"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 7 noiembrie 2016

Experiența mea cu pensulele ovale Born Pretty Store + un creion de sprâncene la doar 0.99$

Bine v-am regăsit!

V-am arătat în acest articol un produs Born Pretty Store care m-a impresionat foarte tare prin calitatea sa corelată cu un preț mai mult decât decent, motiv pentru care l-am recomandat cu încredere. De această dată, de pe același site, am revenit cu un set de patru perii ovale pentru machiaj.
Am văzut de nenumărate ori pensule similare pe instagram și recunosc că am fost foarte curioasă de funcționalitatea lor prin prisma designului. Din păcate nu am găsit pe site-ul Born Pretty Store un set metalizat așa cum sunt cele de la Artis, deși mi-aș fi dorit, ci doar cel din imaginile alăturate, dar a fost suficient și acesta pentru a-mi satisface curiozitatea.

Ca dimensiune, pensulele, de la mâner până la vârf, sunt destul de micuțe, între 12 și 15 cm, adică exact cât să le ții confortabil în mână. Din păcate nu au venit ambalate în niciun fel de etui, ci doar într-o pungă din plastic, ceea ce pare că a dăunat formei a două dintre ele. Diferența dintre pensulele clasice și acestea, o conferă densitatea mult mai mare a perilor celor din urmă, precum și forma ovală sub care sunt dispuși acești peri. Într-adevăr, față de toate celelalte pensule pe care le posed, acestea sunt mult mai dese, iar fibrele sunt mult mai subțiri și mai fine. Înălțimea redusă, diametrul minuscul al fibrei subțiată și mai mult spre vârf, precum și densitatea sub care sunt dispuse fibrele, fac din acest tip de pensulă una foarte precisă în aplicare, dar extrem de fină.


Cea mai mare dintre pensule are cca 3.5/2.5 cm, totuși este o pensulă destul de micuță, dar extrem de versatilă. Am folosit-o pe față practic pentru toate operațiunile – aplicarea fondului de ten, a bronzerului, a blush-ului și punctat a pudrei. Aplicarea cu acest de tip de pensule se face prin alunecare, cu mișcări ample. 

Nu lasă urme ca o pensulă clasică, datorită densității mult mai mari a fibrelor, precum și a texturii mult mai fine a acestora. Dar cea mai mare diferență o face cantitatea de fond de ten pe care o absoarbe o astfel de pensulă față de o pensulă clasică – adică una muuult mai mică. Nu am folosit-o decât cu Colorstay și BB Cream-ul Missha, Double Wear-ul, de zgârcită ce sunt, nu-l aplic decât cu degetele, dar am folosit mult mai puțin produs decât atunci când folosesc pensulele sau burețelul umed.

Se descurcă minunat și cu produsele de tip pudră, am reușit să aplic bronzerul foarte frumos, perfect blenduit, cu aspect natural și la fel și blush-ul. Fiind totuși de dimensiuni mai reduse nu este ideală pentru aplicarea pudrei, motiv pentru care am folosit-o doar pe frunte, pomeți și bărbie, dar, ca să fiu sinceră, mi-a plăcut mult mai mult aspectul Colorstay-ului aplicat cu această tehnică și nu am prea simțit nevoia de o cantitate prea mare de pudră.


Pensula următoare ca dimensiune măsoară 2.5/1,5 cm, are aceeași textura a fibrelor și aceeași dispunere, practic este o aceeași pensulă la o scală mai mică. Este potrivită pentru trasarea liniilor de contouring și a anticearcănului.


Celelalte două pensule din set sunt foart mici și au fibrele diferite ca textură, mai tari, lucioase, plastifiate, pentru o precizie mult mai mare în aplicare. Nu sunt printre preferatele mele, le-am folosit foarte puțin. Cea rotundă poate fi utilizată pentru aplicarea concealer-ului în zonele cu probleme și pe aripile nasului. Este prea aspră și prea mică pentru a fi folosită cu anticearcăn în zona ochilor. Deși nu am încercat-o pare potrivită pentru aplicarea rujului pe buze. Pensula plată este cea mai deformată dintre ele și nu am încercat-o decât pe sprâncene pentru aplicarea unei produs de tip cremă. Nu mi s-a părut nimic spectaculos, iar forma defectă nu ajută prea mult.

În concluzie, din tot acest set de pensule, singura pe care mi-am însușit-o în rutină este pensula mai mare, pe care o folosesc la întreg procesul de machiaj al tenului (cu excepția pudrei), dar care în momentul de față m-a îndepărtat de toate celelalte pensule ale mele, pentru că îmi place foarte mult felul în care arată fondul de ten aplicat cu acest tip de perie, iar faptul că folosesc o cantitate mult mai mică de produs reprezintă o mare bilă albă.


Ca să fiu sinceră, în momentul de față mi-aș dori foarte mult o pensulă originală de acest tip pentru că, dacă o imitație a reușit să ma impresioneze așa de tare, o pensulă originală probabil este și mai performantă. Nu aș alege un set pentru că știu sigur că l-aș folosi foarte puțin integral, ci una singură, de dimensiuni medii cum este cea de mai sus, ar fi ideală pentru că aș reuși să mă folosesc de ea la întreg procesul de machiaj al tenului.
Din păcate în momentul de față nu mai există nicio variantă a acestui tip de pensule pe site-ul Born Pretty Store, dar puteți alege din o multitudine de modele la prețuri extrem de avantajoase.  


În schimb vă pot recomanda un alt produs la un preț incredibil de mic – doar 0,99 dolari – un creion de sprâncene retractabil. Vine în 5 variante de nuanțe, eu am no. 3, este un maro curat, fără subton roșcat, așa cum întâlnesc uneori la multe dintre creioanele de sprâncene care îmi cad în mână. Mina are o consistență medie, se blenduiește ușor, dar nu curge și nu se împrăștie pe parcursul zilei (formula este waterproof), iar forma cu muchii ascuțite facilitează aplicarea. Îl recomand cu încredere!


Nu uitați că transportul pe Born Pretty Store este gratuit, iar folosind codul meu KEJ61 beneficiați de o reducere de 10% la coșul de cumpărături. Coletul ajunge la Poșta Vamală, iar timpul de așteptare este de circa o luna din momentul plasării comenzii. Ca de fiecare dată, vă recomand să studiați cu atenție fotografiile atașate de clienți, precum și numeroasele review-uri ale beauty bloggerilor pe care le găsiți pe google, atunci când vă alegeți produsele, pentru a fi sigure că ceea ce comandați corespunde cu așteptările voastre.

Ce impresie aveți despre noile mele ”jucării”?

________________________________________



Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


VintageLook


4 comentarii:

  1. tot zic ca-mi iau si eu o pensula din aia mare, dar adevarul ca fac ce fac si tot la degete apelez :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, cu degetele e cel mai economic :P Pe mine nu ma lasa inima sa aplic Double Wear cu pensula sau cu buretelul :))

      Ștergere
  2. Mai auzisem de pensulele astea cum ca ar manca mai putin produs. Eu sunt inca la stadiul in care nu ma impact nici cu degetele nici cu beautyblender-ul cand vine vorba de bb-cream - pentur ca mi se pare ca orice as face, ramane vizibil pe zonele cu puf mai lungut de pe ten. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, dintre toate metodele de aplicare (cu exceptia degetelor) tipul acesta de pensula absoarbe cel mai putin produs. Imi place tare (am ramas la o singura pensula)!
      Pentru zonele cu puf mai abundent cred ca buretelul umed este cea mai buna alternativa.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!