"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 21 noiembrie 2016

Miss Sporty WONDER SMOOTH| Un ruj de buze la doar 8,50 lei

Sezonul rece m-a obligat să renunț la produsele rezistente la transfer pentru colorarea buzelor, este aproape imposibil să mai folosești așa ceva zilnic la cât de frig este afară, pentru că cel puțin în cazul meu, buzele sunt primele care au de suferit din cauza temperaturilor scăzute de afară, iar despre rujurile rezistente la transfer se știe cât de nocive sunt pentru buze prin prisma uscării și deshidratarea lor. 

Seara folosesc produse foarte puternic hidratante, cel mai eficient în acest sens mi se pare a fi acest produs pe care îl folosesc încă de pe la sfârșitul verii și de care sunt foarte încântată. După o perioadă mai lungă de testare, îl apreciez a fi puțin mai bun decât celebrul Carmex. Dar poate o să vă povestesc mai multe despre el într-un articol separat. 

Ziua în schimb îmi plac totuși produsele colorate, nu pot aplica un balsam incolor, ci am nevoie de ceva care să îmi ofere și un strop de culoare. În prezent am două balsamuri de buze colorate, dar am mai descoperit și un ruj foarte drăguț perfect potrivit pentru sezonul acesta. Este vorba despre Wonder Smooth de la Miss Sporty într-o culoare perfect potrivită pentru uzul zilnic, indiferent de intensitatea sau culoarea machiajului ales - Nude Power #101. 

Nu știu dacă aș putea afirma despre el că hidratează buzele, dar cu siguranță nu le usucă, îl pot purta fără să am deloc acea senzație că se strânge sau îmi ține buzele. Nuanța este trandafirie, deloc intensă sau saturată, cu mici particule strălucitoare discrete, care nu ies în evidență într-un mod ostentativ. Menționez că am mai încercat vreo două nuanțe din aceeași gamă, însă textura și saturația mi s-au părut a fi diferite de acest #101. 



Miss Sporty Wonder Smooth Nude Power #101 mi pare a fi rujul perfect pentru sezonul toamnă - iarnă, dar nu numai. Unde mai pui că prețul lui la raft este de cca 8.50 lei. 


Ce părere aveți? Ați purta această nuanță?





VintageLook

Mă găsiți și aici:


17 comentarii:

  1. o culaore tare draguta si la asa un pret chiar merita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e foarte naturala pe buze, se potriveste oricarui tip de ten. Pretul e mai mult decat decent, intr-adevar! :)

      Ștergere
  2. A trecut ceva vreme de cand n-am mai folosit un ruj de la ei, dar imi amintesc ca aveam unul rosu-portocaliul la care imi placea enorm cum se simtea pe buze (dar care nu rezista deloc).
    Eu m-am intors la rujurile de la Clarins (pentru cu hey.. obsesii) dar caut ceva variante care sa nu fie atat de scumpe - nu de alta, dar rujurile/balsamurile alea se consuma destul de repejor.
    Imi placea si nuanta data de balsamurile colorate de la Yves Rocher, dar nu mi se pare ca facea mare lucru pe parte de hidratare a buzelor..
    Meanwhile, still searching :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, nici rujurile pe care le-am incercat eu de la Miss Sporty nu au excelat la capitolul rezistenta, dar mi-am asumat de fiecare data acest lucru cand mi-am achizitionat vreunul. Nici cel din prezentarea mea nu este rezistent, dar nici nu acesta este scopul sau, are ulei de jojoba in compozitie, e mai mult un ruj hidratant, desi nu pot sa afirm ca face minuni din punctul asta de vedere, dupa cum specificam in corpul postarii :P
      Eu de obicei investesc bani mai mult in texturile rezistente la transfer, tocmai pentru ca stiu ca cele cremoase, emoliente se consuma foarte repede.
      sigur o sa gasesti si tu ceva pe placul tau la un pret mai decent, e asa diversitate pe piata... :)

      Ștergere
  3. Ce nuanta placuta, iar pretul este foarte accesibil !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, nuanta chiar se potriveste pentru orice fel de ten! :)

      Ștergere
  4. imi place, e genul meu. de obicei ma feresc de nuante prea inchise sau prea rosii, mi se pare ca ma schimba radical, asa ca icnerc sa ma mentin pe roz sau ceva nude. pretul e un mare plus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul acesta nuanta aceasta este perfecta pentru tine, iar pretul, precum spui si tu, este mai mult decat decent :)

      Ștergere
  5. frumoasa nuanta, imi plac si mie cele de la Miss Sporty, am cateva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, eu nu am mai folosit de foarte mult timp un ruj Miss Sporty! :)

      Ștergere
  6. Ai dreptate cu rujurile mate, rezista mai bine dar usuca groaznic buzele. Si eu am trecut la cele cremoase. O sa-l caut si pe acesta prin magazine. Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, mai ales acum spre iarna e foarte greu sa mai porti rujuri mate. Eu mai incerc din cand in cand, seara, greu ma pot abtine, dar chiar resimt efectul intr-un mod negativ, din pacate. :(

      Ștergere
  7. Culoarea este superba, cu toate ca nu prea aduce a nude. Cred ca am si eu un ruj asemanator, dar acum am facut pasiune pentru cele inchise!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, nu prea pare nude, de aceea l-am si descris ca fiind mai mult trandafiriu :)
      Pe mine nu ma avantajeaza culorile prea inchise, dar sunt sigura ca tie iti vin bine. :)

      Ștergere
  8. Imi place rujul iar nuanta este pe gustul meu. Nu am mai cumparat de foarte mult timp de la miss sporty si parca mi se pare ca are un pret mult prea mic.
    Eu mai folosesc balsamuri de la Nivea si atata timp cat stau in casa nu imi aplic nimic pe buze si nici nu simt nevoia. Cand ies folosesc produse de hidratare sau ruj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place nuanta! :) Rujul este ieftin intr-adevar, dar nu cred ca ar putea sa consituie asta vreo probleme, toate femeile stiu ce politica de preturi practica Miss Sporty de zeci de ani, dar ma indoiesc ca asta ar putea afecta cumva calitatea cosmeticelor. Eu personal am incredere in produsele lor, desi nu sunt vreo fana inraita, dar a fost totusi brandul adolescentei mele:P
      Eu in casa folosesc balsamul iherb despre care am scris prin paragrafe, mi se pare foarte eficient.

      Ștergere
  9. Eu cu Miss Sporty am avut placeri si neplaceri, am gasit produse foarte reusite si produse cu care nu m-am inteles deloc

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!