasesti aceleasi impresii ca si mine, cat despre crema Defense, eu sunt super impresionata de ea, mi se pare crema ideala pentru a fi aplicata dimineata, e ceva ce caut de ani de zile. Pot pune orice fel de spf dupa sau primer sau direct fond de ten, e absolut perfecta, dar desigur, corespunde nevoilor mele personale :P
      Te pup, Ella, merci pentru feedback!

      Ștergere
  2. Nu am folosit niciunul dintre aceste produse, dar as incerca exfoliantul.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai o colectie destul de maricica, din pacate nu am testat nici un produs de la ei, dar am trecut 2 pe lista mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost mai mare, dar am mai terminat din produse :P
      Sper sa fie compatibile cu pielea ta, daca te hotarasti sa le achzitionezi, si sa obtii rezultate foarte bune!

      Ștergere
  4. Mi-ar placea sa incerc produse Paula s Choice, sper sa mi se potriveasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur vei gasi ceva pe nevoile tenului tau, oferta este foarte variata.

      Ștergere
  5. Am citit impresii tare bune despre produsele de la Paula's Choice insa pana in acest moment nu am incercat niciunul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ai ocazia sa o faci, sunt produse de foarte buna calitate cu rezultate sigure. :)

      Ștergere
  6. Ai o colectie impresionanta, am citit multe review-uri bune ale produselor Paula's choice. Mi-ar placea serumul Peptide Boost.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul exfoliant chiar aș vrea să îl încerc și eu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador exfoliantul cu 8% aha. Nu il folosesc zilnic, ci doar când vad ca tenul o cam ia razna, dar am rezultate instante cu el. A doua zi e totul ok!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dintre toate acel gel de curatare aha il am , in rest nu prea am avut contact cu aceste produse

    RăspundețiȘtergere
  10. Am auzit si citit doar lucruri bune despre aceasta gama. Acum sunt si mai curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Spre rusinea mea eu nu am nici un produs de la paula's choice! Am tot zis sa intru si eu pe site si sa-mi aleg un kit de inceput

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!