"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 3 decembrie 2015

Pudra bronzantă Lily Lolo| Golden bronze makeup with nude and red-orange lips

             Bine v-am regăsit, dragile mele! Așa cum am promis acum câteva zile, am decis să încep luna decembrie cu o serie de articole la care am lucrat cu mare drag pentru că au în centru produse frumoase, pe care am ajuns să le îndrăgesc foarte tare, produse care mi-au facilitat interacțiunea cu oameni minunați și care îmi aduc bucurie de fiecare dată când mă raportez la ele. Precum am menționat anterior, nu mă refer doar la cosmetice, ci și la alte mărunțișuri care alcătuiesc universul unei femei. O să vi le destăinuiesc pe rând, cu răbdare...așa că stați pe aproape! :)

          Vă arătam luna trecută cosmeticele minerale Lily Lolo pe care le-am avut în teste și care mi-au schimbat puțin rutina de machiaj. Aici ați văzut cum arată rimelul pentru ochi sensibili, iar în prezent, pentru că îmi place volumul său un pic dramatic pe care îl conferă genelor aplicat în strat dublu, am decis să îl folosesc pentru machiajele mai elaborate sau cele de seară, unde prefer să am gene mai bogate, astfel încât să nu fiu nevoită să mai apelez la gene false.


         Pudra bronzată în schimb, am inclus-o în rutina mea de machiaj de fiecare zi, indiferent dacă este vorba despre un machiaj simplu de serviciu sau unul mai elaborat destinat vreunui eveniment. O să vă explic mai jos și cum procedez în acest sens.
Pudra, cred că este de la sine înțeles că reprezintă produsul care îmi place cel mai mult dintre cele încercate de mine, mai ales că eram de ceva timp în căutarea unui astfel de produs, plictisită fiind de pudra mea de contouring mată...pe care am ajuns să o consider ușor lipsită de personalitate.

           Împreună cu cele două produse minerale am primit și un eșantion de BB Cream Lily Lolo, varianta lichidă, din aceeași gamă. Precum am specificat în nenumărate rânduri, eu nu sunt o fană prea mare a acestui tip de produse (BB Cream, CC Cream) și asta din cauza acoperirii mici pe care o are, dar am testat câteva branduri și pot să afirm că am o idee despre calitățile acestora. Din păcate cu cel de la Lily Lolo nu m-am înțeles mai deloc și am preferat să îl folosesc ca bază pentru fondul de ten în machiajul pe care o să îl vedeți mai jos, pentru că nu m-a mulțumit gradul de acoperire. Eu am ales nuanța Light 02, care este un bej mediu cu subton ușor gălbui. Este o nuanță foarte potrivită tenurilor medii, europene, ușor adaptabilă odată aplicată. Din punct de vedere al consitenței BB Cream-ul Lily Lolo pare o cremă ușor pigmentată, cu o acoperire foarte light. Are în componență pigmenți minerali, acid hialuronic, aloe vera și ulei de jojoba, ulei de argan și migdale, vitamina E, însă nu lasă filtru gras la nivelul pielii. Filtrul solar l-am depistat pe la finalul listei.
Puțin prea parfumată pentru gusturile mele, nu s-a lăsat cu sentimente între noi. Mai jos aveți o imagine cu lista de ingrediente:

         Pudra bronzată Lily Lolo, precum declaram mai sus, a fost un produs tare dorit care mi-a întrecut așteptările. Am ales nuanța cea mai închisă – bondi bronze, și bine am făcut pentru că mi se pare perfect potrivită nevoilor tenului meu. Spuneam mai sus că o folosesc și la machiajul de zi cu zi, dar și la cel de seară și asta pentru că are capacitatea de a-și schimba aspectul în funcție de cantitatea/straturile aplicate. În mod normal textura sa este una metalizată, însă aplicată într-o cantitate mai mică și bine blenduită aspectul devine unul satinat, perfect potrivit pentru un machiaj de zi.
La început mi-a fost mai greu până am reușit să găsesc exact dozajul potrivit, dar de îndată ce am înțeles cum stă treaba, am găsit și pensulele potrivite, toată operațiunea a devenit extrem de simplă.

ORIFICIU DESCHIS                                                                        ORIFICIU  ÎNCHIS

           Eu am testat produse Lily Lolo și mai demult, acum câțiva ani, și precum mărturiseam aici pe blog, mi-a venit foarte greu să mă adaptez modalității de aplicare care implică mai multă atenție și îndemânare dat fiind textura liberă pe care o au produsele minerale. Cu mare plăcere am descoperit de această dată, că ambalajul s-a schimbat și Lily Lolo a creat această cutiuță inteligentă cu ajutorul căreia este imposibil să pierzi produs la aplicare. Porțiunea cu orificii este prevăzută cu acel dispozitiv care o sigilează după fiecare dozare, astfel încât nu se împrăștie niciun gram. La fiecare aplicare torn puțin produs în capac, de unde îl preiau cu pensula. Deși orificiile par multe și destul de largi, acestea nu permit ca la scuturare să iasă prea multă pudră, deci totul este folosit, nimic nu se pierde. În momentul de față, dimineața la ora 6:30 când mă machiez, contouringul nu îmi ia cu niciun minut mai mult decât înainte, când foloseam un produs compact.

LA LUMINA DIN INTERIOR                                                       LA LUMINA DIN EXTERIOR

Despre rezistența de-a lungul zilei, iarăși nu am decât cuvinte de laudă, pentu că nu își pierde decât foarte puțin din intensitate, fiind produsul cu cea mai îndelungată rezistență pe care l-am încercat până acum. Nuanța este minunată, un bronz cald, foarte ușor de adaptat unui ten bej mediu sau măsliniu.

Pudra are 8 grame, se consumă foarte puțin la fiecare aplicare și are un termen de valabilitate de 24 de luni de la desigilare. Listă de ingrediente: Mica, Titanium Dioxide (filtru solar), Iron Oxides, Silica, Ferric Ferrocyanide, Ultramarine Blue. 

Eu am creat și un look cu ajutorul acestei pudre bronzate și a rimelului Lily Lolo, unde pentru a-i putea surprinde mai bine calitățile, am exagerat ușor cu aplicarea. Aparatul meu foto șterge de obicei din intensitatea culorilor și este foarte greu de surprins un produs de machiaj în toată splendoarea sa.
Am folosit texturi metalizate și pentru machiajul ochilor, cupru puternic, auriu și puțin maro metalizat pentru conturarea pleoapelor inferioare. Pentru buze, am creat două variante, una cu ruj nude sidefat pentru a păstra caracterul solar al machiajului, dar și una cu ruj oranj mat – varianta mea preferată.

FĂRĂ BLITZ
CU BLITZ

VARIANTA CU RUJ CĂRĂMIZIU


În concluzie, este de la sine înțeles faptul ca pudra bronzată Lily Lolo este un produs pe gustul meu, o folosesc cu drag la toate machiajele mele datorită capacității sale progresive de construire a intensității.

Pe lângă varianta mea, Bondi Bronze, pe site mai găsiți încă două variante de pudra bronzate, un iluminator, care mă tentează foaaarte tare, dar și o variantă de pudră bronzantă compactă. 
Produsele Lily Lolo nu conțin talc, parabeni sau parfumuri sintetice, iar acum pot fi găsit și pe site-ul românesc lilylolo.ro unde puteți citi mai multe despre beneficiile machiajului mineral și unde puteți găsi pentru comercializare și produse mini size/mostre, ideale pentru a testa orice produs de care sunteți interesate înainte de achiziționarea sa în varianta full size . 

Rimel pentru ochi sensibili Lily Lolo
Pudra bronzantă Lily Lolo

Ce spuneți vă place Bondi Bronze? Dar look-ul meu? 
Care este varianta voastră preferată, cu ruj sidefat sau mat cărămiziu?


VintageLook



Mă găsiți și aici:


Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona

Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/

Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm




18 comentarii:

  1. Varianta cu ruj caramiziu se potriveste mai bine, zic eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. In propunerea ta, cred ca rujul caramiziu se preteaza mult mai bine,
    Imi place conceptul cat si realizarea, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mona, si pentru mine varianta cu ruj caramiziu este cea castigatoare. :)
      O seara frumoasa!

      Ștergere
  3. Arata genial!
    Adfor produsele de acest gen si le folosesc fix in acelasi mod: un strop in capacel si am scapat (nu l-am scapat ;))).
    Pupici si sa o folosesti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, intr-adevar, dupa ce te obisnuiesc cu dozajul nu mai ai niciun fel de probleme. Acum imi dau seama exact de cantitatea necesara si imi este foarte usor.
      Multumesc mult!
      Ma bucur ca iti place, te pup!!!

      Ștergere
  4. eu ma feresc de pudrele bronzate in sezonul rece dar vazandu-te pe tine parca mi se deschide apetitul. :D imi place cum ti-ai construit machiajul. pupicei multi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie tocmai in sezonul rece imi place texturile acestea, mai imi inviorez machiajul putintel. Imi place mult in combinatie cu rujurile mate.
      Ma bucur mult ca iti place, te pup, draga mea!

      Ștergere
  5. E superba pudra bronzanta, e de inteles de ce e preferata ta. Sa le folosesti cu placere 😚

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase nuantele folosite la machiajul ochilor! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. ce frumos arata.., mersi pentru prezentare. esti superba,puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga Stella, ma bucur ca-ti place! Te pup! :)

      Ștergere
  8. Simo, am si eu o pudra iluminatoare minerala si un primer, cu ultimul nu ma inteleg perfect, nu nimeresc dozajul, umezitul, sa astept cat trebuie inainte de farduri, e mai complicat. Dar pudra e la fel, cu sistem de inchidere si dozare ca a ta si o ador.
    Imi place cum iti vine al doilea look, tu esti o femeie frumoasa!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un iluminator mineral imi doresc si eu foarte mult, am inceput in ultimul timp sa folosesc mai des iluminatoarele pe anumite zone si chiar imi place efectul. Primer mineral pentru ochi nu am folosit, nu prea am nevoie din fericire.
      Ma bucur mult ca iti place efectul, iti multumesc mult pentru aprecieri! Te pup, sambata placuta!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!