"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 13 decembrie 2015

Primer-ul L'Oreal Studio Secrets Professional - review

Bine v-am regăsit!

               M-am gândit să vorbesc astăzi despre un produs anunțat pentru review în urmă cu vreo două luni. Este vorba despre primerul de față L'Oreal – Studio Secrets Professional smoothing resurfacing primer, pe care eu din păcate nu l-am văzut în magazine la standul de cosmetice, dar l-am găsit pe net, pe 1001 cosmetice, mai exact aici, la prețul de 35 de lei, doar că ambalajul este tub și nu borcănel din sticlă așa cum îl am eu, și are în plus și SPF 25. Pe al meu l-am primit cadou, nu este cumpărat din România, deci nu știu să vă spun dacă cele două variante sunt identice sau există diferențe între ele. Aș tinde oarecum să cred că diferă totuși pentru că cel din borcănelul meu are o consistență destul de compactă, potrivită pentru acest tip de ambalaj...dar nu e acesta neapărat un criteriu de diferențiere.

Încă de la început trebuie să recunosc că experiența mea cu primerele de față nu este una foarte vastă, am testat înainte doar primerul Elf și pe cel marca Sephora, ambele în recipient cu pompiță și destul de asemănătoare din punct de vedere al consistenței. Niciunul dintre cele două nu m-a impresionat și nu le-am putut include în rutina mea. Dintre cele trei variante încercate până în acest moment, aș putea spune totuși că acest Studio Secrets îmi place mai mult și cu siguranță îl voi folosi până la ultima picătură. Totuși nu pot să afirm că mi se pare un produs de neînlocuit și nici că mă gândesc să îl reachiziționez după ce-l voi termina, doar că spre deosebire de celelalte două testate anterior, la acesta văd și câteva efecte. În primul rând cea mai evidentă este capacitatea sa de a umple porii și de a conferi pielii un aspect mult mai regulat. Dacă aș avea o piele mult mai lipsită de imperfecțiuni și colorații, recunosc că mi-ar plăcea să folosesc acest produs fără fond de ten sau BB cream, doar el singur, aplicat peste crema de față, pentru că îmi place felul în care uniformizează relieful pielii, efectul mat pe care îl conferă tenului, un autentic efect de blur. Totul pare foarte natural, pielea se vede și se simte foarte fină, suplă, mătăsoasă. Nu am simțit același efect de la cele două primere amintite mai sus și cred că acesta este lucrul care face cu adevărat diferența între ele.

Cât privește capacitatea sa de prelungire a rezistenței fondului de ten, din păcate nu pot să afirm că am sesizat diferențe notabile. 
Iar despre aspectul mat și capacitatea de a ține sebumul sub control aș putea spune că... vreo două ore în plus reușește să mențină zona T mată, față de fondul de ten aplicat fără primer, dar mai mult de atât nu am reușit să obțin pe tenul meu. Precizez faptul că eu nu îl aplic decât pe zona T unde porii sunt mai mari și am nevoie de matifiere, deci nu este un produs pe care să îl întind pe toată fața.
După aplicarea bazei, fondul de ten se întinde foarte ușor, deși e bogat în siliconi, acesta (fondul de ten) nu curge indiferent dacă este aplicat cu degetele, pensula sau burețelul și are o aderență foarte bună. Nu același lucru l-aș putea afirma despre primerul Sephora, care în combinație cu Double Wear-ul meu mi s-a părut îngrozitor, de abia am reușit să aplic fondul de ten, pur și simplu nu adera.

Cam acestea ar fi impresiile mele despre acest produs. De ieri sunt fericita posesoare a primerului pe care mi l-am dorit cel mai mult – Smashbox – un tub de 7ml pe care abia aștept să îl testez. O să revin cu impresii, eu sunt foarte optimistă cu privire la calitățile sale!

Voi ce bază de machiaj folosiți?



VintageLook




Mă găsiți și aici:


Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm

5 comentarii:

  1. This primer sounds great. Thank you for sharing this review.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca n-am folosit niciodata primer sub fond de ten dar acesta e tentant! Abia astept impresii si despre cel Smashbox.
    Saptamana frumoasa, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca si pret este destul de accesibil si din review-ul tau chiar merita incercat.:X

    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca este foarte bun, nu l-am folosit!

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am testat acum cativa ani, insa pe atunci nu aveam nevoie...dupa ce-am nascut tenul meu uscat a devenit oarecum mixt, si cu pori dilatati :( Multumesc pt ca mi-ai amintit de el, imi trebuie neaparat un primer de fata. Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!