"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 8 februarie 2017

Botine maro coniac cu toc trapez, într-o ținută cu accente vintage


Încă de anul trecut am făcut o adevărată pasiune pentru culorile pământului și multe dintre achizițiile mele în materie de haine și accesorii au fost inspirate de tonurile de maro, nisipiu, ocru, oranj stins, roșu întunecat sau galben lut. În același registru cromatic se înscrie și ultima comandă bonprix, de unde mi-am achiziționat două articole din piele, în tonuri calde de maro. În postarea de astăzi port o pereche de botine camel de inspirație retro, cu vârf pătrat și toc gros trapez, un model pe care mi l-am dorit foarte mult pentru primăvară și toamnă și pe care am ales să îl port într-o ținută cu accente vintage, în nuanțe complementare de maro.



În afara colaborărilor pe care le-am avut cu site-ul bonprix, eu sunt clientă mai veche a magazinului online și nu este prima dată când îmi achiziționez pantofi, așadar dacă aveți dubii în ceea ce privește mărimile, eu pot să vă spun că din ceea ce am achiziționat până acum, mărimile corespund perfect. Eu port 36 ½ și când e vorba de botine, cizme sau anumite modele de pantofi, aleg întotdeauna mărimea 37. Botinele maro coniac pe care le-am ales de această data nu se abat de la regulă, sunt mărimea 37, ceea ce înseamnă că le simt ușor lejere pe piciorul meu, așa cum mă așteptam. Le găsiți în categoria botine bonprix




În ceea ce privește categoria de haine bonprix, eu nu mi-am comandat decât un singur articol de îmbrăcăminte, deci nu am cine știe ce experiență în sensul acesta, dar, într-adevăr, așa cum am citit în majoritatea comentariilor, cred că ar fi de preferat să alegi o mărime mai mică decât porți de obicei. În rest, mie îmi plac mult articolele pentru casă și mi-am făcut deja un mic wishlist pentru primăvară. 


Botinelor maro coniac le-am alăturat un palton bej cu croială clasică, un guler și o geantă vintage din aceeași paletă cromatică. 


Am purtat:
Botine maro camel Bonprix disponibile aici
Palton bej Romwe
Geantă croco vintage
Guler din blană vintage
Leggings negri Gatta


Vouă vă plac tonurile și nuanțele de maro? Ați purta o astfel de pereche de botine?





VintageLook

20 de comentarii:

  1. Daca-mi plac nuantele pamantii? Le iubesc, nu alta!
    Imi place toata tinuta ta dar botinele m-au cucerit de la prima vedere. Nuanta lor mi se pare atat de deosebita incat arata ca niste modele unicat. Tare, tare frumoase mai sunt!
    Paltonul mi se pare extrem de elegant si l-as purta fara sa stau pe ganduri.
    Nu as putea sa inchei decat cu afirmatia: imi place coafura ta! Daun iz retro intregii tinute si iti incadreaza perfect chipul. Love, love, love! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac botinele, chiar sunt foarte faine si sunt multumita tare de achizitie. Paltonul meu e foarte simplu, dar pot sa ii dau viata cu gulere si brose supradimensionate. O sa-l port mai des in primavara asta, il am de vreo 3 ani si acum a fost prima data cand l-am imbracat.
      Iti multumesc mult pentru aprecieri. Te puuup!!!

      Ștergere
  2. Sunt foarte frumoase botinele, imi doresc si eu o pereche nuanta aceasta, esti foarte norocoasa ca ai gasit-o, o sa intru si eu sa ma uit. Sa le porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai vazut o pereche, nu sunt din piele, dar culoarea e la fel de faina, ma gandeam sa le comand si pe acelea :))
      https://www.bonprixro.eu/style/ghete-462237564

      Multumesc frumos, Criss! :)

      Ștergere
  3. Ce frumoase sunt ghetutele, imi place mult cum le-ai asortat! :* :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti superba. Imi plac botinele, mai ales culoare, dar imi place tare mult si paltonul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti foarte draguta, Cristina, iti multumesc mult! Ma bucur ca-ti plac botinele, mai ales culoarea e deosebita, te scoate din anonimat :)

      Ștergere
  5. Ce frumoasa esti Simo!!! Radiezi :D
    Imi place tinuta si buclucutele tale cu aer vintage. Te imbratosez cu drag!!!
    Ahh, dar ce superba este geantaaa!! Uitasem:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, am stat doua zile cu bigudiurile de burete in cap ca sa-mi reziste buclele ca lumea :)))
      Ma bucur mult ca-ti place, te puuup si eu!!

      Ștergere
  6. Imi place mult incaltamintea de pe Bonprix, chiar ma uitam zilele trecute, dar nu eram sigura de marimi. Acum ca ai spus tu, parca am capatat curaj sa comand. Botinele tale sunt tare frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uita-te si la celelalte comentarii, daca este cazu. In ceea ce ma priveste pe mine, precum am spus, nu am avut probleme la pantofi, am luat exact marimea mea. Sper sa ai bafta! :)
      Iti multumesc tare mult, te pup!!

      Ștergere
  7. Imi place mult outfitul tau. Si eu am inceput sa port tonuri de maro. Nu stiu de ce am facut aceasta schimbare pentru ca eram o mare iubitoare de negru.
    Imi plac mult botinele. Combinatia de piele cu piele intoarsa este superba si cred ca sunt si comode avand acel toc ceva mai gros

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu fac diverse pasiuni pentru anumite culori, dar sunt cateva care raman de baza, cum probabil este negrul la tine :P
      Ma bucur mult ca-ti plac, sunt comode intr-adevar, si foarte stabile datorita tocului!:)
      Pupici!!

      Ștergere
  8. Botinele sunt absolut superbe! Am unele cel mult asemanatoare pe negru si pentru cateva saptamani nu le-am descaltat. Se intampla sa fie cumva si cat de cat comode?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt foarte comode, tocul fiind gros este extrem de stabil si nici nu e foarte inalt, nu l-am masurat dar e circa 7-8 cm
      Ma bucur mult ca-ti plac, iti multumesc frumos!

      Ștergere
  9. Imi plac mult botinele, am si eu o pereche asemanatoare tot de la bonprix. Tinuta imi place mult, te prinde tare bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am mai vazut o pereche asemanatoare care mi-a placut foarte mult, am oscilat vreo doua zile intre cele doua :P
      ma bucur ca-ti place combinatia, te puuuup!!

      Ștergere
  10. Love the entire outfit. The colors compliment your hair and makeup.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!