"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 10 noiembrie 2015

Noutăți în teste - cosmetice minerale Lily Lolo

Bine v-am regăsit, dragilor!

Cum sunteți? Eu am simțit nevoia să fac o mică pauză de blogging, în momentele acestea pur și simplu nu am găsit abordarea potrivită pentru niciun fel de postare în concordanță cu profilul blogului meu... 
Vă mulțumesc mult pentru toate comentariile frumoase pe care mi le-ați lăsat la postarea anterioară, o să revin cu răspunsurile cât de curând.


Pentru acest început de săptămână am pregătit totuși câteva imagini cu o parte dintre produsele cosmetice pe care am început să le testez – este vorba despre câteva produse Lily Lolo, binecunoscutul brand de cosmetice minerale originar din UK, prezent acum și în țara noastră cu o frumoasă oferă de fonduri de ten, bronzere, farduri de pleoape, blush-uri, dar și corector mineral și rimel pentru ochi sensibili, BB Cream etc. 


Eu am mai avut ocazia să folosesc cosmetice Lily Lolo și în trecut, sunt cosmetice minunate, de o calitate superioară și tocmai de aceea sunt foarte încântată de noile achiziții și abia aștept să le folosesc. M-a impresionat foarte tare fondul de ten mineral – foarte, foarte bun, cu putere de acoperire ușor de reglat în funcție de numărul de straturi aplicate, nuanțe superbe și cel mai important pentru mine – rezistență foarte bună de-a lungul zilei. Dacă aș fi reușit să mă obișnuiesc și cu modalitatea de aplicare, nu cred că aș mai fi renunțat la el.



Și pentru că am testat fondul de ten, blush și fard de pleoape, mi-am dorit foarte mult un bronzer Lily Lolo, de fapt acest bronzer mai exact Bondi Bronze – pentru că simțeam de ceva timp nevoia unui bronzer cu textură sidefată pentru un aspect ușor mai dramatic. Am terminat deja trei cutii de bronzere cu textură mată și aveam nevoie de o schimbare. Sper să mă descurc cu modalitatea de aplicare, dar așa de mult îmi place nuanța și textura încât sunt foarte motivată să mă străduiesc. E un produs destul de mare, are 8 grame, iar la cât este de pigmentat, prevăd că o să mă folosesc de el mult timp de acum încolo. Din fericire cosmeticele minerale au o perioadă de valabilitate destul de mare, deși nu conțin parabeni, în cazul acestuia 24 de luni de la deschidere. Sinceră să fiu, sunt foarte entuziasmată de produsul acesta și abia aștept să intru în teste și să revin cu un review. Pe site îl găsiți disponibil în trei nuanțe

Mergând pe același principiu al cosmeticelor naturale, lipsite de ingrediente nocive pentru piele, testez rimelul pentru ochi sensibili Lily Lolo. Din fericire, deși lucrez zilnic la calculator 8 ore, nu am niciun fel de probleme legate de sensibilitatea ochilor, dar având ocazia de a mai machia din când în când și alte fete, am observat că o mulțime dintre ele nu tolerează formulele rimelurilor mass-market, ci au nevoie de produse create special pentru ochi sensibili. Acest rimel promite definire, volum și o rezistență impecabilă de-a lungul zilei. După forma clasică a periei, tind să cred că este într-adevăr un rimel pentru volum, așadar vom vedea dacă și ochii sensibili pot avea parte de gene bogate și frumos definite.



Și pentru că am menționat anterior că mi-a plăcut foarte mult fondul de ten mineral Lily Lolo, m-am gândit să încerc și formula unui produs nou, și anume BB Cream-ul Lily Lolo (produs sub formă clasică, lichidă). Precum știți eu nu sunt o mare adeptă a BB Cream-urilor, dar din postările mele anterioare pe acest subiect, precum și din discuțiile pe facebook, am observat că foarte multe dintre voi sunteți fidele acestui tip de produse, așadar m-am gândit că un eșantion de BB Cream Lily Lolo m-ar ajuta să îmi fac o impresie despre calitățile sale și să vă ajut cu impresii. Pe site îl găsiți disponibil în 3 nuanțe – fair, light și medium. Eu am ales cea de-a doua nuanță – light, sper să mi se potrivească și să îl pot purta în cadrul unui machiaj pe care doresc să îl realizez pentru voi.




Dacă nu sunteți familiarizate cu acest brand, aflați ca linia de cosmetice minerale Lily Lolo s-a lansat în anul 2005 în UK și datorită calității excepționale a produselor sale, și-a câștigat repede popularitatea în rândul consumatoarelor. Produsele nu conțin talc, parabeni sau parfumuri sintetice, iar acum pot fi găsit și pe site-ul românesc lilylolo.ro
Sunt foarte multe produse interesante acolo, dar eu recunosc că am rămas fixată la paleta Laid Bare – 8 nuanțe neutre perfecte pentru un machiaj natural sau dramatic, în funcție de preferințe. Eu am o mică obsesie în ultima vreme legată de machiajul ochilor în nuanțe pământii și buze în cărămiziu puternic, combinația mi se pare superbă.




O să revin cu review-urile în curând. Voi ați folosit cosmetice Lily Lolo? Dacă da, cum vi se par?


Mă găsiți și aici:
Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm



VintageLook


16 comentarii:

  1. Multumim de informatii,interesant articol,nu am auzit de acest site,paleta Lait Bare -8 nuante e super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E minunata paleta asta, intr-adevar, imi imaginez multe machiaje cu ea :P Cat despre Lily Lolo, o sa revin cu cateva review-uri in curand. :)
      Puup!

      Ștergere
  2. Nu am folosit produse de la acest brand dar m-ai facut curioasa :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte faine, cel putin ceea ce am incercat eu pana acum mi-a placut foarte mult. O sa revin cu impresii in curand! :) Pup si eu!

      Ștergere
  3. nu le-am incercat, par asa de finute, albul acela...imi plac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, e extrem de elegant ambalajul lor, si mie imi place foarte mult cum arata, profi!! :)

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu drag!Testare placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Maria, intotdeauna e placuta intreprinderea asta :P

      Ștergere
  5. Paleta nude arata tare bine, perfecta pentru sezonul rece! Asteptam review! Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, si mie imi place tare mult, ma obsedeaza neutrele astea mai nou, nu stiu ce am patit :P
      Revin cat de curand cu impresii! Pup si eu!

      Ștergere
  6. Spor la testat!
    Nici eu nu am auzit pana acum de produsele acestui brand si zau ca m-ai facut curioasa. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca in afara sunt mult mai cunoscute decat in Romania, o sa revin cu impresii, desigur

      Ștergere
  7. chiar sunt curioasa sa vad cum se prezinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum sunt tare multumita :P O sa revin cu vreo doua review-uri! Pup!

      Ștergere
  8. De foarte mult timp tot vreau sa le incerc si imi zic data viitoare sigur si tot nu am apucat :)) Arata bine si am auzit lucruri bune despre ele asa ca trebuie neaparat sa le incerc :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut ca ai scris deja review pentru rimel! Fug sa il citesc... Sunt curioasa ca o matza! :D
    Spor la testat si cu pudra, sigur ii vei gasi modalitatea optima pentru a o aplica!
    Multi, multi pupici, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!