"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 11 octombrie 2015

Demachiant Happiness Gerovital review

         Din gama Happiness, lansată anul acesta de Gerovital, am avut ocazia să încerc două produse – CC cream-ul light cu extract de zmeură (review aici) și fluidul pentru curățare zilnică pentru tenul uscat, cel cu extract din caise. În ultimul an și jumătate am încercat o mulțime de formule demachiante, doar-doar o voi găsi pe cea ideală – curățare perfectă, fără ochi iritați și un preț cât mai mic. Așadar prin mâinile mele a trecut și acest lapte demachiant, alături de un altul, tot marca Gerovital, dar puțin mai scump decât acesta ( e pe lista de review-uri și el).

Eu folosesc laptele demachiant pentru zona ochilor, indiferent cum aș fi machiată, doar rimel (așa cum procedez în cea mai mare parte a timpului) sau machiaje mai elaborate cu farduri de pleoape și eyeliner negru (care se știe că se demachiază mai greu). Pe ten folosesc apa micelară, iar apoi îmi spăl tenul cu o spumă Nivea. Așadar rareori aplic laptele demachiant și pe față, iar aprecierile mele se referă mai mult la felul în care acest produs îndepărtează machiajul ochilor.

              Laptele demachiant Happiness are o textură lejeră, cu o aromă de fructe discretă, deloc deranjantă la folosire. Consistența este medie, urăsc produsele prea lichide, despre care am impresia că se consumă mult mai repede, însă nu este cazul acestui produs, deși recunosc că mi-ar fi plăcut să fie puțin mai dens. Aplicat pe o dischetă demachiază foarte eficient machiajul ochilor, în cazul meu din două aplicări pentru un machiaj cu rimel și tuș.

Din păcate nu este chiar atât de blând cu ochii, ci resimt o ușoară iritație la folosire. Nu l-am abandonat, îl folosesc în continuare și l-am trecut pe lista de rezerve. În cazul în care la un moment dat bugetul nu îmi permite un demachiant mai scump sau se întâmplă să nu găsesc la raft niciunul dintre cele preferate de mine în momentul de față, îl voi alege pe el, însă altfel nu m-a convins să mă opresc definitiv la el.

Fluidul de curățare zilnică Happiness se găsește în toate supermarketurile sau online AICI, iar prețul său este unul foarte prietenos cu bugetul nostru.

Dacă cineva dorește lista de ingrediente o pot atașa la postare, vă rog să specificați în căsuța de comentarii.


Voi l-ați încercat? Dacă da, ce impresie v-a lăsat? 




                         VintageLook

5 comentarii:

  1. Eu am acum tot din gama asta crema hidratanta si sunt multumita de ea. Am avut si un CC cream si mi s-a parut acceptabil. Laptele demachiant nu l-am avut, prefer o apa micelara in general.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema Happiness nu am incercat, insa CC cream-ul inca il mai am. Daca ar fi rezistat mai mult pe ten, l-as fi adoptat in mod permanent in rutina mea, pentru ca desi nu are o acoperire prea mare, aspectul acela invizibil este fantastic. Pur si simplu nu se vede pe fata. Pacat de gradul scazut de rezistenta, la mine dispare in doar cateva ore :(

      Ștergere
  2. Foarte putine produse destinate demachierii tenului sunt bune si pentru ochi. Sfatul meu e sa cauti strict produse demachiante pentru ochi, sa nu folosesti demachiante pentru ten pe ochi.
    Ai incercat demachiantul bifazic de la Nivea? Sau cel de la Yves Rocher? Ambele sunt foarte bune, demachiaza perfect si sunt blande cu ochii :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat ambele demachiante, de fapt am incercat foooarte multe formule de demachiere de ceva timp, de cand produsului meu preferat i s-a introdus alcool in compozitie, insa bifazicele nu m-au cucerit, desi cel de la Nivea este foarte eficient, tehnica mea de demachiere si asteptarile pe care le am eu de la aceasta operatiune ma obliga sa merg pe formula unui lapte demachiant, de aici si seria de postari pe aceasta tema (care va continua) :P
      Multumesc pentru sfatul pertinent, Dya, te puup! :)

      Ștergere
  3. Eu fac invers: folosesc o apa micelara pentru demachiatul ochilor, iar pt fata folosesc un lapte demachiant. Suna bine descrierea acestuia, cred c-o sa-l incerc si eu. Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!