"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 26 mai 2016

Noutăți de pe iHerb + 10% discount la orice comandă - Serumdipity - Ser cu Vitamina C de la Madre Labs

Știți cât de mult îmi place site-ul iHerb, atât de mult încât fac comenzi aproape lunar, atât pentru mine cât și pentru cei apropiați. Am câteva produse pe care le-am descoperit în 2015 și pe care le-am inclus în rutina mea de îngrijirea a tenului și mă refer aici mai ales la produsele Mad Hippie despre care am scris mai mult aici (chiar vă recomand postarea, dacă ați ratat-o, îmi mențin părerea despre toate produsele despre care am scris acolo).
Serul cu vitamina C din postarea respectivă este absolut minunat, îi sunt în continuare fidelă și deși au trecut mai multe luni de la deschiderea sticluței, încă îi simt efectele.

Zilele acestea am descoperit un alt ser cu vitamina C la preț mai mic decât Mad Hippie și anume Serumdipity Vitamin C Facial Serum de la Madre Labs, dar și alte trei variante - Hyaluronic Acid Facial Serum și un ulei - Facial Oil with Peptides - fiecare la un preț puțin peste 80 de lei. Recunosc că mă tentează cele două seruri și probabil le voi achiziționa în următoarele comenzi...


Mai jos aveți și o listă cu ingrediente pentru fiecare în parte:

Serul cu Vitamina CWater, hydrolyzed jojoba esters, aminopropyl ascorbyl phosphate, sodium hyaluronate, algae extract, rosa canina fruit extract, propanediol, calendula officinalis flower extract, acacia senegal gum, hordeum vulgare seed extract, sodium phytate, xanthan gum, sodium hydroxide, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.
Din păcate, ca și la serul Mad Hippie (pentru care am găsit cu greu câteva informații) nu sunt specificații cu privire la concentrația de vitamina C și la ph-ul produsului. Încă mai caut informații până la momentul comenzii! :)

Serul cu acid hialuronicWater, glycerin, hydrolyzed jojoba esters, sodium hyaluronate, hordeum vulgare seed extract, oat (avena sativa) seed extract, galium aparine extract, evening primrose (oenothera biennis) flower extract, sodium phytate, acacia senegal gum, citric acid, xanthan gum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin

Uleiul cu peptide Sunflower (helianthus annuus) seed oil, shea (butyrospermum parkii) oil, camellia japonica seed oil, crambe abyssinica seed oil, meadowfoam (limnanthes alba) seed oil, palmitoyl tripeptide-1, acetylated glycol stearate, palmitoyl tetrapeptide-7, rosemary (rosmarinus officinalis) leaf extract, tocopherol, C12-15 alkyl benzoate, sorbitan laurate, tristearin.


Până pe 30 mai puteți beneficia de o reducere de 10% cu codul promoțional WEMAY30 la orice comandă. 

La prima comandă puteți obține un discount de 5 dolari dacă folosiți un cod de reducere. Al meu este VUC076, este integrat în link-urile mai sus menționate și va fi aplicat instantaneu la adăugarea unui produs în coș. 
Dacă vă încadrați într-un total de maxim 80 de dolari și o greutate a coletului de 1800 grame, atunci costul transportului începe de la 4 dolari. 

Coletul ajunge la poșta din cartierul de care aparțineți, nu trece prin poșta vamală și nu veți avea alte comisioane de plată. 



                           VintageLook

Mă găsiți și aici:


9 comentarii:

  1. interesting products...have a lovely day!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. ma tenteaza tare mult...ma gandesc ca totusi o sa fie cald, mai merge cu vitamina C de acum incolo?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ar trebui sa imi iau si eu un ser, cred ca tenul meu ar beneficia.. nu am mai comandat demult pe iherb, ar trebui sa arunc o privire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă te mai intereseaza, toate serumurile din gama sunt acum reduse cu 50%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci frumos, uite, chiar acum am plasat comanda pentru cel cu vit. C, nu vazusem oferta, multumesc mult de tot!! :)

      Ștergere
  5. Buna, Simona, sunt in cautarea unui ser cu vitamina C. Poti face o comparatie intre Hydracid C20 SVR si serul de la Mad Hippie? Mi-ar veni mai la indemana sa-l cumpar pe primul, intrucat nu sunt foarte familiarizata cu iHerb. L-am folosit o vreme si pe cel de la PC (am cumparat miniprodusul de 5 ml), dar, din pricina ca e foarte scump, l-am folosit cu zgarcenie, cu economie si... mare lucru nu am inteles

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Simona! Si eu am 5 ml de PC, dar nu am reusit sa il incep inca, sunt curioasa daca o sa vad ceva diferenta fata de celelalte :P
      Cat priveste SVR si MH, eu am folosit Hydracid-ul mai demult, dar imi amintesc ca in plus fata de serul MH imi hidrata tenul, pentru ca este o crema in principiu si are si insusirea asta, insa la serul MH am observat mai bine efectul acela de stralucire a tenului pe care-l confera vitamina C.
      Pe de alta parte, nu e de igrnorat faptul ca SRV are 20% concentratie de vit C pe cand MH doar 10% si asta din ceea ce am citit pe net in diverse review-uri, pentru ca nu e specificata pe ambalaj.
      Eu personal imi doresc sa cumpar din nou Hydracid si sa-l mai compar o data, dar in principiu mi-au placut amandoua. La pret e tot pe acolo, asa ca ...

      Serul de mai sus, de la Madre Labs, nu am apucat sa il testez si inca nu am aflat informatii despre concentratia de vitamina c, dar am observat ca scrie pe el PH Balanced, ori nu stiu ce sa zic, dar PH pentru vitamina C ar trebui sa fie acid, in jur de 3... :(

      Nu stiu cat de mult te-am lamurit, dar sper sa iei cea mai buna decizie :)

      Ștergere
  6. Iti multumesc pentru promptitudinea raspunsului! Da, Hydracid e o crema, ma interesa opinia ta dpdv al actiunii vitaminei C. Tinand cont de concentratie, e putin surprinzator pentru mine sa aflu ca serul MH a fost mai eficient.

    In alta ordine de idei, sper sa nu abuzez de rabdarea ta daca te rog sa-mi spui si cate ceva despre serurile cu venin de sarpe, respectiv de albina. Am citit articolele, dar m-ar interesa, in plus, ce diferente ai remarcat intre cele doua. Eu l-am comandat deja pe cel cu venin de sarpe, astept sa ajunga. Trebuie sa recunosc, principalul criteriu de selectie a fost entuziasmul cu care l-ai prezentat. Am 42 de ani si asteptarea mea suprema de la acest ser este ca va avea efecte asupra conturului fetei. Cu aparitia primelor riduri m-am impacat in masura in care sunt inca departe de depresie :), dar nu reusesc sa accept ca pielea nu mai are tonusul de altadata. Cochetez si cu ideea produselor pe baza de venin de albine de la Apimond, lista de ingrediente parandu-mi foarte incurajatoare. Sper ca si concentratia de venin sa fie suficient de mare cat sa functioneze. Am initiat o corespondenta cu ei pe aceasta tema, sper sa primesc informatii lamuritoare. Si sincere. As putea trece si peste ambalajul nu tocmai inspirat (recipient de sticla transparenta), pe care l-am regasit si la Diet Esthetic. Chiar nu inteleg...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Simona! Imi cer scuze, din pacate, de data aceasta nu am reusit sa mai fiu atat de rapida in raspuns, tare greu reusesc sa-mi manageriez timpul liber in ultima perioada.
      In sfarsit, legat de serurile cu venin, eu nu am testat decat serul cu venin de sarpe si inca unul Diet Esthetic, dar care, din punct de vedere calitativ, nu s-a ridicat la nivelul primului. Cel cu venin de albina l-am achizitionat, dar am decis sa-l fac cadou si nu am apucat sa-l cumpar din nou. Am folosit crema in schimb, am cumparat-o de foarte multe ori, fiind foarte incantata de calitatea sa, desi e ambalata in borcanas de sticla.
      Eu inteleg perfect temerea ta in ceea ce priveste conturul fetei, am afirmat si eu pe blog de nenumarate ori ca ridurile in sine nu ma sperie pentru ca nu mi se pare ca ele tradeaza varsta cu adevarat, in schimb aspectul de piele lasata, lipsita de fermitate, pierderea conturului fetei e adevarata problema si de aceea eu pun mai degraba accent pe serurile care confera acest efect de lifting, decat pe cele antirid.
      Eu sper sa obtii de la serul cu venin de sarpe ceea ce cauti tu, imi amintesc ca am fost extrem de multumita de el si am tot zis ca-l voi cumpara din nou, dar ca blogger primesc produse noi pentru testare sau pur si simplu ma las cucerita de cosmetice nou aparute si sunt tentata sa incerc mereu combinatii noi de ingrediente :)
      Imi amintesc ca la vremea respectiva am studiat si serul de la Apimond despre care amintesti tu, din pacate memoria nu ma mai ajuta, dar am impresia ca cel de la Diet Esthetic mi s-a parut a fi mai potent (dupa concentratia de venin), insa vorbesc doar asa din amintiri vagi...
      Cat despre recipient - cel putin este prevazut cu pompita, ceea ce e cel mai important, eu de obicei pe cele transparente le tin in cutia din carton pe tot parcursul folosirii.
      Sper din suflet sa-ti placa serul, toate fetele care l-au folosit au fost foarte incantate. Poate imi scrii, cand ai timp, impresii despre el si raspunsurile celor de la Apimond, daca vor fi cooperanti :)

      O seara frumoasa si numai bine!!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!