"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 5 februarie 2019

Cămașa albă made in România by Dragoș Prioteasa


Duminică a fost tare frumos la Timișoara, undeva peste 10 grade, ceea ce m-a încurajat să fac câteva poze în aer liber, ocazie numai bună să vă arăt camasa alba tip rochie creată de Dragoș Prioteasa, o piesă despre care v-am vorbit pe instagram și pentru care am promis poze într-un articol special. 



Încă din liceu am căpătat o pasiune pentru cămășile de tip office, pasiune pe care am desăvârșit-o în facultate, purtând cămăși ani la rând, în special accesorizate cu cravate în culori și texturi diferite, în ținute lejere cu blugi și teniși sau chiar tocuri (în special la examenele din sesiune). 
Totuși o cămașă de tip rochie nu am avut niciodată, iar ocazia de a lucra cu designerul Dragoș Prioteasa mi-a oferit posibilitatea de a acoperi și acest gol din garderoba mea. 


Așadar, am ales o cămașa-rochie tip clasic, albă, simplă, ceea ce-mi va oferi pe viitor posibilitatea de a crea lookuri diferite, pline de creativitate, pentru că numai imaginația este limita atunci când vine vorba a de compune outfituri cu ajutorul unei cămăși simple. 



Cămașa albă tip rochie Dragoș Prioteasa pe care am ales-o eu este mărimea S (mai lărguț) și vine însoțită de un brâu cu două fețe, alb și negru, care îți oferă posibilitatea de a-l lega în mai multe moduri, după cum puteți observa în prezentarea de pe site. Eu am ales să o port cu o centură vintage din colecția mea, cercei aurii supradimensionați și cizme peste genunchi Zara. 

Cu bucurie vă mărturisesc că această piesă vestimentară m-a cucerit de la prima interacțiunea. Nu cunoșteam brandul Dragoș Prioteasa dinainte, însă am descoperit un produs de calitate superioară, croit și lucrat cu profesionalism, dintr-un bumbac plin, foarte ușor de călcat (țin neapărat să menționez acest amănunt), creat cu atenție deosebită la detalii și cusături. 
Este un model lejer, foarte amplu în partea de jos, ceea ce creează un aspect extrem de feminin atunci când o îmbraci, fiind potrivită atât siluetelor androgine, cât și unor curbe mai generoase, iar brâul atașat va sublinia talia de fiecare dată într-un mod estetic. Cu drag o recomand și viitoarelor mămici, pentru că poate îmbrăca tare frumos o burtică generoasă până foarte târziu în sarcină. 


Dragoș Prioteasa este un brand românesc care, din 2014, creează în special cămăși pentru bărbați, aceasta fiind specializarea de bază a designerului, dar la aceeași calitate puteți găsi pe site și câteva modele de camasi de  dama, precum este cea din prezentarea mea. 
Într-adevăr colecția pentru bărbați este mult mai generoasă, cu modele diferite ca structură și cromatică, adresându-se tuturor tipologiilor de bărbați. 

Unul dintre cele mai interesante servicii pe care dragosprioteasa.ro le oferă prin achiziționarea uneia dintre cămășile sale, este posibilitatea ca aceasta să fie creată special pe măsurile voastre. Astfel, dacă nu vă încadrați în măsurătorile standard de pe site, cămașa dvs va putea fi creată după propria siluetă. Dragoș împreună cu echipa vă va ajuta să vă măsurați astfel încât să puteți beneficia de un produs personalizat la aceeași calitate, precum modelele deja prezente pe site. De fapt de aici a început întreaga filozofie a brandului Dragoș Prioteasa. 

Pentru mai multe detalii, vă invit să vizitați site-ul dragosprioteasa.ro!


Locație poze: Pensiunea Restaurant Andronic Timișoara 



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



17 comentarii:

  1. Foarte frumoasa camasa, iti vine foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti sta foarte foarte bine și partea cu călcatul ușor e bonus ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, e perfecta pentru stilul meu! :) Daaa, m-am bucurat sa vad ca am scapat repede de partea cu calcatul :P

      Ștergere
  3. Esti foarte, foarte frumoasa!
    Mi se pare ca reusesti sa oferi un aer deosebit fiecarei hainute.
    Aceasta camasa e deosebita si-mi place mult modul in care ai ales sa ne-o prezinti.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, draga mea, esti foarte draguta, iti multumesc mult de tot pentru cuvintele tale frumoase.
      Ma bucur nespus ca iti place felul in care am gandit tinuta!
      Te imbratisez! :)

      Ștergere
  4. E foarte frumoasa, imi place mult, sa o porti cu placere. Eu caut demult o camasa alba, simpla, sa fie cambrata si nu am fost multumita de material pana acum, m-am gandit sa imi cumpar chiar de la barbati insa trebuie modificata prea mult :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, ma bucur ca iti place! Nici eu nu mai am o camasa alba slim fit in prezent, ultima mi-a ramas mica :P

      Ștergere
  5. Foarte faina camasa, dar ce faina esti tu!! Ce bine arati, imi era dor sa te vad asa cu totul :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, merci frumos, draga mea, si mie imi era dor sa stii, dar ce sa fac, nu mai am o colaborare asa de buna cu fotograful :))

      Ștergere
  6. mi-ai captat atentia total la faza cu "usor de calcat".

    eu am o singura camasa alba si nu e simpla deloc :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, eram sigura ca macar o persoana se va sesiza la treaba legata de calcarea usoara :P Nu-mi place nici mie deloc operatiunea asta :P

      Ștergere
    2. daca as putea sa nu calc (nu ca as face-o prea des) ar fi perfect! :))))

      Ștergere
  7. iti sta tare bine! eu am de la el o camasa cu fermoar si mi s-a parut extrem de parctica. intr-adevar, materialele folosite sunt calitative, iar modelele chiar ies in evidenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Intr-adevar se simte calitatea superioara la camasa mea si sunt sigura ca asa este la fiecare produs in parte. Imi plac si modelele cu fermoar si cele din satin, de asemenea :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!