"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 18 octombrie 2015

e.l.f. Matte Lip Color #praline - stick pentru colorarea buzelor cu rezistență îndelungată

               Mă declar în continuare o mare fană a produselor pentru colorarea buzelor rezistente la transfer. Din păcate, după cum prea bine știm cu toate, aceste cosmetice au un mare dezavantaj și anume acela că tind să usuce buzele. Tocmai din acest motiv nu le pot folosi chiar în fiecare zi, ci trebuie să le mai alternez și cu rujuri cremoase, menite să ofere și un stop de hidratare pe lângă funcția estetică. 

Totuși această uriașă industrie cosmetică aflată în evoluție continuă, încearcă să creeze formule care să satisfacă toate nevoile femeii moderne confruntată în mod permanent cu lipsa de timp și în general cu un stil de viață agitat. Îmi amintesc cu nostalgie de momentele acelea când aveam puțin peste 20 de ani și reușeam să îmi organizez atât de eficient fiecare zi, încât reușeam să îmi schimb machiajul uneori chiar și de trei ori, în funcție de evenimentele la care participam. Acum acest lucru mi se pare de ordinul fantasticului, pentru că în prezent tot ce pot face în cursul unei zile pentru a-mi schimba cumva look-ul, este să folosesc rujuri diferite, însă despre o demachiere totală și un alt machiaj luat de la capăt cu tot ceea ce implică el, nici nu se poate pune problema. Oricum mi-aș împărți activitățile fiecărei zile, nu aș mai putea să acord atât de mult timp machiajului. Și cred că nu sunt singura care gândește așa, majoritatea dintre voi se regăsește în descrierea mea, cu siguranță. Tocmai din această cauză caut fonduri de ten care să se mențină pe zona T întreaga zi, să nu își schimbe culoarea, să nu îmi saboteze în niciun fel aspectul/look-ul de-a lungul zilei; pudre matifiante care să completeze fondul de ten și să îi sporească rezistența; farduri de ochi care să nu se strângă inestetic în pliul pleoape și bineînțeles rujuri care să reziste cât mai mult și în același timp să mențină/sporească nivelul de hidratare al buzelor. E greu să găsești produsul ideal pentru oricare dintre cosmeticele menționate mai sus, dar nici nu putem să nu recunoaștem că nouă femeilor, mai mult decât în alte compartimente al vieții noastre, această căutare ne face plăcere
Nici nu pot să îmi imaginez cum ar fi ca într-o zi cineva să mă pună în fața idealului, cu o baghetă magică să reușească să creeze pe loc toată seria de produse cosmetice care să corespundă în proporție de 100% tuturor nevoilor și închipuirilor mele. Mă întreb după ce entuziasmul ar trece, cum m-aș raporta la ele pe viitor, având conștiința faptului că întreaga căutare a luat sfârșit și că nu aș mai avea nicio justificare pentru care să cumpăr și să testez alte texturi. Cred că ar fi destul de anost!!! 

În sfârșit, pe drum, în căutarea asta neobosită, am dat și peste Matte Lip Color, un produs pentru buze marca Elf. L-am cumpărat tot de pe iHerb, așa cum procedez cu toate produsele Elf, prețul pentru aproape toate cosmeticele din gama Studio fiind de doar 3 dolari

Prima dată am luat contact cu Matte Lip Color prin intermediul prietenei mele care mi-a dăruit un minunat roșu, puternic, feminin, sublim (o să vi-l arăt),  de a cărui textură m-am îndrăgostit pe loc, motiv pentru care mi-am dorit și o nuanță mai discretă, potrivită pentru un machiaj de zi cu zi. Nu că roșu nu ar fi potrivit, dar îți trebuie atitudine ca să fii o fată de roșu, iar eu uneori mă simt atât de copleșită sub stresul zile, încât nici nu intră în discuție vreun accent de roșu în look-ul meu. După ce am urmărit mai multe clipuri video pe youtube și zeci de swatch-uri pe blogurile de beauty, m-am oprit asupra acestei nuanțe - Praline. După ce l-am primit și l-am aplicat pe buze, am ajuns la aceeași concluzie la care ajunsese înainte prietena mea - nu mi se potrivește nicio nuanță mai mult decât acel roșu, Rich Red, și cu siguranța niciuna dintre cele disponibile nu corespunde așteptărilor mele. Da, dragă Laura, ai avut dreptate! 
Așadar, Praline arată cam așa! 


Nu este o nuanță neplăcută, din contră, foarte versatilă, doar că nu se potrivește nuanței tenului meu. Dacă sunt foarte odihnită și tenul meu arată perfect, nu e niciun bai, dar orice urmă de oboseală este mult intensificată dacă aplic acest ruj. 




Textura sa este cremoasă, culoarea saturată, plăcută la purtare. Nu matifiază perfect, dar prin aplicarea unui șervețel de surplus, se obține un aspect mult mai mat, iar culoarea rezistă foarte bine pe parcursul zilei. Nu simt că usucă buzele deloc, dar nici nu se conferă niciun fel de hidratare. Textura sa este undeva între creion și ruj, tocmai de aceea mi-a atras atenția atât de mult, încât să îi dedic un review. 
Din păcate gama de nuanțe nu mi se pare prea reușită, nuanțele cele mai deschise Natural, Coral, Nearly Nude, cel puțin din tot ceea ce mi-am dat eu seama, sunt albicioase, au prea puțin pigment colorat, fiind degradate cu prea mult alb. Aceste nuanțe sunt foarte dificil de purtat, existând prea puține tenuri cărora să li se potrivească. Al meu cu siguranță nu este unul dintre ele. Aș fi curioasă pe această cale, dacă există cineva care deține una dintre aceste nuanțe și îmi poate da mai multe informații, eu chiar mi-aș dori foarte mult un coral frumos. 
O să revin cu imagini și pentru minunatul Rich Red, pe care îl recomand din suflet, dacă vă place să purtați roșu. 


--------------------------------------------------------------

Dacă sunteți la prima comandă iHerb, folosind codul meu VUC076 aveți o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsă între 40 și 80 dolari sau 5$ sub această valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastră. 
După prima comandă veți primi și voi un cod de reducere similar.

Transportul costă 4 dolari pentru același total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca să vă încadrați la acest tip de transport aveți două condiții de îndeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie să depășească suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depășească 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care aparțineți, din cartierul vostru.



VintageLook




7 comentarii:

  1. Mie imi place mult nuanta asta iar denumirea vine sa sustina ideea! :) Stiu bine ce spui, o astfel de nuanta poate da tenta de cenusiu, de tern tenului - atunci cand suntem obosite! Apropos de asta, ma regasesc in totalitate in descrierea cu pricina...Pana si bagheta magica am tot invocat in ultima vreme, dar pentru alte dorinte! :))
    Astept sa te vad si cu acel rosu pe buze, sunt sigura ca e chiar mai frumos decat pare in tusa trasata pentru exemplificare in fotografia de pe site!
    Pupici multi, draga mea prietena!
    Sa ai o saptamana in care zambetul sa nu-ti lipseasca si timpul sa iti fie aliat!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place nuanta, insa din pacate tenului meu nu prea ii place, o pot purta insa e destul de dificil, trebuie sa fiu atenta la machiaj, tenul trebuie sa imi arate impecabil, in sfarsit e foarte complicat, motiv pentru care nu prea l-am folosit..
      Cu bagheta magica...off, in afara de cosmeticele astea, care sunt o bataie placuta de cap, mi-as dori tare, tare mult sa ma pot folosi de ea, sunt multe lucruri care as vrea sa se rezolve ca prin magie...deci, te inteleg perfect!
      Iti multumesc din suflet pentru urare, e exact ceea ce am nevoie si iti intorc gandurile pentru ca stiu ca si tu ai nevoie de fix aceleasi lucruri. Multi pupici si zile senine!!

      Ștergere
  2. Culoarea este frumoasa si placuta , insa iti dau dreptate ca pe buze nu se percepe la fel , depinde de ten ! Eu am nuanta tea rose care este deosebita , eleganta si pentru un ten ca al meu se potriveste daca aleg un machiaj adecvat in rest ! Am mai cumparat si nuanta coral , insa cu tot cu entuziasmul meu nu mi se potriveste , parca nu il am pe buze deloc ! Acum astept o noua comanda iherb si am ales si nuanta rich red sa vad daca ma pot bucura de el. Rujurile acestea imi plac ca sunt mate cat imi doresc , ofera putina hidratare si au o consistenta placuta pe buze , dar da , culorile ar putea fi mai pigmentate sa se vada o diferenta mai mare , cel putin pentru un ten nu foarte deschis ! Frumos articol si de folos ! Numai bine si ganduri bune ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, am avut asadar dreptate cu privire la nuanta coral, din pacate oricat de frumos ar suna denumirile, culorile nu sunt pe masura. Ma bucur ca tea rose ti se potriveste, eu nu cred ca ar fi potrivit pentru mine nici acesta. :(
      Nuanta Rich Red cu siguranta iti va fi pe plac, e puternica, saturata, nu ai ce sa-i repreosezi. Sper din suflet sa-ti placa.
      Iti multumesc mult pentru vizita, pentru comentariu si pentru aprecieri.
      O saptamana minunata iti doresc! :)

      Ștergere
  3. I'm loving the color on you :)


    Check out my new post, too? :)
    www.cielofernando.com

    FACEBOOK | INSTAGRAM

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!