"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 3 august 2016

Tu ce produse de protecție solară folosești vara aceasta?

Vara aceasta, cele mai cunoscute companii de cosmetice de pe piața din România au lansat linii noi de produse pentru protecție solară, produse destinate atât pielii corpului cât și formule speciale pentru față. 
Lucrul acesta mă bucură nespus, mai ales că de vreo doi ani, observ în jurul meu, femei care s-au autoeducat în spiritul folosirii cremelor de protecție solară nu doar cu ocazia băilor de soare, ci și în rutina de fiecare zi. 
Cât despre plajă, se pare că în sfârșit, noi femeile din România am depășit stadiu acela în care foloseam ulei de măsline sau unt de cacao pentru intensificarea bronzului și 0% cremă/ulei cu FPS și știu sigur că un important rol în acest proces de educație l-au avut blogurile de beauty și presiunea pe care acestea au făcut-o, începând cu primăvara fiecărui an, și nu numai, pentru conștientizarea nevoii folosirii produselor cu factor de protecție solară de minim 30 ÎN FIECARE ZI!!! 
Să sperăm că lucrurile vor evolua în continuare în direcția cea bună.

La sfârșitul primăverii, am primit și eu prin intermediul #beautybloggermeetingtimisoara cele trei produse Nivea Sun Protect & Bronze cu extract de pro-melanină pentru bonzare rapidă. 

Ulei de protecție solară pentru bronzare rapidă cu FPS 30, protecție UVA și UVB

Loțiune de protecție solară pentru bronzare rapidă cu FPS 50, protecție UVA și UVB

Cremă față de protecție solară cu FPS 50, protecție UVA și UVB

Gama Nivea Sun protect & bronze este parfumată destul de intens, lăsând pe piele o aromă puternică (foarte plăcută, după gusturile mele) și are un grad mediu de absorbție în piele. Atenție, toate cele trei produse conțin alcohol denat (și e situat pe primele poziții din lista cu ingrediente)!


Voi ce produse pentru protecție solară folosiți?
________________________________________



Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


VintageLook





4 comentarii:

  1. Eu am uleiul de bronzare de la NIvea cu spf 20 si il folosesc combinat cu un spray de protectie cu spf 50. Chiar zilele trecute le-am folosit si am fost foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingredientul ala in loc fruntas nu e bine, mi-ar placea ca si firmele care le produc sa ne furnizeze produse bine formulate. In loc sa zic aceeasi poezie m-am apucat sa ii dau pe fiecare in parte, persoanele cu care m-am dus la mare. Din pacate pana pielea nu se face rosie nu se simt in pericol.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Simo, mie imi place Nivea - in general, ca brand insa consider ca au preturi mari la produsele lor destinate protectiei solare!
    In vara aceasta, m-am impacat foarte bine cu laptele de protectie solara pt copii Gerovital Sun - spf 30 (l-am folosit impreuna cu Dia). Am fost curioasa cum e gama aceasta noua a lor si am considerat super inspirata alegerea - eu am o piele care se arde foarte usor si n-am avut nici cel mai mic disconfort! In plus, din aceeasi gama, m-a incantat si efectul racoritor si hidratant al laptelui reparator dupa plaja!
    Pentru ten, Bioderma Aquafluide (cea alba, nu colorata) spf50 m-a ajutat sa o uit pe cea de la KMF (care si-a schimbat formula si nu ar mai fi fost pe gustul meu)!
    Pupicei si zambete, draga prietena! :)
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma feresc de alcool pe ten, deci cred ca o sa zic pas cremei de fata.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!