"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 27 septembrie 2016

Bluză albă cu motive tradiționale și cercei cu mărgeluțe

Bine v-am regăsit!

Am revenit cu o nouă postare de tip outfit cu ocazia unei alte colaborări cu un magazin online care m-a îmbogățit cu câteva bijuterii foarte frumoase de-a lungul timpului. De această dată am ales o pereche simplă de cercei albi, atât cât să completeze o bluză cu motive tradiționale,  articolul central al comenzii, bluză pe care o îndrăgesc foarte tare, dar pe care, din păcate, nu am reușit să o port prea mult timp - a ajuns spre începutul toamnei și vremea de acum nu prea îmi permite să o port. 


Confecționată din bumbac 100% topul meu alb cu broderie complexă în două tonuri de albastru reprezintă una dintre cele mai reușite achiziții pe care le-am făcut de-a lungul timpului din cadrul magazinelor asiatice, despre a căror calitate cunoaștem atât de multe lucruri. Nu pot să afirm că am avut parte de finisaje perfecte, a trebuit să mai folosesc forfecuța pe anumite cusături, dar în ansamblu articolul este este unul chiar reușit, neașteptat de bine croit. 


Țesătura din bumbac este asemănătoare ca aspect pânzei topite din care sunt confecționate iile românești și este dublată pe interior cu un bumbac mai subțire. Se leagă la nivelul bustului cu un singur șnur cu ciucurei și lasă pielea la vedere. Eu am purtat o bustieră pe sub pentru mai mult confort și siguranță. 





Datorită modelului complex de broderie, în mod ușor forțat poate fi purtată și invers și legată la spate în mod lejer cu același șnur. Eu am ales mărimea S și corespunde perfect, deși croiala este lărguță, în zona bustului și la umeri îmi vine perfect.


Cerceii cu mărgeluțe sunt aleși în mod exclusiv pentru această bluză și îi puteți găsi aici la un preț decent și în trei variante de culori. 


Am purtat (click pe link): 
Sandale nude Zara

***

Și pentru că m-am simțit foarte inspirată de topul meu, am făcut și un scurt wishlist cu cele mai interesante articole pe care le-am ochit pe site: 

O altă bluză bleumarin cu broderie albă, ușor supradimensionată, care sper că se prezintă din punct de vedere calitativ la fel de bine ca topul meu de mai sus.



Cel mai mult de pe întreg site-ul mi-a plăcut această fustă midi plisată, dar deja cunoașteți pasiunea mea pentru acest tip de fuste, așa că dacă ea era prezentă pe site, era imposibil să nu apară aici: 


Un trench bordeaux din piele ecologică mi-a atras atenția încă din prima clipă, deși în momentul de față nu am nicio idee creativă cu privire la outfitul în care l-aș integra, dar mi-ar plăcea mult să-l am. 



În materie de bijuterii oferta site-ului este foarte bogată. Precum vă spuneam mai sus, eu am câteva coliere achiziționate de aici, iar de data aceasta mi-a atras atenția această piesă:



Toate articolele le găsiți pe Dresslily!
Ce părere aveți? Vă atrage ceva anume din expunerea mea?

________________________________________





VintageLook



17 comentarii:

  1. Imi place noua ta ie de pe Dresslilu si are un pret ok. Iti vine foarte bine si acum .... ca m-am gandit mai bine am realizat ca eu nu am nici o ie!!! Trebuie sa iau masuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, eu mi-am imbogatit colectia cu cateva piese romanesti autentice, lucrate de mana. Din astea asiatice am deja doua bucati :P
      Ma bucur mult ca-ti place, chiar e ok, consider ca-si merita banii!
      Te puup!!

      Ștergere
  2. Cât de drăguței sunt cerceii :D Bluzița îți vine super, chiar are un croi interesant <3
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, draga mea, cerceii prevad ca ii voi purta foarte des de acum incolo!! :)
      Pupici!!

      Ștergere
  3. Este intr-adevar extrem de frumoasa, am zarit-o si eu de multe ori, dar am evitat sa o comand tocmai pentru ca lasa pielea la vedere in zona din fata, dar ideea ta de a o purta invers e extraordinara, asa ca ma gandesc serios ca data viitoare sa o pun in cos.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu te sfatuiesc sa ti-o iei, chiar e foarte faina, si sa ii pui capse din acelea micute care se cos cu mana. Eu nu am apucat inca sa ajung la mercerie, dar o sa o inchid cu prima ocazie pentru ca ma simt mai confortabil cu ea inchisa. Daca iti place nu lasa acest mic amanunt sa-ti stea in cale, chiar se poate rezolva foarte usor :)
      Pupici!!

      Ștergere
  4. stiu ca tie iti place mult rosul, dar eu te asociez cel mai mult cu nuantele diafane de bleu :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ce ciudat, albastru cu toata gama de tonuri si nuante aferente nu sunt in topul preferintelor mele deloc :P, dar ma bucur sa aud ca mi se potrivesc. Rosu imi place intr-adevar foarte mult, dar galben, oranj si verde sunt in top 3 :D
      Pupici, draguta!!!

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa ia! Trebuie sa.mi fac si eu curaj sa dau o comanda de hainute

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoasa este bluza, dar trebuie sa recunosc ca cerceii m-au cucerit! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac tare mult, am o multime de rochite la care abia astept sa ii port. Sa vina vara numai :))

      Ștergere
  7. Imi plac amandoua, si bluza si cerceii. Bluza chiar are o lucratura deosebita, e boho chic si este pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e foarte frumoasa si in realitate, din pacate pana la primavara nu voi mai avea ocazia sa ma bucur de ea :P
      Iti multumesc frumos! Puup!

      Ștergere
  8. Sunt o mare fana a motive`lor traditionale ! Combinatia articolelor este foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!