"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 5 ianuarie 2017

Am început noul an cu Bioten cremă hidratantă 24h pentru ten normal și mixt

Tocmai am terminat crema hidratantă 24h pentru ten sensibil și uscat de la Bioten, cremă despre care vă povesteam aici


Și pentru că am fost foarte încântată de rezultatele pe care le-am obținut cu ea, am decis să cumpăr și varianta potrivită tenului meu - ten normal/mixt. Cu toate că varianta anterioară a fost una destinată tenului sensibil și uscat, pentru că se absoarbe repede în piele am putut să o folosesc și eu fără nicio problemă, dar pentru că în prezent folosesc seara o altă cremă extrem de hidratantă, bogată în acid hialuronic ( o să vă vorbesc despre ea), am decis ca pe timp de zi să aleg varianta mai light de Bioten, cea pentru ten normal și mixt. 


Noua cremă am achiziționat-o din Carrefour și, deși la raft costa în jur de 11 lei, la casă am plătit doar 6,24 lei, un preț incredibil de mic pentru un produs destinat îngrijirii tenului, nu îmi amintesc să mai fi cumpărat vreo cremă la un preț similar vreodată. 

Varianta pentru ten normal și mixt are  în compoziție ulei de măsline, miere, panthenol, vitamina E, gălbenele, cimbrișor, lăptișor de matcă și vitamina C. E lesne de înțeles că prin aceste ingrediente crema este una hidratantă, fără ingrediente prea complexe, dar suficiente pentru ceea ce are nevoie tenul meu pe parcursul zilei.


Sper să obțin aceleași bune rezultate ca și cu varianta pentru sens sensibil și uscat, dar abosorbția în piele să fie una și mai rapidă, astfel încât să economisesc mai mult timp dimineața înainte de plecarea la serviciu. 
Dacă v-au atras atenția, cremele Bioten le puteți găsi pe rafturile supermarketurilor, la prețuri foarte mici, în 3 variante:

  • Cremă antirid împotriva primelor semne de îmbătrânire cu lăptișor de matcă, miere și complex de uleiuri prețioase,
  • Cremă hidratantă 24h pentru ten normal și mixt cu panthenol, miere și uleiuri prețioase,
  • Cremă hidratantă 24h pentru ten uscat și sensibil cu unt de shea, mierea și complex de uleiuri prețioase.




Voi folosiți produse cosmetice românești?
________________________________________





VintageLook

13 comentarii:

  1. Imi plac produsele de la Bioten. Eu folosesc de multa vreme laptele demachiant din aceeasi gama!

    http://www.visiononfashion.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am folosit si eu lapte demachiant Bioten acum foarte multi ani, cred ca ar trebui sa ii mai dau o sansa. Merci de sugestie! :)

      Ștergere
  2. Buna ! Am folosit si eu iarna aceasta exact aceeasi crema si a fost foarte buna pentru tenul meu. Intr-adevar , desi este ieftina , merita pentru ca efectul de hidratare este multumitor ! De la Bioten cumpar des si scrub-ul cu caise , este la fel de eficient , la pret mic in Carrefour parca. Multe produse romanesti sunt excelente , incerc sa am macar un produs de acest fel in rutina mea de ingrijire , fie de la Elmiplant , fie de la Farmec . Numai bine ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca exista si alte femei care au aceeasi impresie buna despre cremele Bioten. Si eu voi da sanse si altor produse cu siguranta, dupa aceasta experienta pozitiva! :)
      Numai bine si tie, Mihaela, te pup!

      Ștergere
  3. N-am incercat inca nimic de la Bioten dar mereu m-au tentat produsele lor. In prezent folosesc o crema pentru fata cu seminte de chia, de la Avon. :)
    Puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu foloseam demachiantul Bioten acum foarte multi ani, dar pana anul trecut nu am mai incercat nimic. Ma bucur cand descopar produse ieftine, dar bune din punct de vedere calitativ!
      Stiu crema de la Avon, am vazut reclama la tv. :)
      Pup!

      Ștergere
  4. Pe mine ma tenteaza sa folosesc cremele Bioten si pentru gat si partea de sus a pieptului. Pretul mic e un mare plus aici, ca nu tot timpul imi vine sa folosesc orice crema si pe piept (nu de alta, dar le-as termina una-doua) :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu ma gandesc la acest lucru cand imi aplic cremele pe fata. Gatul si mai nou si pieptul au nevoie de aceeasi ingrijire, dar un ser cu 200 lei aplicat astfel s-ar consuma imediat. O crema similara nu provoaca aceeasi gaura in buget insa :P Buna idee!

      Ștergere
  5. Inca nu am reusit sa incerc vreun produs Bioten, pana acum am auzit pareri destul de impartite. Astept sa vad ce parere ai tu despre crema pentru tenul mixt (asa e si al meu).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seamana destul de mult la gradul de hidratare cu cealalta, cea pentru sensibil si uscat, careia i-am facut review, dar se absoarbe mult mai repede si nu lasa film gras la nivelul pielii. O recomand pentru ten gras, pana la urma si daca nu e tocmai pe gustul tau, investitia nu e asa mare, o poti folosi, cum spuneam mai sus cu Romina, pe gat si piept :)

      Ștergere
  6. Sunt foarte bune produsele acestui brand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu parca acum le-am descoperit :)) Mi-am propus sa mai incerc si altceva, voi studia cu atentie lista de ingrediente si de pe alte produse :)

      Ștergere
  7. Vreau și eu sa fac o comanda

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!