"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 19 octombrie 2015

Am testat BB Cream Super Plus - Skin79

             
           Acum câțiva ani, când a debutat acest trend al BB Cream-urilor, valul care s-a creat m-a luat, m-a împins și m-a determinat și pe mine să încerc nenumărate branduri, în majoritatea lor asiatice, asta pentru că, cel puțin din punctul meu de vedere, acestea sunt singurele care surprind cel mai bine conceptul de BB Cream în esența lui și nu sunt doar simple creme colorante, așa cum cele europene mi se par a fi în majoritatea lor. Totuși între timp și formulele brandurilor cu nume sonore s-au îmbunătățit, însă eu mi-am cam pierdut interesul pentru acest tip de produse, deoarece într-un final mi-am dat seama că de fapt eu caut un produs cu acoperire medie spre mare, iar ceea ce îmi oferă un BB Cream nu mă mulțumește. Ei, dar asta nu mă poate împiedica să testez, nu-i așa? :) 

      Skin79 am mai încercat și în trecut, tot prin intermediul eșantioanelor comandate de pe ebay, însă varianta aceasta Vip Gold Collection este pentru prima dată când o dețin. Pe ambalaj nu am găsit niciunde vreo specificație privind nuanța, ceea ce mă determină că cred că și această variantă se comercializează într-o singură culoare, bazându-se pe calitatea BB Cream-urilor de a se adapta nuanței tenului. Acest lucru este doar parțial adevărat, pentru că dacă diferența între produs și tenul tău este una foarte mare, acesta nu va avea puterea de a se adapta perfect, iar efectul va fi unul ușor nenatural. 


          Așadar nuanța mea este una deschisă cu subton gri, așa cum, din păcate majoritatea BB Cream-urilor asiatice o au. Este cam greu pentru tenurile noastre, chiar și cele deschise la culoare să adopte perfect o astfel de nuanță, dar cu o pudră poate puțin mai închisă la culoare și cu un contouring perfect, se poate schimba radical aspectul tenului. 
Tenul meu este un bej mediu, cu subton galben, iar acestă nuanță este prea deschisă, dar nu imposibil de purtat, dacă respect regulile menționate mai sus. 

       Gradul de acoperire este unul mic, se poate aplica în straturi multiple, însă eventualele imperfecțiuni ale tenului nu vor fi mascate. Aspectul obținut, indiferent de cantitatea/straturile aplicate este unul foarte natural, produsul nu se observă deloc, așadar primește un mare plus din punctul acesta de vedere. 
Armonizează foarte ușor nuanța tenului, dar nu acoperă împerfecțiunile, așa cum menționam mai sus. Nu se agață de zonele cu rugozități/uscate ale pielii, se întinde frumos și conferă tenului un aspect sănătos (fară a fi luată în seamă culoarea). Nu matifiază tenul, dar nici nu lucește inestetic. 
Din pacate nu are calități de rezistență impresionabile pe tenul meu mixt cu tendință de îngrășare. 
Deși nu se vede pe ten, din păcate nuanța sa gri, conferă o paloare bolnăvicioasă tenului dacă nu este completat de contouring, deci nu recomand purtarea simplă, fără produse complementare. 


BB Cream Super Plus Skin79 Vip Gold Collection - aplicat în strat dublu

        Eu îl văd potrivit tenurilor uscate sau normale, lipsite de imperfecțiuni, care își doresc o acoperire mică, naturală sau ca bază pentru fondul de ten pentru oricine își dorește să folosească un BB Cream în acest sens. 
Pe ambalaj se specifică faptul că ar conține aur cosmetic și caviar printre ingrediente. Are SPF 25. 


Mă găsiți și aici:
Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


L-ați încercat?


VintageLook



9 comentarii:

  1. Am avut o mostra si am aceeasi opinie in legatura cu el! Avand in vedere ca a fost in cantitate mica, nu eram sigura in totalitate, impresiile tale au venit sa confirme ceea ce observasem!
    Multumesc pentru review, Simo! Te pupacesc, draga mea! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am purtat in doua zile, pentru atat mi-a ajuns mostra aceasta, dar consider ca mi-a fost suficienta pentru a-mi face o impresie, deja stiu ce vreau de la un astfel de produs, dupa atatea teste :P Ma bucur sa aud ca si impresiile tale sunt asemantoare.
      Te pup si eu, draguta!

      Ștergere
  2. Recunosc meritele acestui tip de produs, dar de cate ori am incercat nu am suportat pe ten. mi se pare ciudata nuanta gri desi se adapteaza culorii tenului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai incercat si BB cream-uri asiatice? Cele romanesti, de exemplu, am sesizat ca mai contin alcool si alte ingrediente cu potential iritant, desi un BB cream la baza este un produs destinat pielii extrem de sensibile si deci nu ar trebui sa o agreseze in niciun fel, din contra. Si eu i-am dat unei prietene cu tenul sensibil sa incerce doua branduri romanesti si nu le-a suportat pe niciunul ... :(

      Ștergere
  3. Si pe mine ma deranjeaza subtonul gri, eu caut de regula produse pentru ten ce bat inspre galben. Am incercat vreo 4-5 bb cream-uri asiatice si 2 europene, sunt cu totul diferite, pacat de faptul ca nuantele celor asiatice sunt cam deschise si nu se adapteaza tenurilor măslinii+acel ton gri specific, altfel le-as fi cumparat in continuare.
    Cel mai mult mi-au placut bb cream-ul Missha in flacon rosu si cel de la La Neige. Pe cel despre care ai scris nu l-am folosit, din descrierea ta nu cred ca mi s-ar potrivi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot fonduri de ten cu subton galben caut de regula, iar in ceea ce priveste bb cream-urile, Missha este si prefratul meu, mai ales ca acesta are si nuanta potrivita. Le Neige nu am incercat, dar uite ca m-ai facut curioasa acum :P Mi-ai dat tema de casa! :)))

      Ștergere
  4. Nu l-am incercat si acum nici nu mai sunt curioasa! Merci de review! Te pup, Simo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu esti brunetica, nu cred ca s-ar potrivi culoarea. Cel incercat de mine este posibil sa fie tare apreciat de fetele cu ten deschis la culoare si cu nevoie minore privind puterea de acoperire :)
      Te pup si eu, Camelia draga!

      Ștergere
  5. asiatice vreau sa incerc si eu dupa ce termin ce am!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!