"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 15 octombrie 2015

Cremă intens exfoliantă pentru tălpi 2-în-1 Feet Up Advanced

              În rutina mea de îngrijire a pielii, dar și printre produsele de machiaj, se regăsesc foarte multe produse marca Oriflame. De fapt nu prea există catalog din care să nu îmi comand câte ceva. 
De amintit ar fi Rimelul WonderLash, devenit acum The One 5-în-1, gelurile cu acid lactic pentru igiena intimă, șervețele matifiante și altele. 

      Luna trecută mi-am comandat în premieră acest scrub pentru îngrijirea picioarelor Feet up Advanced 2-în-1 -Foot Scrub with anti-bacterial essential oil și am promis că o să vă scriu despre el. 
Am recunoscut de mai multe ori că nu toate produsele Oriflame încercate mi-au și plăcut, dar unele mi-au devenit indispensabile, așa cum prevăd că va fi cazul și cu acest scrub. 
În general de la un scrub, fie că este pentru picioare, fie că e pentru corp, am câteva așteptări care se referă la textură, miros și la dimensiunea particulelor abrazive. 
În general îmi plac texurile mai dense, nu apoase (din acest considerent nu îmi plac gelurile de duș exfoliante), iar acele particule abrazive trebuie să fie mărunte pentru ca exfolierea să se poată produce într-un mod eficient. Din experiența mea am observat un lucru - cu cât particulele sunt mai mari, cu atât efectul de exfoliere este mai diminuat, ele nereușind decât să zgârie piele. 




Scrub-ul acesta de la Oriflame este o pastă densă, nu curge din tub fără presiunea mâinii, iar particulele abrazive nu sunt acelea de culoare verde care se zăresc unde și unde, ci unele de foarte mici dimensiuni, foarte greu vizibile la o simplă privire, dar perfect sesizabile când este aplicat pe piele. 

Exfoliază foarte eficient, atât cât o poate face o astfel de cremă, fără să o simt prea agresivă pe zonele cu piele mai sensibilă. Mirosul este unul mentolat, foarte puternic, specific produselor de îngrijire a picioarelor, iar responsabil în acest sens este uleiul esențial de mirt lămâios cu proprietăți anti-bacteriene. După folosire pielea nu se simte uscată, iar pentru aceasta sunt responsabile untul de shea si ureea din compoziție. Conferă prospețime și o plăcută senzație de revigorare pentru picioarele obosite. 
În concluzie - Feet Up Advanced îmi place foarte mult, este exact ceea ce îmi doream eu de la un astfel de produs - exfoliază foarte bine și îndrăznesc să vi-l recomand și vouă. În prezent costă 9,99 lei.



Pentru sezonul rece am văzut pe site două produse pentru îngrijirea picioarelor concepute în mod special în acest sens:



Le-ați încercat? Cum vi se par?


VintageLook 

15 comentarii:

  1. arata chiar bine, nu l-am incercat, am o groaza incepute :)

    RăspundețiȘtergere
  2. m-ai tentat la maxim cu produsul asta :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Calitate la un pret rezonabil...cum sa nu fie tentant? :D

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca imi va placea si mie aceasta crema exfolianta pentru talpi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu indraznesc sa o recomand! Chiar sper sa va placa si voua la fel de mult! :)

      Ștergere
  5. Sunt o mare fana a produselor din gama Feet up!
    Nu am incercat acest exfoliantt dar, datorita tie, l-am adaugat pe lista.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa iti placa si tie la fel de mult, chiar e un produs care isi merita fiecare banut!
      Multi pupici!

      Ștergere
  6. Cred ca iti amintesti ca am tinut sigilat rimelul Wonderlash The One 5 in 1 pentru multa vreme. Ei bine, cred ca e produsul cosmetic al anului pentru mine! Nici nu-mi mai amintesc cand o mascara s-a ocupat in mod atat de spectaculos de genele mele, la fiecare aplicare ma minunez - si a trecut ceva timp de cand il folosesc!
    Pun pe wishlist crema aceasta, n-am folosit nimic din gama Feet Up! Multumesc mult pentru review, draga mea!
    Hugs and kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi amintesc de discutia noastra cu privire la rimelul WonderLash, Nici nu ai idee cat de mult m-ai bucurat cu destainuirea aceasta. Pentru mine este un produs cu adevarat indispensabil si am renuntat la cautari pentru el. Iti dai seama ca ma bucur nespus sa aud ca tie iti place si ca nu l-am ridicat in slavi degeaba. Din pacate de cand e The 5 in 1, i s-a schimbat pretul si nu il mai putem lua la 10-11 lei cum era inainte, dar si 18 este tot un pret mult mai mic decat al celorlalte produse existente pe piata.
      Daca esti in cautarea unui scub bun pentru picioare, il recomand si pe acesta din suflet. Mai ales ca pretul,la reducere, este de doar 10 lei. CHiar merita.

      Te pup si eu, scumpa prietena, sa ai in continuare, o duminica perfecta! :)

      Ștergere
  7. Multumesc de recomandare, eu nu ma pot lipsi de astfel de produse pentru picioare si cum am reprezentant Oriflame la serviciu chiar ma voi uita in catalog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca chiar iti place genul acesta de produse, atunci sunt mai mult ca sigura ca vei gasi ca fiind foarte eficient acest scurb. In catalogul acesta este 10 lei, din cate am vazut eu pe site, deci merita cumparat. Sper din suflet sa iti fie pe plac!
      Pup, duminica frumoasa in continuare! :)

      Ștergere
  8. Am si eu o crema pentru picioare Oriflame, una hidratanta, care imi place. Ca si scrub eu folosesc zatul de cafea amestecat cu ulei de masline. Divin, chiar si pentru talpi.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!