"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 21 august 2015

Aubrey Pure Aloe Vera (99% ingrediente bio)

                În ultima perioadă de timp am folosit foarte multe produse cosmetice în premieră, branduri sau chiar produse noi în sine, și am o listă lungă de posibile review-uri pentru blog. Unul dintre aceste produse îl reprezintă Pur Aloe Vera – Aubrey, o sticluță de 118 ml cu extract de aloe vera. Conceptul de aloe vera cosmetic nu este unul nou pentru mine, am descoperit în urmă cu vreo 3 ani beneficiile acestei plante minunate și am avut ocazia să încerc alte două branduri care comercializează produse pe bază de aloe vera. Aubrey și acest produs sub formă lichidă reprezintă noutăți pentru mine.

           Planta de aloe vera este recunoscută de mii de ani atât în medicina internă, cât și în cea cosmetică. Este o sursă bogată de minerale (calciu, potasiu, sodiu, fier, crom, mangan, magneziu, cupru și zinc), dar și de vitamine precum vitamina A, C, E, B12 și acid folic, având, de asemenea și un rol foarte important în normalizarea tranzitului intestinal și în întărirea sistemului imunitar, dacă este consumată în cure interne. În uz extern aloe vera este minunată pentru îngrijirea pielii, combaterea eczemelor, acnee, fisuri anale și hemoroizi, fiind un produs binecunoscut pentru accelerarea procesului de cicatrizare a rănilor.

            La început m-am obișnuit mai greu cu acest produs din cauza texturii sale lichide, nu încercasem decât variante gel până la acesta, dar mai apoi am început să învăț să-l dozez corect la fiecare aplicare. Recipientul vine sigilat cu o folie, astfel încât nu există posibilitatea de a se vărsa la transport, iar după îndepărtarea acesteia, se recomandă ca produsul să fie ținut la frigider pentru păstrarea proprietăților. Treaba cu frigiderul este bine gândită și pentru efectul răcoritor pe care îl conferă odată aplicată de o piele iritată, fie de soare, fie de vreo leziune.


                  De fapt acesta este și principalul scop pentru care am folosit această sticluță de aloe vera, și anume, după expunerea la soare. Este incredibil de calmantă pentru pielea arsă de soare, iar efectul răcoritor este minunat. Folosesc loțiuni cu aloe vera și pentru calmarea pielii imediat după epilare, fie că folosesc epilatorul sau lama de ras. Acesta este primul produs pe care îl aplic, aștept să se absoarbă complet și abia apoi aplic o cremă cu oxid de zinc contra foliculitei (asta doar în cazul în care folosesc epilatorul).

              Nu am folosit-o, însă știu că este foarte eficientă pentru arsuri, ajutând pielea să se refacă mult mai repede. Am auzit mărturii de-a dreptul incredibile despre folosirea gelului de aloe vera (direct din frunzele plantei) aplicate direct pe pielea afectată de arsuri grave, aceasta refăcându-se în mod aproape miraculos. De asemenea este demonstrată eficiența sa și în calmarea pielii mușcată de țânțari sau alte insecte.


              Eu am folosit-o pe ten după exfoliere, tot cu scopul de a calma pielea și a o pregăti pentru aplicarea serului și apoi a cremei hidratante. Pot să vă spun că imediat după absorbirea în piele, tenul rămâne foarte fin și catifelat, ceea ce mă determină să cred că poate înlocui cu succes o cremă hidratantă pentru tenurile grase, deoarece nu lasă niciun fel de peliculă după aplicare, iar textura sa este extrem de lejeră.

                    În concluzie, sticluța de aloe vera lichidă Audrey are foarte multe întrebuințări și a reușit să-și găsească un loc important în rutina mea de îngrijire a pielii. Nu ocoliți aloe vera dacă aveți ocazia să o testați, de preferință în produse cosmetice cu un procentaj de aloe vera cât mai mare și într-o formă cât mai pură.


Voi ce experiențe legate de aloe vera aveți?



                          VintageLook 

11 comentarii:

  1. Acest produs se afla si pe wish list-ul meu, vreau neaparat sa il testez :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita incercat! Sper sa iti placa si tie la fel de mult!
      Pup si eu!

      Ștergere
  2. Eu am folosit-o in zilele calduroase pentru a sterge si a hidrata tenul pe la mijlocul zilei cand simteam nevoia de ceva usor si racoros pe fata. Am observat ca are un efect de uscare si cicatrizare pe iritatii si cosuri, pielea se vindeca mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, chiar accelereaza procesul de vindecare al pielii! Ma bucur ca o gasesti utila si tu! :)

      Ștergere
  3. Nu am mai auzit de acest produs, dar suna promitator si e de incercat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E minunata aloe vera pentru piele, chiar se observa cum lucreaza, merita incercata! Pup! :)

      Ștergere
  4. e geniala sticluta asta, trebuie sa scriu si eu despre ea :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Aloe Vera ramane Aloe Vera! :) Excelent suna!
    Am avut ocazia de a o testa, asemeni tie, dar am fost nevoita sa spun pas din pricina inghesuielii! :D Acum imi cam pare rau dar stiu ca, la acel moment, decizia mea a fost cea optima!

    Multumesc pentru prezentare, scumpa Simo! Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, daca eu nu inteleg treaba asta cu timpul ... am refuzat si eu foarte multe colaborari anul acesta, si de unele chiar imi pare foarte rau..
      Aloe vera chiar e minunata, eu am folosit si inainte de acest produs, altele pentru calmarea pielii dupa epilare, in sensul acesta imi place cel mai mult cred :P
      Pup draga mea, merci de vizita!

      Ștergere
  6. Am testat și eu acest produs și am fost extrem de încântată! L-am folosit și pe arsuri(minore), și mi-a trecut foarte ușor. Am scris și pe blog ;de altfel cred ca e produsul care a primit cele mai multe laude într-un review scris de mine. :)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!