"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 5 august 2016

Preferatele lunii iulie

De mult timp nu am mai făcut o postare de tip ”preferatele lunii”  și asta pentru că multe dintre produsele pe care le folosesc în rutina mea zilnică se repetă în fiecare lună, astfel încât nu am văzut rostul unor articole repetative. 
Totuși de această dată, în rutina de îngrijire a feței, am introdus două produse noi, două produse pe care, deși le folosesc de mai mult timp, nu le-am prezentat pe blog până acum.

Nu aș fi putut să încep totuși acest articol fără să vă amintesc încă o dată despre serul cu vitamine C Mad Hippie despre care am vorbit pe larg în această postare. Mă declar de foarte mulți ani cu adevărat fascinată de efectele vitaminei C atât în ceea ce privește aplicarea ei pe ten, cât și consumul intern, de suplimente alimentare. Dacă ar trebui să aleg un singur produs de îngrijire pentru ten și o singură vitamină pentru consum intern (sub formă de suplimente, desigur), aș alege cu siguranță vitamina C. Mai multe despre efectele sale puteți citi în acest articol, unde găsiți un alt produs cu o concentrație foarte mare de vitamina C care merită a fi luat în calcul. 

Unul dintre cele două produse despre care nu v-am vorbit până acum pe blog este una dintre cele două creme de protecție solară pe care le folosesc în prezent ca bază sub machiaj. Este vorba despre Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch cu SPF 55, formulată bine și nu atât de grasă precum majoritatea cremelor de protecție solară prietenoase cu pielea. Mai multe o să vă povestesc într-un review separat. Dacă vă interesează să o achiziționați, o puteți găsi aici

Al doilea produs nou și al treilea din topul preferatelor lunii iulie, îl reprezintă un produs destinat buzelor foarte uscate. Mă tot plâng pe blog de faptul că nu reușesc să găsesc un stick/balsam de buze cu adevărat eficient care să emolieze buzele în mod perfect, astfel încât să pot purta fără probleme produse pentru colorarea buzelor rezistente la transfer în fiecare zi. Am încercat nenumărate variante, așa am ajuns și la Aquaphor, recomandat de o colegă bloggeriță. Are o textură vâscoasă, fără miros și se descurca binișor la partea de reparare. Nu ideal, dar destul de eficient. Și pe el îl puteți găsi aici. Nu voi rămâne la el în mod permanent, aș vrea să mai încerc și alte produse după terminare. 


Acestea au fost preferatele mele în ceea ce privește produsele pentru îngrijirea feței, dar ele reprezintă doar o parte din toate produsele care alcătuiesc în prezent rutina mea de îngrijire. 


Avem în comun vreunul dintre cele trei produse?

________________________________________



Mă găsiți și aici:


Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


VintageLook



11 comentarii:

  1. si eu vreau serul cu vitamina C, dar am intelesc ca trebuie sa ocolesc vara vitamina C, este adevarat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vitamina C are efect de reducere a petelor solare si potenteaza efectele cremelor de protectie solara, deci nu ar trebui sa fie nicio problema in a fi folosit vara, din contra. Cu toate astea, am citit mai demult un articol despre una dintre formele de vitamina C solubila in ulei, care nu ar fi indicata sa fie folosita ziua. Daca ai dubii, foloseste-l doar seara inainte de culcare. :)

      Ștergere
  2. Simo, nu mi-am pus niciodata problema in acest fel: daca ar fi sa aleg un singur produs de ingrijire, o singura vitamina... Imi place ideea! Cu ani in urma, chiar eram prietena la catarama cu vitamina C. I-a luat locul - doar intr-un fel- un supliment numit Propolis C. Recent, la o comanda maricica pe iHerb (ieri am primit coletul si am pus poze in grupul de pe Fb al fanelor acestui site) am comandat si C-1000, cu eliberare prelungita.
    Deja am in vedere acel serum!!!
    Am citit review pozitiv pentru crema Neutrogena dar n-am simtit vreun imbold deoarece, in vara asta, m-am inteles extrem de bine cu Bioderma Aquafluide cu spf 50.
    Un balsam de buze eficient! Hmm...ai incercat Apivita?
    Te imbratisez, draga mea! Mi-a facut placere sa te citesc! Iti doresc weekend frumos, cu relaxare!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu cunosti dragostea mea pentru vitamina C de ani de zile, de cand am deschis blogul cred :P Si eu am o vitamina C de pe iHerb care mi se pare a fi foarte eficienta si am zis ca raman fidela ei, deocamdata nu mai incerc alte capsule, dar vreau sa studiez acel Propolis, am vazut ca este destul de des cumparat.
      Cat despre crema cu SPF - si mie imi place Bioderma mult mai mult, nu o schimba :P Din pacate la mine nu e compatibila cu toate fondurile de ten si mai am nevoie de o alternativa :)

      Apivita nu mai retin daca am incercat, deja o lista uriasa de produse testate, ar fi trebuit sa le notez pe undeva :P Iti multumesc pentru sugestie!
      Te imbratisez si eu si iti doresc un weekend minunat!!!

      Ștergere
    2. Daaa, asa este! Oare cum se chema acel ser cu concentratie mare de vit. C??? Ma lasa memoria! De fapt, ce/cata disponibilitate de stocare a informatiei sa aiba si ea?!
      Propolis C imi ajuta gatlejul suprasolicitat si face bine si la imunitate!!! Exista si in combinatie cu echinacea. Parca Fiterman Pharma e producatorul... Nu ne prea lipseste din casa, e aliat de baza! Cand loveste cate-o viroza, exista niste tablete cu o concentratie foarte mare de propolis - Benefica Propoforte; m-au uimit (e putin spus!) cu felul in care sustin starea generala a organismului si ajuta la calmarea durerilor de gat...
      Pup, draga mea! Sa fim sanatoase si frumoase! :)
      Ilda

      Ștergere
    3. Hydracid C20 SVR este produsul cu cea mai mare concentratie de vitamina C pe care l-am folosit eu, 20%, Mad Hippie are 10%, iar Flavo C 8%. Din pacate inca nu am gasit informatii despre serul Madre Labs, dar oricum l-am cumparat si voi vedea pe parcurs cum mi se pare. Mai am un esantion Paulas Choice de 15%, trebuie sa-l testez si pe acela. :)
      Iti multumesc mult pentru informatiile legate de Propolis, mi-am dat seama ca am neaparata nevoie de asa ceva in casa, eu sunt foarte bine la capitolul imunitate, dar sotul meu e mereu cu dureri de gat si stare de raceala incipienta, o sa incercam cu Benefica Proforte cu prima ocazie, probabil la toamna :P
      Iti multumesc mult de tot! Mii de pupici, prietena draga!

      Ștergere
  3. Trebuie sa incep si eu sa folosesc vitamina C. Pana acum am tot incercat sa ma indrept spre retinol, dar desi am vazut rezultate vizibile, la un moment dat mi se parea ca stagneaza.
    Nu stiu exact ce sa aleg intre cel de la mad hippie si cel de la madre labs :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am reusit a ma inteleg cu retinolul deloc si am renuntat intr-un final, in orice fel de combinatie as fi incercat, pielea mea nu-l tolereaza. Daca te intelegi bine cu el nu ar trebui sa renunti, chiar daca nu mai vezi rezultate notabile sunt sigura ca el lucreaza celular. Daca l-ai completa cu un alt produs cu vitamina C ar fi perfect. Am scris alaltaieri pe facebook ca Madre Labs e la 10 dolari pe iHerb, asa ca merita sa incerci cu el mai intai, diferenta de pret e uriasa. Sper sa mai fie pe stoc la acelasi pret! :)
      Pupici!!

      Ștergere
  4. Imi plac favoritele tale, in special Neutrogena.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le-am incercat, dar ma tenteaza serumul de la Mad Hippie!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!