"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 19 martie 2018

Resist Anti-aging Clear Skin Hydrator Paula's Choice - review


Primăvara a debutat cu o ușoară schimbare în rutina mea de îngrijire a tenului, am renunțat la texturile onctuoase și am adăugat creme lejere, cu absorbție mai rapidă în piele. Sunt mult mai atentă la cantitatea de spf pe care o adaug înainte de fondul de ten de fiecare dată când ies afară din casă și folosesc foarte mult acid hialuronic pentru hidratare, atât dimineața cât și seara (am două produse distincte. în acest sens).

Unele produse au rămas, desigur, în rutină încă de anul trecut, din iarnă, așa cum este și cazul cremei Resist Anti-aging Clear Skin Hydrator de la Paula's Choice. Inițial, când am introdus-o în rutină, am plănuit să o folosesc și seara și dimineața, ca pas final, dar nu a fost să fie. Deși am încercat-o în nenumărate combinații inclusiv aplicată pe tenul curat, odată ce am aplicat spf-ul și fondul de ten s-au format scămițe la nivelul pielii și a trebuit să îndepărtez totul cu demachiant. Bănuiesc ca fiind vinovat de acest lucru fondul de ten Double Wear Estee Lauder care acest neajuns de a nu se înțelege bine cu destul de multe produse de skincare. Cum schimbarea fondului de ten nu este o opțiune în momentul de față, am decis să folosesc crema Clear Skin Hydrator doar seara.

crema de fata pentru ten gras

Vă reamintesc că tenul meu este mixt cu pori destul de evidenți pe obraji și pe nas, riduri fine pe frunte și în jurul ochilor și câteva semne de acnee hormonală în zona bărbiei, iar Resist Anti-aging Clear Skin Hydrator este un produs creat special pentru o piele care se confruntă cu problemele menționate de mine mai sus. Ameliorează atât semenele de îmbătrânire a pielii, cum sunt ridurile fine, cât și imperfecțiunile legate de acnee, petele lăsate de aceasta, textura neuniformă și culoarea denaturată. Este practic un produs pe care nu aveam cum să nu mi-l doresc în rutină.

Ingredientele active menite să rezolve toate aceste probleme sunt:
  • Niacinamide (am scris aici despre el)
  • Vitamina C – un derivat sub formă de Sodium Ascorbyl Phosphate (am scris aici despre ea)
  • Adenosine – ingredient anti-aging
  • Lactoperosidase – enzimă cu rol de refacere a florii pielii ajutând la eliminarea bacteriilor care cauzează acneea
  • Boerhavia Diffusa Root Extract – antioxidant și anti-iritant
  • Epigallocatechin Gallate – antioxidant și anti-iritant
  • Glucose Oxidase – formează o barieră la suprafața pielii care nu permite apei să se evapore, prevenind astfel deshidratarea.

Culoarea sa este ușor gălbuie, iar textura este una lejeră, cremoasă, se întinde foarte ușor, dar lasă un film mat la suprafața pielii. Mi s-a părut a fi perfectă pentru a sigila toate celelalte produse pe care le aplic înainte și de aceea am decis să rămânem împreuna doar la rutina de seară.
În prezent folosesc mai multe ingrediente potente pe partea de antiaging, reducerea porilor și îmbunătățirea texturii pielii, cum ar fi: exfolianți chimici sub formă de acid salicilic și acid glicolic, niacinamide, vitamina C sub formă de L-AA, retinol 1% aplicat strict pe coșuri atunci când e cazul, peptide, acid hialuronic etc, iar Resist Anti-aging Clear Skin Hydrator întregește perfect tabloul unei rutine aproape perfecte. Efectele s-au observat în timp, iar în prezent, așa cum menționez mereu pe instagram sunt foarte, foarte mulțumită de condiția pielii mele, mai ales pe partea de antiaging. Evident că e loc de mai bine, încă sper să obțin rezultate mai bune în ceea ce privește reducerea porilor, dar încă sunt optimistă și din acest punct de vedere.


crema hidratanta

În concluzie Clear Skin Hydrator și-a găsit un loc foarte bun în rutina mea și nu aș avea ce să-i reproșez, dacă nu am fi avut un mic incident la capitolul recipient. Ambalajul funcționează în sistem vacuum, nu lasă aerului să pătrundă în interior pentru a compromite calitatea ingredientelor, iar la prima utilizare este necesara apăsarea repetată a pompei până la capăt până produsul este eliberat. Asta se întâmplă doar la început, însă mie pompa mi s-a blocat pe parcursul folosirii și ori de câte ori aș fi apăsat să repoziționez sistemul și ori cât de mult am agitat flaconul, nu s-a întâmplat nimic.
Câteva zile am fost în imposibilitatea de a folosi crema și mă gândeam să contactez magazinul pentru a cere ajutor. Totuși m-am gândit să caut pe site-ul oficial informații despre aceasta problemă și am găsit câteva instrucțiuni care spuneau să lovești produsul de câteva ori de o suprafață tare. Îmi pierdusem orice speranță că va mai funcționa ceva, dar după câteva lovituri cu fundul recipientului de masă, sistemul de vacuum s-a repoziționat și pompa a început să funcționeze din nou. De atunci mi s-a mai blocat o singură dată, dar a fost mult mai ușor de rezolvat cunoscând metoda.

Așadar, dacă veți întâmpina probleme asemănătoare cu flaconul, încercați metoda propusă de mine înainte de a abandona produsul, ar trebui să funcționeze fără probleme. Și nu cumva să deschideți recipientul, vă asigur că nu veți rezolva nimic, ci doar veți compromite conținutul.

La final aș putea să spun că îmi place Resist Anti-aging Clear Skin Hydrator, se potrivește perfect tenului meu, l-aș putea folosi fără probleme pe tot parcursul anului cu aplicare seara, dar totuși ambalajul nu mi se pare a fi unul foarte reușit, cam impropriu produselor Paula s Choice, care investește mult nu doar în conținut, ci și pe partea de ambalare, cunoscând atât de bine importanța păstrării ingredientelor active în ambalaje corespunzătoare pentru a putea fi folosite cu bune rezultate până la ultima picătură.

În prezent, pe site rulează o promoție interesantă potrivit căreia Resist Anti-aging Clear Skin Hydrator beneficiază de o reducere de 10% din preț, așadar dacă e pe lista voastră, acum ar fi bine să beneficiați de oportunitate.



Voi l-ați încercat? V-a păcut, v-ar tenta?



*********


Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu! Vă aștept!




                           VintageLook





6 comentarii:

  1. Pare foarte interesant, mai ales ca eu nu prea pot sa folosesc sub fond de ten decat crema cu spf, adevarul e ca nici timp nu prea am dimineata, deci mi s-ar potrivi perfect sa il folosesc seara. M-ai facut curioasa, l-as incerca si eu, cum in ultimul timp am ceva probleme cu acneea si tot nu gasesc care e cauza :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu, cand mergeam si eu la serviciu nu reuseam sa pun sub spf atat de multe produse din cauza lipsei de timp, tot rutina de seara era cea serioasa. Eu cred ca s-ar potrivi foarte bine si tenului tau crema asta, mai ales ca iti trebuie un astfel de produs in rutina.

      Ștergere
  2. Este crema mea de seară favorită de mai bine de doi ani, nimic altceva, mai scump sau mai ieftin, n-a reușit s-o „detroneze”. Nu știam de chestia cu ambalajul, până acum n-am pățit-o cu niciunul dintre produsele pe care le-am avut (full size sau mini), dar o să rețin, în caz că am nevoie. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ca nu ti s-a intamplat cu ambalajul, sper nici sa nu ai probleme mai ales daca esti un consumator asa fidel al acestei creme. Ma bucur ca iti place si tie si ai reusit sa ramai cu ea atat timp. Stii cum e la noi, ne place ceva, dar parca tot ne roade curiozitatea sa mai incercam si altceva. Totusi am si eu cateva produse pe care nu le-as schimba cu altceva, cum e de exemplu bha-ul gel PC, am incercat si alte marci, dar niciuna nu e la fel de eficienta pe pielea mea ca acesta, asa ca am decis sa ma reintorc la el si sa nu mai fac experimente :P

      Ștergere
  3. Pare exact ce imi trebuie, clar ma tenteaza :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa iti placa si tie daca te hotarasti as-l incluzi in rutina :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!