"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 28 mai 2018

Estee Lauder - produse de skincare nou introduse în rutină

Acum nu demult v-am arătat pe contul meu de instgram câteva produse Estee Lauder pe care le-am introdus în mod treptat în rutina mea de îngrijire a tenului. Este vorba mai exact despre 5 produse și chiar dacă nu sunt full size, îmi ajung o bună perioadă de timp, atât cât să pot observa diferențe notabile pe tenul meu și să-mi fac o impresie despre ele. De pe acum pot să vă spun că am și un preferat, deși încă nu pot să spun că m-am lămurit pe deplin de calitățile lor.
Așadar, haideți să vă fac cunoștință cu cele 5:



Prima pe listă este Estee Lauder Day Wear Advanced Multi - Protection - Anti - Oxidant Creme, o cremă de zi cu spf 15. Nu e mult, dar pe timpul zilei orice spf fie că e vorba de cel din crema bază, fie că e cel din fond de ten sau pudră, sunt binevenite. Evident că asta nu exclude aplicarea unui produs de protecție solară de minim 30. 

Crema de zi Estee Lauder antiaging si hidratanta

A doua este Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme, așa cum îi spune și denumirea este o cremă antirid numai bună de aplicat seara/dimineața. 

Estee Lauder crema pentru ingrijirea tenului matur

A treia este Estee Lauder Resilience Lift Firming/Sculpting Face and Neck Creme, tot o cremă antirid și fermitate. Este prima care mi-a atras atenția din set și pe care am început să o folosesc intensiv în fiecare seară.

crema antirid pentru ten matur, ten uscat, ten mixt, ten gras Estee Lauder

A patra cremă este preferată despre care vă spuneam în primul paragraf - Estee Lauder Advanced Night Repair Eye - o cremă pentru conturul ochilor de care pur și simplu m-am îndrăgostit. Textura este minunată, așa cum mi-am imaginat mereu crema ideală de ochi - aderentă, hidratantă și emolientă, fără să creeze niciun fel de disconfort ochilor indiferent de cantitatea aplicată. Nu o folosesc decât seara. 
Mulțumesc, Andreea, că mi-ai facilitat întâlnirea cu acest produs, îți sunt adânc recunoscătoare! 

Crema contur de ochi pentru diminuarea ridurilor Estee Lauder

Cel de-al cincilea produs este Estee Lauder Perfectly Clean, un produs 2 în 1 - spumă de curățare și mască purificatoare. Deocamdată am folosit-o doar o singură dată ca mască și probabil așa voi proceda și în continuare, o dată pe săptămână pentru o curățare mai profundă, dar nu e bătut în cuie, o să văd pe parcurs. 

gel de curățare a feței Estee lauder, poate fi folosit și pe post de mască de față

În concluzie acestea sunt produsele mele Estee Lauder pe care am început timid să le folosesc. Este pentru prima dată când testez și produse de skincare ale celebrului brand,  de fondul de ten Double Wear Stay-in-place probabil că știți că este preferatul meu de ani de zile și încă nimic nu l-a detronat, deși testez ceva în prezent și e cam pe acolo aș putea zice. Tot fond de ten high end, din păcate. 
Revin cu detalii în ambele direcții!


Voi cunoașteți produsele Estee Lauder de îngrijire a pielii? Aveți vreo experiență de împărtășit cu mine în acest sens? Mi-ar plăcea să schimbăm impresii!

Urmăriți noutățile Estee Lauder România pe pagina de facebook!




Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu

13 comentarii:

  1. Ce produse interesante. Nu le am incercat inca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt produse bune. Ma tenteaza cremele anti rid pe care nu le-am incercat inca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce elegante sunt recipientele. Nu am incercat produse de skin care de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce drăguțe sunt designurile Estee Lauder! 😄 Mi-ar plăcea să testez și eu bunătățile tale! Super faine produsele. Să te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult timp imi doresc sa incerc produsele de la Estee Lauder.

    RăspundețiȘtergere
  6. Valeria Chertes30 mai 2018 la 18:44

    Din ce am citit mi se par produse foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu clenserul l-am incercat, si recunosc ca l-am folositmai mult pe post de masca dar imi place foarte mult si il achizitionez periodic din Douglas

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am dezvoltat un crush pe acest brand, am inceput cu fondul de ten despre care spuneai in articol si am continuat cu diverse produse de machiaj precum gloss-uri sau mascara.
    Am in plan sa incep sa folosesc si eu produse de skincare. Unde ai gasit miniaturile acestea?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut si eu produse Estee Lauder mai demult si am fost foarte incantata de ele!

    RăspundețiȘtergere
  10. excelente, le iubesc, acum folosesc o crema de ochi super buna!

    RăspundețiȘtergere
  11. E adevarat ca fondul de ten double wear light e discontinued si de-aia nu-l mai gasim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Nu stiam ca nu mai este, eu chiar ma gandeam sa il caut si vara asta sa vad daca nu au imbunatatit paleta de naunte, eu sunt intre 2 si 3, dar nici nu-mi trecea prin minte ca l-au scos. O sa ma interesez.... :(

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!