"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 12 noiembrie 2015

Eyeliner gel Maybelline Lasting Drama (review)

                 Eyeliner-ul este unul dintre produsele de machiaj care au trecut proba timpului și care, indiferent de curentele și trend-urile fashion care s-au succedat de-a lungul istoriei, a reușit să își mențină poziție de leader în topul celor mai folosite produse cosmetice. Și nu e lucru simplu când te gândești că prima interacțiune cu eyeliner-ul pe care o are fiecare femeie, presupune mai multă muncă, răbdare și precizie decât oricare alt pas în machiajul feței. Cu siguranță fiecare dintre noi își amintește de prima tentativă de conturare a pleoapelor cu celebra pensulă cel mai probabil a unei variante clasice de tuș. O denumesc pe bună dreptate tentativă pentru că nu cred că cineva a reușit să traseze liniuța aceea perfect de la prima încercare. Și în plus de asta, un rezultat reușit nu stă numai în precizie, ci este nevoie de timp și multiple variante de aplicare, pentru a-ți da seama care este dimensiunea și ascendența liniei care te avantajează cel mai bine, în funcție de forma feței și a ochilor.

Eyeliner gel Maybelline Lasting Drama 01 Black

            Eu am mai vorbit pe blog despre cele mai simple tehnici de aplicare a eyelinerului, dar pentru că am mai primit sugestii de-a lungul timpului (atât în online cât și în offline), am de gând să realizez un articol mult mai complex pe această temă. Până atunci însă sugestia mea, dacă sunteți la început, să vă achiziționați un tuș cu vârf de tip cariocă și să vă jucați cu linii subțiri fără prea multă personalitate, asta până când veți începe să stăpâniți tehnica și veți găsi cele mai avantajoase liniuțe pentru ochii voștri.

          În prezent, în ceea ce mă privește, în funcție de tipul de machiaj pe care vreau să-l execut, am nevoie de toate cele trei tipuri de eyelinere – și cel cu vârf cariocă și cel cu pensulă subțire, clasică, dar și de eyeliner-ul gel, cel care face obiectul postării de astăzi.
Cu multe review-uri pozitive pe aoro, dar destul de controversat în rândul bloggerițelor de beauty din afară, am decis să îl achiziționez și eu la ultima comandă pe site-ul mai sus menționat, cel negru 01 black. Precum am spus mai sus, în funcție de ceea ce îmi doresc să obțin de la un machiaj, am nevoie uneori și de această textură mată pe care o oferă eyelinerul gel, așadar un astfel de produs este de nelipsit din trusa mea de machiaj. L-am folosit foarte mult timp pe cel de la Essence, dar cum nu se mai produce, a trebuit să mă reorientez, așa că am decis să mă opresc de această dată la Maybelline – eyeliner gel Lasting Drama. De obicei eu sunt foarte multimită de produsele acestui brand, mai ales cele destinate machiajului ochilor, așa cum este celebrul rimel Colossal, cel pe care l-am folosit ani de zile, fără nicio altă alternativă. Tușul gel vine ambalat într-o cutie de carton alături de un aplicator cu două capete – o pensulă cu vârful rotunjit și un burețel smudge, pe care recunosc că nu l-am folosit până acum. Pensula, în mod neașteptat, trasează linii destul de frumușele și precise, deci cu siguranță poate fi folosită fără probleme.



               Eyeliner-ul are 2,8 grame și vine ambalat într-un borcănel simpatic din sticlă cu capac metalic. Față de alte swatch-uri pe care le-am văzut pe net, intensitatea sa este una destul de pronunțată,  e adevărat ca nu e cel mai intens negru pe care l-am folosit, dar vorbim totuși despre un negru saturat, care în cazul meu, rămâne la fel pe parcursul zilei. L-am purtat cel mai mult 14 ore și nu am întâmpinat niciun fel de problema, în sensul că nu și-a pierdut din intensitate, nu s-a fărâmițat și nici nu s-a întins în niciun fel în contact cu transpirația sau o eventuală lăcrimare a ochilor. Precizez că nu am folosit primer pe parcursul folosirii, dar nici nu am pleoape uleioase care să îmi facă probleme deosebite în acest sens. Singurul lucru care nu mă încântă la acest produs este consistența, care este mai puțin cremoasă decât a altor produse similare testate de mine anterior. Deocamdată nu am nicio problemă cu textura aceasta, dar sper să nu se întărească prea repede pe viitor și să mă pot bucura de el cât mai mult timp posibil.
Este recomandat și persoanelor cu ochii sensibili sau purtătoare de lentile de contact și are o valabilitate de 12 luni de la desigilare.

31.12.15 Din păcate, așa cum îmi era teamă, după vreo trei luni de folosire, eyeliner-ul s-a întărit și nu îl mai pot folosi fără artificii (încălzire, adăugare de uleiuri sau alte produse similare pentru a-l dilua). În prezent sunt în căutarea altui produs, al unuia care să îl poată înlocui pe cel de la Essence, acesta fiind cel cu care am obținut cele mai bune rezultate. 



Voi l-ați încercat? Dacă da, ce impresie v-a lăsat?



Mă găsiți și aici:
Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm



VintageLook

7 comentarii:

  1. am avut si eu un eyeliner negru la borcanel, dar nu mai stiu de unde. Initial m-a incantat, dar s-a uscat repejor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu la un moment dat intentia de al cumpara dar o prietena mi-a spus ca se usuca foarte repede si ca trebuie sa lucrezi rapid cu el. M-am gandit un pic si am zis sa mai astept si alte review-uri. Cred ca pana la urma imi iau inima in dinti!
    Sa il folosesti cu placere! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Este unul dintre preferatele mele. Poti sa stai linistita, nu isi schimba consistenta, e foarte rezistent si din acest punct de vedere.
    Sa il foilosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am testat pe acesta, insa cu siguranta am sa-l incerc. Am fost multumita de cel de la L`oreal si de cel de la Flormar ( ambele la borcanel). Machiajul tau este superb !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos e machiajul din prima poză!
    Am avut și eu intenția să-l iau, eram nehotărâtă între el și cel de la Sleek, dar până la urmă l-am ales pe cel din urmă. Dar dacă o să am ocazia pe viitor, o să-l încerc și pe acesta de la Maybelline.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu l-am incercat si mi-a placut, dar am uitat sa-l cumpar din nou pentru ca au intervenit alte produse :)) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu trasezi liniile acestea intr-un mod care ma fascineaza! Incredibil arata...
    Apropos de recomandarea ta, in aceasta perioada folosesc un tus Flormar care nu e fabulos dar care ma ajuta sa obtin ceea ce doresc: doar niste codite in unghiul extren al ochiului (fireste :D), fara linii pe pleoape! Creeaza impresia de ochi alungit si... mai vioi! :))
    Frumos review, detaliat, excelent structurat!
    Pup, draga mea draga! <3
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!