"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 3 iulie 2018

Dove, Marionnaud, Secom, Pellamar și altele la Beauty Bloggers Meeting Timișoara, partea a III-a

Bine v-am regăsit cu un nou articol despre produsele primite la cea de-a patra ediția a evenimentului Beauty Bloggers Meeting Timișoara. Înainte de a începe prezentarea, vă las jos link-urile articolelor anterioare pe aceeași temă:




Așadar, pentru astăzi v-am pregătit imagini din conținutul a 6 plăsuțe cu bunătăți: 




Barza a participat pentru prima dată la evenimentul nostru de beauty în calitate de sponsor și, deși testele de sarcină sunt primele care îți vin în minte când spui Barza, portofoliu de produse al acestei mărci românești este unul mult mai larg. Noi am primit niște produse foarte interesante, de a căror existență eu nu știam:
  • Plasturi împotriva durerilor menstruale - se aplică pe lenjeria intimă în zona uterului și acționează prin încălzire calmând astfel durerea. Cred că toate am aplicat cel puțin o dată în viață un prosop încălzit sau o sticlă cu apă fierbinte pe burtă pentru a calma durerile menstruale, astfel încât principul are șanse să funcționeze. Aștept perioada cu pricina pentru testare, sper să funcționeze. Fiecare cutie conține 3 astfel de plasturi, suficienți aș zice pentru primele două zile cu dureri. 
  • Șervețele intime cu bicarbonat de sodiu - utile în orice perioadă a lunii. 

Aveți link evidențiat mai sus dacă doriți să studiați produsele mai în detaliu pe site-ul producătorului. 



Dove a venit la eveniment cu o mulțime de produse interesante. Nu am reușit să le surprind în niciuna dintre pozele postate pe facebook și instagram pe toate, așadar aici aveți imaginea de ansamblu cu toate produsele:
  • Deodorant Invisible Care floral touch 
  • Șampon și balsam pentru păr vopsit Color Care Vibrancy - probabil vom face un concurs cu aceste produse, nu are rost să le testez eu pe părul meu nevopsit
  • Spumă de duș - un produs de care sunt foarte curioasă. Este un produs 2-în-1 (spumă de spălare și spumă de ras)
  • Săpun Dove pink
  • Cremă de mâini cu avocado
  • Cremă de mâini cu ulei de cocos
  • Ser de păr pentru păr deteriorat - un produs pe care, așa cum am menționat pe instagram, îl voi folosi doar pe vârfuri pentru prevenirea uscării și deteriorării



Elemis este un brand nou pentru mine. Nu l-am sesizat până la eveniment decât în mediul online, dar nu am avut ocazia să studiez cu atenție produsele niciodată. Am primit două produse travel size - un tonic cu caise și o cremă de curățare a tenului. Produsele sunt micuțe și perfecte pentru a fi luate în vacanță, dar nu numai. 
Din păcate loțiunea tonică este mult prea parfumată pentru gusturile mele și nu va intra în rutină, dar vreau să îi dau o șansă celui de-al doilea produs - Elmis Pro-Radiance Cream Cleanser - în speranța că ne vom înțelege bine. 
Deși Shooting Apricot Toner nu este pe stilul meu, am descoperit în cărticelele de prezentare o mulțime de produse care mi-au atras atenția și pe care mi-ar plăcea să le cunosc mai bine. Dar să vedem cum stă treaba cu acest cleanser mai întâi.


Nici Pellamar nu îmi este un brand cunoscut, dar cele două produse primite - mască de față și gel pentru conturul ochilor, m-au făcut extrem de curioasă. Tot spuneam că nu am în rutină prea multe măști și aș vrea să schimb acest lucru. Așadar o dată pe săptămână folosesc masca de curățare Estee Lauder despre care am scris aici, și aș dori să introduc și acest produs Pellamar dacă ne vom înțelege bine. 
Pellamar este un brand românesc de produse dermatocosmetice pe bază de nămol sapropelic și recunosc că mi-aș dori extrem de mult să ne înțelegem bine și să le promovez cu drag pe blog. 
Vă invit să studiați toată gama de produse Pellamar în link-ul de mai sus, poate descoperiți ceva interesant!


Ca și anul trecut, Secom ne-a onorat cu prezența la eveniment cu alte minunate produse Andalou Naturals. Eu am nimerit în plăsuță un lapte demachiant din gama Age Defying de care sunt foarte încântată - știți cât de mult îmi plac mie astfel de produse, nu există să îmi lipsească din rutină un lapte demachiant, indiferent de tehnica și de restul produselor folosite. Pe lângă acest cleanser am mai primit și o mască lift and firm - sheet mask, un produs pentru o singură utilizare. 


Și ultimul din această postare, dar nu cel din urmă - Marionnaud, care a venit la eveniment cu o plăsuță superinteresantă:
  • Cremă cu protecție solară 50 Solait - o cremă de față matifiantă
  • Spumă de duș Treets Traditions Natural Pure Serenity
  • Mască de față cu arbore de ceai
  • Highlighting Palette Cosmic Lights de la BarryM - vedeta plăsuței Marionnaud și produsul care ne-a încântat peste măsură pe toate participantele la eveniment. 

Pentru că nu am reușit să o surprind într-o lumină bună pentru poze, nici măcar nu am reușit să-mi bag degetele în ea și credeți-mă că tentația este fooooarte mare!!


Sunt 6 nuanțe, dintre care 4 de tip cremă și două pudră! Sunt sigură că îmi vor plăcea maxim. Desigur voi reveni cu poze multe și impresii! 



În concluzie, acesta este ce-al treilea articol cu alte câteva produse de la eveniment, dar nu ultimele pe care le veți vedea aici, așa că stați pe aproape. 




***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu

3 comentarii:

  1. Spuma de dus o sa o caut in magazine, nu am incercat niciuna pana acum si sunt foarte curioasa, mai ales ca orice gel de dus as folosi parca niciunul nu e ca Dove, sunt mai lenesa cand vine vorba de crema de corp si atunci imi trebuie un gel de dus foarte hidratant si Dove mi se pare cel mai bun de pana acum. La paleta de iluminatoare astept un review, in ultimul timp am ceva cu iluminatoarele 😀

    RăspundețiȘtergere
  2. plasturii de la barza sunt excelenti, eu am probleme in prima zi si le diminueaza considerabil! de la pellamar am masca, mi se pare tare faina, dar recomand si pasta de dinti si apa de gura! paleta de iluminatoare e super faina, abia astept swatchuri si eventual un machiaj :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Valeria Chertesv24 iulie 2018 la 16:15

    Minunate produse, sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!