"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 2 august 2017

Nuanța perfectă de nude

De ani de zile mă aflu în căutarea ojei în acea nuanță perfectă de nude
Culoarea asta frumoasă de la Oriflame m-a bucurat tare, tare mult, dar m-a făcut să înțeleg în același timp că nu există un nude perfect! Există mai multe tonuri și nuanțe, care pot fi percepute ca fiind mai mult sau mai puțin frumoase, în funcție de tonul pielii, bijuteriile pe care le porți, preferințe personale etc.

Ce concluzie am tras din această atât de profundă conștientizare? Păi, e doar una singură: trebuie să cumpăr mai multe oje în nuanțe diverse de nude ca să acopăr toată plaja de nevoi!!! :)) Nu vă așteptați la asta, nu-i așa? 

The One de la Oriflame în nuanța Tiramisu este absolut grozavă din punctul meu de vedere. În momentul de față sunt în a șasea zi de purtare și este doar putin deteriorată la două degete (am reparat-o), deci mi-a asigurat 5 zile impecabile de purtare.



Perfect opacă am obținut-o din trei straturi, se aplică foarte frumos, fără dungi inestetice. Este mată și precum am spus mai sus, foarte rezistentă pe unghii.


Ce spuneți, vă place?






VintageLook

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!