"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 17 septembrie 2018

Săpunurile lichide Vidal - impresiile și părerea mea

La Beauty Bloggers Meeting Timișoara de anul acesta am primit foarte multe produse pe care mi-a fost imposibil să le încerc în totalitate, dar pe foarte multe dintre ele le-am inclus în rutina mea de îngrijire și am programat mai multe review-uri și articole cu impresii. 

Cele trei săpunuri lichide Vidal au intrat imediat în programul de testare, pentru că tocmai mi se terminase săpunul lichid pe care îl foloseam în mod curent, așa că pe unul l-am plasat în baie, iar un altul în bucătărie. 

sapun de maini cu miros puternic, persistent

Am primit trei variante de 300 de ml cu arome foarte diferite:
  • Argan oil
  • Milk and Cream
  • White Musk
Preferatul meu a rămas în continuare cel în recipient turcoaz, varianta cu mosc alb, pentru că îmi aduce foarte bine aminte de crema de baie Tesori d'Oriente White Musk. Mirosul este foarte puternic, se simte în toată baia când îl folosești și rămâne mult timp pe mâini. Nu am sesizat să îmi usuce mâinile, dar nici prea hidratant nu se simte, deci să nu aveți astfel de așteptări din partea lor. 

Toate trei variantele mi se par a fi identice din punct de vedere calitativ, deși White Musk parcă miroase mai puternic. 
Preferatul soțului meu rămâne varianta Argan Oil, cel care mi s-a părut mie a fi cel mai cuminte, și asta pentru că a reușit să îi șteargă perfect mirosul de benzină de pe mâini.


În concluzie nouă ne plac foarte mult săpunurile de mâini Vidal, am decis să avem mereu unul în baie, măcar pentru a rezolva problema mirosurilor puternice de pe mâini care nu ies cu săpunurile obișnuite (benzină, pește, ceapă etc). Dacă vă plac săpunurile lichide de mâini cu miros puternic și persistent, eu vă recomand brandul Vidal. 


Le găsiți în majoritatea supermarketurilor la prețuri foarte decente, inclusiv cu rezervă de 500 de ml. 


***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu


6 comentarii:

  1. Am sa le caut și eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac mult sapunurile Vidal iar gelul de dus cu Mosc Alb e preferatul meu :). Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care le indragesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur sa citesc atatea impresii bune despre produsele acestea, nu stiam ca sunt asa de iubite :) Gelurile de dus nu le-am incercat, cred ca sunt singura :))

      Ștergere
  3. Si mie tot cel cu mosc imi place :D Pe ala probabil ca il voi si recumpara ^_^

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!