"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 7 august 2017

Prima comandă pe BottegaVerde.ro - impresii despre produse

Până la prima mea comandă, produsele Bottega Verde îmi erau cunoscute doar din comunitatea de beauty. Nu mai auzisem de ele înainte, iar după ce am intrat pe site am fost uimită să văd o plajă atât de largă de produse de îngrijire a pielii și a părului, de makeup, produse de baie, pentru casă, parfumuri etc.

Chiar azi mi-au atras atenția niște cutii metalice și altele de carton frumos colorate, cu ambalaje foarte atrăgătoare, aranjate strategic în apropierea casei de marcat din farmaciile HelpNet. Studiindu-le mai bine am observat marca Bottega Verde frumos imprimată pe ele, iar analizând cu mai multă atenție și rafurile din dreapta mea, am văzut mult mai multe produse de baie Bottega Verde. E bine de știut acest lucru, pentru că nu toate femeile sunt pasionate de shoppingul online, iar alternativa din farmacie este una comodă și la îndemână. Așadar, cel puțin o parte din oferta Bottega Verde o puteți găsi și în farmaciile HelpNet și poate și în alte locații, despre care eu nu dețin informații.

Dar întorcându-mă la comanda mea - trebuie să vă spun că am ales trei produse de pe site, iar al patrulea a fost cadoul din coș. Puteam alege între mai multe variante, dar din păcate nu mai rețin exact despre ce a fost vorba. Dat fiind faptul că produsele alese de mine nu au fost pe stoc, comanda mea a ajuns în câteva săptămâni, dar mi-am asumat acest lucru, pentru că voiam musai ceea ce mi-am ales. Așadar, cadoul ales de mine a fost gelul de duș cu aromă de ciocolată. 

➤ Întâmplarea face ca exact produsul cadou să fie cel care îmi place cel mai mult din întreaga comandă. Gelul de duș este full size (250 ml) și m-a mirat acest aspect ținând cont că a fost adăugat în mod gratuit la comanda mea. De obicei pe alte site-uri primesc eșantioane sau alte cadouri similare. 
Așadar gelul de duș cu ciocolată se distinge prin mirosul foarte puternic, evident de ciocolată, o adevărată încântare pentru persoanele care ”gustă” acest tip de aromă. Consistența este medie, ușor lichidă și face o spumă moderată. Mirosul însă te duce cu gândul la o cană savuroasă de ciocolată caldă, din aceea densă, care se servește cu frișcă. Nu se menține pe piele prea mult timp, dar reușește cu brio să creeze un moment de relaxare și încântare la baie sau duș.  

➤ Următorul produs ca preferință îl reprezintă creionul de buze Glossip în nuanța Exotic Orange
Dacă mă urmăriți de mai mult timp aici pe blog, cunoașteți pasiunea mea pentru creioanele de buze, le prefer de cele mai multe ori în detrimentul rujurilor și pot să zic că am câteva strânse în trusa mea de machiaj. 
De asemenea, poate știți cât de mult îmi plac produsele pentru colorarea buzelor în nuanțe de oraj, cărămiziu, roșu cu subton portocaliu și așa mai departe. Acest subton este cel care se potrivește cel mai bine nuanței tenului meu și a culorii ochilor. 

Așadar, era de la sine înțeles că dacă va fi să aleg un creion de buze Bottega Verde, acela va fi într-o nuanța de oranj. 

Calitativ sunt foarte încântată de el, este cremos, se aplică ușor și, ca orice creion de buze, are o rezistență mult mai bună pe parcursul zilei, față de un ruj obișnuit, fără să usuce buzele, așa cum o face un produs rezistent la transfer. În poza alăturată, puteți observat cât de cât cam cum se prezintă nuanța Exotic Orange în lumina naturală, deși în realitate este totuși mult mai intens. Chiar e un portocaliu delicios!!! 

➤ Foarte mult mi-am dorit și un tuș de pleoape cu pensulă, adică o variantă din aceea clasică, așa cum se produceau eyelinerele la început. Nu a fost să fie nici de această dată, ci m-am ales cu un alt tuș cu vârf de tip cariocă, fiind al patrulea produs de acest fel pe care îl am deschis în prezent. Nu contează asta prea mult pentru că oricum îl voi folosi, conturarea ochilor cu eyeliner reprezentând unul dintre cele mai comune tipuri de machiaj pentru mine, cea mai la îndemână alegere. 


Ce îmi place la Graphic Pen Eyeliner este intensitatea sa, pentru că e vorba despre un negru saturat, care imediat după aplicare se usucă și capătă acel aspect mat, după cum se vede în imagine. Din păcate rezistența nu este punctul său forte, pentru că se duce foarte ușor dacă, din greșeală îl atingi mai apăsat cu mâna. Nu știu cum se comportă pe pleoapele uleioase, la mine nu este cazul, dar e posibil să nu reziste prea mult. Pentru mine este un produs pe care îl voi folosi în continuare, dar aplicat în linii mai scurte, fără codiță exagerată, pentru a nu risca să-l ating din greșeală. Altfel, în cazul meu, rezistă foarte bine, dar totuși nu îmi conferă prea multă încredere. 

➤ Și acum ajungem la produsul vedetă al comenzii mele Bottega Verde, mai exact la tonicul Natural Lift cu argirelină. Mi-am dorit foarte mult acest produs, mai ales prin prisma ingredientului său vedetă, adică argirelina - o peptidă cu calități antirid similare cu cele ale botoxului. O să vă povestesc mai multe despre ea cu altă ocazie. 
Eram foarte curioasă de acest tonic și am ignorat ”promisiunea” aromei prezentate pe site ca fiind parfum cu note de citrice, lemnoase, vanilate și florale, gândindu-mă că într-un produs cu un ingredient așa valoros, un iritant precum parfumul trebuie să fie undeva pe la sfârșitul listei. 
Din păcate când am consultat lista de ingrediente, nu m-am mai gândit la parfum, prezent și el în mai multe forme, pentru că am descoperit cu dezamăgire prezenta alcoolului în fruntea listei (după apă). Din această cauză am ales să nu folosesc tonicul, pentru că de mai mulți ani nu concep să aplic pe ten produse cu cantități așa mari de alcool. Argirelina se găsește pe locul al șaselea în listă, după cum puteți observa din imagine. Păcat, mi-ar fi plăcut să îi dau o șansă!

Mie mi-ar plăcea ca toate magazinele online să ofere pe lângă celelalte detalii cu privire la produsele comercializate (și ma refer aici în special la cele destinate îngrijirii tenului), și o listă sau o imagine cu ingredientele de pe etichetă, astfel încât consumatorul să aleagă în cunoștință de cauză. 


Așadar, impresiile despre prima mea comandă Bottega Verde au fost amestecate, am fost și plăcut impresionată, dar și dezamăgită. Îmi pare rău că nu am fost mai inspirată și să aleg un parfum cu bujori în locul tonicului, cum am văzut pe un alt blog, tare cred că mi-ar fi plăcut foooarte mult! 


Și dacă v-am făcut curioase și sunteți tentate de produsele alese de mine și nu numai, BottegaVerde.ro vă face și vouă un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul  VINTAGELOOKSIMONA înainte să finalizați comanda. 
Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el! 
Transportul pentru comenzi de minim 100 de lei este gratuit!


Care este experiența voastră cu Bottega Verde? 
Căsuța de comentarii vă stă la dispoziție dacă doriți să împărtășiți cu mine!


6 comentarii:

  1. Nu am incercat niciodata produse Bottega verde, m-ai facut foarte curioasa, mai ales gelul de dus de ciocolata si produsele de make-up :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Gelul de dus m-ar tenta si pe mine, imi plac astea cu miros de ciocolata sau cacao :) .

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar auzisem de site-ul lor si eram curioasa de produse. daca si zici ca ai primit cadou, trebuie sa ma uit mai cu atentie :) mi se pare foarte fain ca au gel de dus cu miros de cioco, nu e un miros des intalnit in produse de beauty. eu iubesc mirosul de la pudra de toofaced asa ca e bine de stiut ce mai e pe piata.oare au si lotiune de corp cu acelasi miros?
    Si creionul de buze e f fain. arata atat de bine pe buzele tale. e culoarea perfecta pentru vara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac produsele alese. Nu le-am incercat pana acum, desi recunosc ca am folosit foarte multe produse de la ei si sunt tare incantata de ele! Sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  5. Gelul de dus cu ciocolata a trecut si pe la nasul meu, dar nu l-am testat. Am alte arome si am remarcat ca tin mult. Imi place si aroma si pretul e mic. Voi mai cumpara :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. culoarea creonului este dementiala, sunt fan oranj pe buze desi nu imi sta prea bine ma stradui sa il port cat se poate de des :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!