"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Top 10 produse cosmetice din 2015

Bine v-am regăsit în 2016, oameni frumoși!

La mulți ani!!! Să aveți parte de un an minunat, de 100 de ori mai bun decât 2015!  :-)

                Așa cum am promis luna trecută, pentru primul meu articol din noul an v-am pregătit un top al celor mai iubite produse cosmetice care m-au însoțit parțial sau pe întreg parcursul anului 2015. Nu am diferențiat produsele pe categorii, ci am ales, din tot ceea ce folosesc eu pentru îngrijire și machiaj, acele cosmetice care mi-au lăsat cea mai bună impresie.

1. Ca să nu o mai lungim, pe locul întâi se află mult iubitul meu fond de ten Double Wear Estee Lauder. Am încercat mai multe fonduri de ten high-end în ultimii doi ani, dar niciunul dintre ele nu m-a putut convinge să renunț la Double Wear. Am găsit texturi mult mai plăcute la alte fonduri de ten, însă nicio rezistență atât de performantă de-a lungul zilei, indiferent de anotimp, rezistență proprie lui Double Wear, astfel încât acesta ocupă locul I în seria celor mai bune produse cosmetice ale lui 2015. Nuanța 2W2 Rattan, cea pe care o folosesc eu, are un subton galben și camuflează foarte bine roșeața tenului și destul de bine cearcănele cenușii din jurul ochilor. Sticluța fără pompiță reprezintă o adevărată bătaie de cap, se consumă mult prea mult produs la fiecare aplicare, motiv pentru care, pompița MAC chiar devine un accesoriu absolut necesar. 


2. Pe locul doi am ales să pun un produs unanim declarat ca fiind cea mai bună apă micelară din punct de vedere a raportului calitate – preț. Eu personal nu am citit niciun review negativ până acum, ci numai cuvinte de laudă la adresa acestui produs. Cu siguranță reclama atașată pe noua sticluță apa micelară nr. 1 în România, nu este o invenție a unui departament de marketing, ci corespunde perfect realității. Poate tocmai de aceea apa micelară Garnier, în Timișoara este foarte greu de găsit, rafturile supermarket-urilor fiind mereu cu stocurile zero pentru acest produs.


3. Pe locul trei am pus rimelul meu care mă însoțește de foarte mulți ani – The One 5-in-1 Wonder Lash Mascara, adică fostul WonderLash, look nou și preț mărit în catalogul Oriflame. Cu toate acestea 18 lei reprezintă un preț foarte mic pentru ceea ce poate face acest rimel. Gene perfect definite, textură siliconată, rezistență îndelungată, ușurință în demachiere... ce să mai zic, pentru așteptările mele, acest rimel are tot ce îi trebuie.


4. Una dintre cele mai plăcute descoperiri ale lui 2015 îl reprezintă și bifazicul Anian cu colagen și acid hialuronic, pe care vi l-am prezentat aici. Un alt produs triodeluxe perfect potrivit nevoilor părului meu, un produs care m-a determinat să renunț la keratina lichidă și să mă axez exclusiv pe acest bifazic ca ultim pas în rutina mea de îngrijire a părului.


5. Tot un produs descoperit în 2015 îl reprezintă pudra bronzantă Lily LoloBondi Bronze, primit în urma colaborării cu magazinul online lilylolo.ro. Pudra am folosit-o intensiv de când am primit-o, mai nou în completare cu un kit de contouring cremă pe care o să vi-l arăt în curând. Pe wishlist am pus și iluminatorul Lily Lolo Star Dust, ale cărui swatch-uri pe care le-am văzut pe net, m-au cucerit total.


6. Deși am și câteva parfumuri, care fiecare în parte au costat mici averi în raport cu salariu minim pe economie, aroma adolescenței, așa cum am denumit eu B.U. Wild, este cea care m-a însoțit pe tot parcursul anului 2015 și care cumva îmi îmblânzește sufletul de fiecare dată când îl folosesc. Am un deodorant acasă, în baie și încă unul în sertarul de la birou pe care îl folosesc ori de câte ori simt nevoia unui scurt moment de reîmprospătare. B.U îmi conferă acea stare de bine, optimismul specific tinereței și buna dispoziție de care am nevoie în fiecare zi, motiv pentru care, atât timp cât se va produce, îl voi cumpăra în mod constant.


7. Am vorbit despre cosmeticele preferate pentru ten și ochi, dar și pentru colorarea buzelor am testat foarte multe produse în 2015. Texturi diverse – rujuri cremoase, rezistente la transfer, gloss-uri, lipstain-uri etc, dar cel mai mult mi-a plăcut creionul de buze Farmasi no. 210. Din păcate, așa cum toate produsele foarte bune sunt retrase de pe piață, presimt că acesta va fi și destinul acestui produs, pentru că nu îl mai găsesc la stand de câteva luni. În prezent mi-am cumpărat o altă nuanța – 208 – care îmi place și i-aș fi putut deveni fidelă, dar din păcate calitatea acestui creion nu este similară cu a celor testate anterior. Textura este mult mai tare și usucă ușor buzele, adică exact ceea ce vechiul meu creion 210 nu făcea...


8. Pentru că treaba cu hidratarea corpului nu-mi iese așa cum trebuie de fiecare dată, prietena mea mi-a oferit un produs minunat – Vaseline Spray & Go cu aromă de cacao – un spray minunat pentru hidratarea corpului. Se absoarbe foarte repede în piele și lasă în urmă o aromă absolut delicioasă. Un produs pe care pur și simplu nu am cum să nu îl iubești.


9. Tot pentru îngrijirea corpului am ales să pun în acest top gelul de duș Tesori d'Oriente White Musk, o aromă care pur și simplu îmi schimbă starea de spirit. Extrem de bun din punct de vedere calitativ, gelul de duș cu mosc alb nu îmi va mai lipsi din baie mult timp de acum încolo. Din păcate crema de corp din aceeași gamă nu are aceeași aromă, deși o iubesc și pe ea.


10. Pe ultimul loc am ales să pun un produs, care nu că nu ar merita primele poziții, dar îl folosesc doar de vreo două luni, deci aș putea spune că este o descoperire de final de 2015, netestată suficient. Precum vedeți este un produs Paula's Choice din gama Resist, un tratament cu acid azelaic, care cel puțin până acum, mi se pare că face minuni pe zonele cu pori măriți. Mai multe, după o testare decentă, aici pe blog.


Cam acestea au fost produsele care m-au făcut să zâmbesc pe parcursul anului 2015 și mi-au adus în viață acele momente mărunte de bucurie, pe care, cu adevărat, numai noi femeile le putem înțelegem. 
Voi ați descoperit ceva interesant în lista mea?




                           VintageLook

36 de comentarii:

  1. Apa micelara Garnier a fost o descoperire placuta a anului trecut. Iar rimelul The One a fost un favorit absolut si in cazul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca toate fetele care au incercat apa micelara au aceeasi impresie. Ma bucur sa aud ca si tu esti fan al rimelului Wonder Lash! :D

      Ștergere
  2. Double Wear este ca un fel de fructul interzis pentru mine... eu il vreau dar nu ma vrea el pe mine. Cea mai deschisa nuanta este prea inchisa pentru mine :( La multi ani pe 2016 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow, pai sunt vreo 36 de nuante la Double Wear, eram sigur ca absolut toata lumea isi poate gasi perechea acolo :P Ai incercat toate nuantele deschise si nu ti se potriveste niciuna? Ce ciudat...!!! Mare pacat, poate chiar ti-ar fi placut!
      la multi ani si tie, Alexandra! Te pup!

      Ștergere
  3. Trebuie sa incerc si eu Double Wear dar asa n-am nicio tragere cand stiu ca-mi trebuie si pompita.. si nu am de unde sa cumpar. Oh, well, poate anul acesta.. Poate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai poate folosi si pompita de la serul Avon din cate am inteles sau il poti muta intr-un alt recipient, asa cum procedez eu cu Colorstay-ul.
      Oricum, asa cum am mentionat de fiecare data, eu te incurajez sa incerci un esantion mai intai, s-ar putea sa nu iti placa, nu toate fetele sunt fan Double Wear, iar pretul nu este unul prea mic ca sa nu iti para rau de investitie
      Multa bafta! Pupici! :)

      Ștergere
  4. N-am niciun dubiu că pe eticheta micelarei se zice adevărul! Cred că e cea mai populară apă micelară de la noi și e foarte iubită de femei, fiind așa accesibilă și de calitate bună.
    Iubesc Double Wear,am să-l cumpăr fără ezitare în continuare. Eu l-am transferat într-o sticluță veche de fond de ten, risipeam prea mult neavând pompiță MAC. Poate am să-mi cumpăr în acest an, dacă nimeresc într-unul din magazinele lor.
    Rimelurile de la Oriflame sunt foarte bune, în general. Am plasat și eu o comandă la ei, dar mi-am luat doar fond de ten The One (foarte ok, l-am mai avut, cu finish natural, dar cu rezistență medie, de 4-5 ore) și o cremă pentru spălarea feței. De rimel nu aveam nevoie, altfel sigur luam. Au mai mărit prețurile, am observat și eu acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pompita Mac chiar reprezinta o investitie foarte buna, e foarte usor de mutat de la o sticluta la alta si nu pierzi niciun ml de produs, ca in cazul in care l-ai transfera intr-un alt recipient, asa cum am vazut ca ai facut tu si cum am procedat si eu cu Colorstay-ul. De asemenea am inteles ca si pompita de la serul Avon este potrivita.
      Cat despre rimelurile Oriflame, cunosc faptul ca si tie iti plac, iar impresiile noastre coincid :)
      Te pup, draga mea, multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  5. De acord cu apa micelara Garnier si cu deodorant B.U. pe care le folosesc si eu, de restul nu zic nimic pana la proba contrarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa descopar persoane care impartasesc entuziasmul meu cu privire la spray-ul BU :D
      Sper sa ai ocazia sa le incerci si pe restul, din punctul meu de vedere, merita toate! :)

      Ștergere
  6. La mulți ani, draga mea! Să ai un an frumos, exact așa cum ți-l dorești!
    Apa micelară Garnier rămâne pentru mine cea mai faină descoperiri din 2014, de atunci nu-mi lipsește din casă, chiar dacă am mai încercat și altele în timpul ăsta.
    Eu cu DW nu m-am înțeles, din păcate. :( Are într-adevăr o rezistență extrem de bună, dar nu m-am împăcat cu aspectul și felul în care-l simțeam pe ten. Cu rimelul The One 5-in-1 Wonder Lash încă mai experimentez.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Domnul sa fie un an linistit, as fi multumita si fericita chiar si cu atat! :) Iti multumesc din suflet!
      Cat despre minunatele noastre bucurii - cosmeticele - stiu despre DW ca nu ti s-a potrivit, poate varianta Light ar fi mai aproape de nevoiele tale. Oricum, pentru a preintampina dezamagiri de acest fel, eu recomand mereu un esantion pentru testare inainte de a cumpara produsul full size, e prea scump pentru bugetul nostru pentru a merge la risc :P
      Te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  7. Apa micelara imi place si mie, la fel si rimelul Oriflame.
    La multi ani! Sper sa ai un an de poveste, cu momente memorabile si oameni speciali! Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru urari, draga mea, sa dea Domnul sa fie un an bun pentru toata lumea! :)
      Ma bucur ca ai identificat doua produse care iti plac si tie din topul meu! :)Te puup!

      Ștergere
  8. Și eu sunt foarte mulțumită de nivelară de la Garnier. Este un produs foarte eficient.
    N-ai făcut să adaug pe wishlist produsul de la Vaseline. Mi se pare un produs de notă 10 și nu ești singură care îl laudă.
    Trebuie să îl încerc și eu. :D
    Pupici și la cât mai multe descoperiri în 2016!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, sunt si alte variante ale spray-ului Vaseline, si eu vreau sa il testez mai intens anul acesta :P Sper sa intri in posesia lui cu acelasi entuziasm :P
      Te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  9. Vreau neapărat să încerc și eu fondul de ten Double Wear și loțiunea Vaseline. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precum spuneam mai sus, pentru fond de ten, recomand un esantion mai intai, eu am cerut la Douglas si la Sephora si m-am gandit si razgandit mult iainte sa il cumpar :P
      sper sa reusesti sa te bucuri de ele cat mai curand! Puuup!!

      Ștergere
  10. imi doresc foarte mult sa incerc fondul de ten mai ales ca l-ai laudat atat de mult chiar trebuie sa fie foarte bun..recunosc ca folosesc destul de rar dar poate asa ma obisnuiesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru asteptarile mele este aproape perfect, dar nu toata lumea imi impartaseste entuziasmul. Eu zic sa incerci sa gasesti un tester mai intai, poate nu o sa iti placa aspectul care nu e foarte natural, mai ales daca nu prea obisnuiesti sa folosesti fond de ten. De asemenea trebuie sa gasesti si nuanta potrivita, sunt vreo 36, deci ai de unde alege in mod normal :P

      Ștergere
  11. Se pare ca trebuie sa incerc si eu aceasta apa micelara de la Garnier! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, trebuie neaparat, sigur nu vei fi dezamagita!!! Si raportul calitate pret este grozav!!

      Ștergere
    2. Am si primit de la sotul meu!! Ii spusesem ca vroiam apa micelara, dar nu mi-am amintit sa ii spun care! Se pare ca era intre Garnier si Nivea, Garnier mai scumpa dar totusi mai mare sticla, asa ca aseara mi-a facut o bucurie cand mi l-a dat. Neaparat m-am gandit sa iti spun, ce coincidenta :)
      Deocamdata termin cel de la Yves Rocher, mai e putin, apoi abia astept sa incerc apa micelara de la Garnier. Te puup!

      Ștergere
    3. Ce frumooos!!! Intuitiv sotul tau, foarte frumos! :)
      Pai, sper sa iti placa si tie la fel de mult si sa te bucuri de intreaga sticla! :P
      Te pup si eu, spor la testat! :)

      Ștergere
  12. La multi ani, draga mea Simo!
    Nu ma mira sa gasesc preferate in comun: micelara nr 1 :), mascara Oriflame si B.U. (pentru care chiar am slabiciune si ma voi opri maine, daca nu uit, sa-l cumpar - e asa de reconfortant sa fie prin apropiere :D)...
    Spray-ul Vaseline trebuie sa fie o chestie tare faina; joc si eu in liga celor ce nu tin pasul cu lotionarile! :))
    Mi-a placut postarea, mi-era dor! Te imbratisez cu tot dragul!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, prietena scumpa!
      Uite, reconfortant nu am pus langa BU, dar asocierea este perfecta, ai mare dreptate!!
      Despre rimelul Wonder Lash am fost foarte, foarte incantata sa citesc ca iti place si ca i-ai ramas fidela, este un produs pe care eu ma risc sa il recomand si in online si in offline si ma bucur de fiecare data cand feedback-ul, dupa testare, este unul pozitiv :P
      Te imbratisez, scumpa prietena, multumesc pentru vizita!!

      Ștergere
  13. Wonder lash era si rimelul meu favorit, insa nu l-am mai folosit de ceva ani, nici nu stiam ca i-au schimbat ambalajul, imi placea mai mult cel patratos. Mi-as dori sa incerc si eu fondul de ten de la Estee Lauder, imi poti spune te rog de unde il cumperi tu? Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legat de Wonderlash, mie imi pare rau ca la varianta veche mai aveau in oferta din cand in cand Wonderlash Intense, care era negru intens, minunat, imi e dor tare de produsul acela super pigmentat.
      Double Wear-ul il cumpar de pe aoro, este cel mai bun pret din ceea ce am gasit eu. La un moment dat la fel era la pret si pe strawbeerynet, dar nu m-am mai uitat de mult timp la el.
      Te sfatuiesc si pe tine sa incerci un esantion la inceput, sa fii sigura ca este ceea ce cauti de la un fond de ten, e prea scump sa il iei la risc. Si in plus trebuie sa cauti nuanta potrivita, sunt vreo 36, ai de unde alege, dar trebuie sa stii ca iti e cea potrivita.
      Puup!!

      Ștergere
    2. Daaaa, clar imi trebuie un esantion...imagineaza-ti ca stau cu 5 fonduri de ten in dulap si nici unul nu mi se potriveste 100%. E adevarat, sunt fonduri de ten mai ieftine, dar totusi, daca le testam inainte aveam macar unul si bun. Multumesc pentru sfaturi.

      Ștergere
    3. Pai, exact asa am facut si eu si inca mai ma pacalesc cu alte fonduri de ten. Cand stai si faci calculul la toate iti dai seama ca iti puteai lua linistita unul scump si bun, dar precum spuneam trebuie sa il testezi mai intai. Eu am cerut mostre pe la Sephora si Douglas, uneori mi-au dat, alteori nu :P Sper sa gasesti nuanta potrivita si sa fie si pentru tine fondul de ten ideal, eu una nu mai pot fara el :P
      Puuup!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!