"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 24 octombrie 2015

Fashion Bloggers Meet Timișoara

               Pe la noi prin Timișoara nu se prea întâmplă lucruri, mă refer la evenimente sociale, iar comunitatea bloggerilor de beauty și fashion este foarte slab reprezentată raportată fiind la numărul de locuitori și comparativ cu alte orașe din țară. Dar vineri, 16 octombrie, demisolul din Iulius Mall s-a animat puțin la vizita celor 8 fashion bloggeri, în majoritate venite de la Cluj. Este vorba despre Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Ioana Chișiu, Sandra Bendre, Laura Charaba, Mădălina Merca, Mihaela Jula și Mădălina Gugilă. 



               Recunosc că nu le cunoșteam pe toate fetele, dar cu ocazia asta am descoperit alte două bloggerițe al căror stil și implicit blog am început să le studiez. 
Cel mai mult mi-am dorit să o cunosc personal pe Ioana Chișiu, al cărei blog îl urmăresc încă de la început și pe care o apreciez foarte mult ca blogger, dar și ca femeie. Din păcate, nu am putut rămâne până la sfârșit ca să pot face cunoștință cu ea, dar datorită Luciei și Andreei am avut loc în primul rând și le-am putut vedea de aproape pe toate cele 8 bloggerițe și m-am bucurat de toată discuția relaxată la care am luat parte. Da, a fost o discuție (mai mult între prezentator și fete și mai puțin între public și acestea, așa cum ar fi trebuit poate, dar noi timișorenii suntem mai timizi), o discuție foarte relaxată și bine structurată. Au fost atinse cam toate aspectele importante legate de conceptul de fashion blog, iar întrebările pe care le aveam eu în minte și-au găsit rând pe rând răspunsul.


Vă las cu câteva poze în care am încercat să surprind outfit-urile purtate de fete:











Mi-au plăcut foarte mult pantofii Alinei și ale lui Carmen:



Iar Ioana, pentru că ea a fost scopul principal pentru care m-am prezentat la acest eveniment, a fost cu adevărat superba. Și ca look, dar și din punct de vedere al felului în care a vorbit și a întreținut atmosfera! 



Care outfit vă place cel mai mult?



Cu drag, 


VintageLook















5 comentarii:

  1. Le-am cunoscut si eu personal pe fete cand au fost la Iasi si m-am bucurat ca un copil ca am reusit sa ma pozez cu cateva dintre ele. Sandra mi s-a parut extrem de calda si imi venea sa o strang in brate, m-am multumit insa doar sa o privesc. Am ratat cel de-al doilea eveniment de acum doua saptamani, insa stiu sigur ca vor mai veni :)
    Nu stiam ca o admiri atat de mult pe Ioana, si eu o urmaresc de mult timp :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, ce des vin fetele la Iasi, la noi vinerea trecuta au fost pentru prima data si nu prea cred ca vor reveni prea curand. Din pacate eu nu am reusit sa le cunosc personal, chiar mi-ar fi placut foarte mult! Cat despre Ioana, da, o admir foarte mult, e o femeie de cariera, are o familie minunata, e desteapta, frumoasa, blogger de succes, cumva reuseste sa le faca pe toate, iar asta chiar e de apreciat...
      Te pup si eu, noapte buna! :)

      Ștergere
  2. Deși nu o urmăresc constant pe Ioana, pot spune că o găsesc ca fiind foarte frumoasă și elegantă, chiar și atunci când poartă ținute foarte sexy nu are un aer vulgar.
    Sandra mi se pare tare drăguță și naturală.
    Outfit-ul ce-mi place cel mai mult este cel al fetei cu cizme lungi, cred că Laura o cheamă, sper să nu fac o confuzie. Iar pe locul 2 este cel al fetei ce poartă urechiuțe :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut outfit-ul lui Carmen cel mai mult, foarte apropiat de stilul meu, desi nu as fi crezut ca am putea avea lucruri in comun, pentru ca avem personalitati total diferite. Pe fata cu cizme lungi o cheama Laura intr-adevar si este timisoreanca de-a mea, ne mai intalnim la posta vamala cand ne ridicam coletele :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!