"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 14 februarie 2016

Produsele mele Mad Hippie de pe iHerb

Pe instagram am tot urcat poze cu mini colecția mea Mad Hippie formată din trei produse:
- ser cu vitamina C,
- cremă contur ochi,
- cremă de față.



Toate cele trei sunt achiziționate de pe iHerb. Am început mai întâi cu crema de ochi și pentru că mi-a plăcut destul de mult acțiunea ei, am îndrăznit să îmi cumpăr și serul cu vitamina C pe care l-am ochit mai demult, dar pe care cumva nu am avut curaj să-l cumpăr niciodată. Ultima pe lista, pentru că o folosesc doar de vreo două săptămâni, este crema de față destinată tuturor tipurilor de piele.



Crema contur de ochi este fluidă și foarte rapid absorbită în piele, motiv pentru care este ușor de folosit și dimineața sub machiaj, în cazul în care vă aflați în criză de timp. Îmi doream o astfel de cremă, o astfel de textură, dar îmi doream în același timp să văd și beneficii pe parcursul zile pentru zona sensibilă a ochilor. Creme cu texturi apoase mai există pe piață, însă e greu să găsești una care să și mențină o perioadă cât mai lungă de timp, zona ochilor hidratată și elastică. 
Crema de ochi Mad Hippie cu peptide și ceramide, ca ingrediente active, reușește să facă acest lucru. Nu pot să afirm că pielea mea își păstrează prospețimea și nivelul de hidratare până seara la demachiere, dar simt totuși o diferență în acest sens. O aplic de asemenea și în fiecare seară, uneori urmată de o textură grasă/uleioasă, dacă simt nevoia unui produs mai emolient. Efectul este ușor răcoritor, revigorant, iar mirosul difuz, neparfumat. Flaconul are 15 ml, iar mai jos aveți lista de ingrediente:

(Actives in bold): Deionized water, niacinamide, regu-age (hydrolyzed rice bran protein, oxido reductases, glycine soja protein), eyeliss (20 dipeptidtide-2, palmitoyl tetrapeptide-7), haloxyl(palmitoyl oligopeptide, palmitoyl tetrapeptide-7), matrixyl 3000 (palmitoyl oligopeptid, palmitoyl tetrapeptide-7), glycerin, vitamin K (phytonadione), titanium dioxide, vitamin E (tocopheryl acetate), squalene, cholecalciferol, vitamin C (sodium ascorbyl phosphate), hydrolyzed wheat protein, argan oil, potassium sorbate, chamomile flower extract (recutita matricaria), vitamin E acetate, ceramide 3, buckwheat wax, white tea (camellia sinensis extract), pomegranate seed oil (punica granatum), sorbic acid, steam distilled lime extract (citrus aurantifolia)

Și pentru că mi-a plăcut această textură fluidă, m-am gândit că la fel ar putea fi și crema de fața Mad Hippie 12 Actives cu peptide, ulei de argan și resveratrol, ca ingrediente active, o cremă cu aceeași destinație principală - aplicarea de dimineață, astfel încât să pot limita timpii morți dintre etapele de aplicare a diverselor produse de îngrijire și cosmetice. Am folosit mult timp în acest sens crema cu venin de albine Diet Esthetic, un produs minunat, din punctul meu de vedere, la care cu siguranță mă voi reîntoarce, dar m-am gândit să mai încerc și altceva pentru diversificare. Prețurile sunt asemănătoare pentru ambele produse, doar că Mad Hippie este ambalat corespunzător, în recipient opac, cu pompiță. 
Precum am spus mai sus, crema este fluidă, foarte rapid absorbită în piele, ideală pentru femeile cu timp insuficient pentru acest pas de îngrijire, dar și pentru persoanele cu ten gras, care nu tolerează texturi onctuoase. 
Singurul lucru care îmi displace la acest produs îl reprezintă mirosul său, ușor parfumat, de care nu mi-am dat seama de unde provine pentru că nu depistez niciun parfum în lista de ingrediente. Cu siguranță unul dintre ingrediente vine și cu această aromă ca bonus. Nu e deranjant, dar e sesizabil și neașteptat pentru mine, după ce am citit că produsele Mad Hippie nu conțin parabeni, coloranți sintetici și parfum.

(Actives in bold): Deionized water, safflower oil (carthamus tinctorius), caprylic/capric triglycerides, niacinamide, matrixyl 3000 (palmitoyl oligopeptide, palmitoyl tetrapeptide-7), argan oil, syn-tacks (palmitoyl dipeptide-5 diaminobutyloyl hydroxythreonine, palmitoyl dipeptide-6 diaminohydroxybutyrate), pomegranate seed oil (punica granatum), green tea extract (camelia sinensis polyphenols), grape seed extract (vitis vinifera), acai berry extract, sodium PCA, resveratrol, potassium sorbate, sorbic acid, vitamin E acetate, coenzyme Co Q10, tocotrienol 40, aloe barbadensis leaf, coconut oil (cocos nucifera), steam distilled lime extract (citrus aurantifolia).

Totuși produsul preferat dintre cele trei, este serul cu vitamina C - Mad Hippie Vitamin C Serum 8 Actives pe care îl folosesc cu precădere seara, dar uneori și dimineața, sub crema mai sus menționată. La fel ca și alte seruri cu vitamina C pe care le-am încercat până acum, și acesta se absoarbe foarte repede în piele, lăsând în urmă acel aspect de luminozitate și piele suplă. Eu iubesc serurile cu vitamina C și atât timp cât sunt atentă cu zona ochilor (nu îl tolerez pe zona respectivă), nu văd decât beneficii pe toată perioada folosirii sale, mai ales în comparație cu alte zeci de seruri pe care le-am tot încercat de-a lungul timpului. 

(Actives in bold): Deionized water, vitamin C (sodium ascorbyl phosphate), alkyl benzoate, vegetable glycerin, water, glycerin, sodium levulinate, sodium anisate, clary sage (salvia sclarea), grapefruit (citrus grandis), hyaluronic acid, amorphophallus konjac root powder, aloe barbadensis leaf, vitamin E (tocotrienol), ferulic acid, chamomile flower extract (recutita matricaria), sodium phytate, xanthan gum, hydroxyethylcellulose.

Nu știu sigur dacă mă voi opri neapărat la acest ser și pe viitor, dar cu siguranță nu voi mai scoate din rutină Vitamina C, îmi place efectul despre care vă vorbeam mai sus, efect care din păcate nu se menține decât pe perioada folosirii sale. Dar consider totuși că merită. 
Pe site-ul iHerb nu se menționează concentrația de vitamina C (sodium ascorbyl phosphate), eu am găsit pe un blog informația potrivit căreia procentul ar fi de 10%, însă nu am găsit nimic legat de ph-ul acestuia. 
Mai am în prezent și un eșantion din serul cu vitamina C Paulas Choice pe care îl voi testa cât de curând pentru a putea face o comparație între ele. Din păcate, dacă serul Mad Hippie costă în jur de 100 de lei, cel de la Paulas Choice, cu 15% vitamina C costă peste 200 de lei. În prezent nu-l văd pe site-ul românesc, dar sigur va fi disponibil.

Cam aceasta este experiența mea cu linia Mad Hippie. O puteți găsi pe iHerb, dacă sunteți interesate. La prima comandă puteți obține un discount de 5 dolari dacă folosiți un cod de reducere. Al meu este VUC076 și integrat în link-urile mai sus menționate și va fi aplicat instantaneu la adăugarea unui produs în coș. 
Dacă vă încadrați într-un total de maxim 80 de dolari și o greutate a coletului de 1800 grame, atunci costul transportului începe de la 4 dolari. 
Coletul ajunge la poșta din cartierul de care aparțineți, nu trece prin poșta vamală și nu veți avea alte comisioane de plată. 



                            VintageLook

4 comentarii:

  1. chiar le-am notat, sigur le voi incerca!

    RăspundețiȘtergere
  2. serul ma tenteaza tare mult, in ultimul timp am inceput sa adun :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte dragute aceste produse. sunt simpatice ambalajele. :)
    ma tenteaza mult serul. l-am trecut pe lista si poate il iau si eu pe viitor. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Aiu reusit sa ma tentezi cu serul!
    Nu mai tin minte cand am folosit ultima data unul dar acesta e demn de un loc fruntas pe wishlistul meu.
    Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!