"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 28 iulie 2015

Cum purtăm rochia roșie?





...cu multă atitudine, ar fi răspunsul meu simplificat!!!  :)

             Încă de la începuturile acestui blog, roșul a fost o temă foarte des prezentă în postările mele, reluată în mod obsedant de atâtea ori, dar niciodată consumată pe deplin și cu siguranță această stare de fapt nu se va schimba nici cu ocazia postării de față… În continuare trebuie să recunosc faptul că port roșu în doze mici, fără abuz, cu frecvență redusă și deosebit de atentă la subtonul folosit… Nestăpânit, roșul te poartă el pe tine și nu tu pe el!!


 În cazul de față, la prima colaborare cu acest magazin online, m-am gândit că aș putea să ofer acestei veri toride o porție zdravănă de roșu puternic, saturat și am ales rochia din imagini. Încă o dată m-am convins că asiaticele sunt micuțe de înălțime și nu am nicio șansă să găsesc o rochie/fustă cu lungimea potrivită mie, așadar dacă sunteți tentate de acest model, luați în calcul faptul că eu am 1,73, iar rochia îmi vine puțin peste glezne. Unei fete mai mici de înălțime, atât lungimea, cât și rochia în sine, i s-ar așeza/potrivi mult mai bine.


                În rest, despre rochie  nu sunt prea multe de spus, voalul din care este confecționat este unul comun, iar finisajele tipice majorității articolelor asiatice, un ochi critic depistând câteva asimetrii in corială și neconcordanțfață de modelul prezentat pe site. Totuși culoarea o scoate cu certitudine din anonimat. Cred că cea mai potrivită abordare pentru acest model este un look lejer, de vară, cu încălțări joase, așa cum am purtat eu în imaginile de față. Seara, fiind mai răcoare, i-am alăturat o jachetă de jeans.


         Eu aș fi purtat-o cu mare drag într-o plimbare seara pe malul mării, cu picioarele goale prin nisipul fin și cu briza jucându-se prin părul meu (agresat din nou cu aparatul de creponat), dar cum marea e pe la aproape 1000 km distanță, m-am mulțumit cu fânul proaspăt cosit și baloturile de pe câmp, drept fundal. 


             Roșu este mai mult decât o culoare, este un limbaj non-verbal complex, incită la acțiune, este tonic și incitant, o expresie a frumuseții, a tinereții, a bucuriei de viață, este masculin si feminin în același timp, este viu, celebrează dragostea, pasiunea și pulsează viață. Roșu este o metaforă...



     
           Rochia roșie, dacă dați click pe link, o să vedeți că are un preț destul de mic, dar acestuia i se adaugă și taxa de transport, astfel încât costul total îl puteți afla doar dacă simulați o comandă (adăugând în coș articolul în cauză). O să observați că pentru haine costul transportului este destul de mic totuși, în comparatie cu alte accesorii. Comanda ajunge la poșta vamală în cazul provinciei, cam în trei săptămâni. 



                             VintageLook


Dacă v-a plăcut postarea mea, m-aș bucura dacă ați distribui-o!


41 de comentarii:

  1. Ohh, Simo...cred ca aceasta postare este preferata mea de pana acum si stii cat iubesc sa te citesc.
    Esti minunata in aceasta rochita frumoasa si se vede ca te simti bine purtand-o, insa locatia este cireasa de pe tort, a fost o alegere foarte inspirata!
    Te pup cu drag!
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, serios, preferata ta? Ma bucur foarte mult sa aud asta, inseamna ca am reusit sa transmit ceva prin atitudinea mea, stii ca nu sunt atat de curajoasa eu si asta e o postare atipica mie! :P
      Locatia era singura care se potrivea cu ce avea eu in minte, tinand cont de faptul ca locuiesc la campie, marea ar fi fost optiunea mea nr. 1.
      Iti multumesc mult, draga mea! Pupici!!

      Ștergere
  2. beautiful dress
    new post:
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/07/dream-but-do-not-sleep.html

    RăspundețiȘtergere
  3. E superba rochia rosie, o are si prietena noastra Julie, ne place mult de tot.
    Locatia imi place la ne nebunie. ce am fi vrut si noi niste poze acolo, arata minunat! <3
    A treia poza pare un tablou! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-as bucura daca Juliei i-ar veni mai lunga putin, la mine e cam scurta si nu cade precum in poze.
      Vad ca locatia place tuturor, ma bucur ca am avut inspiratie si am ales baloturile acestea, chiar reusesc sa creeze o poveste prin prezenta lor! Ar trebui sa ii multumesc proprietarului! :P
      Poza a treia am mutat-o ultima intr-un final, era mai logic sa fie poza de incheiere!
      Multumesc frumos, Dorina, te puuup!

      Ștergere
    2. Observ ca si Dorinei i-a atras atentia acea poza.
      P.S: mai urmeaza o postare cu rosu, intr-o alta nuanta. :)
      pupici

      Ștergere
  4. Cu incredere si curaj altfel ne tradeaza as completa eu, daca imi permiti. Draga Simo e hot-hot-hot acest look, da e de vina culoarea... care arde! Dar si tu... A treia poza, este deosebita prin tot ce e compusa! Cerceii aurii completeaza frumos tinuta.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect spus, Mihaela, multumesc pentru completare! Noi doua am avut postari despre rosu in aproape in acelasi timp, nu stiu cum am reusit sa ne sincronizam asa de bine! :P
      Ma bucur mult ca iti place abordarea mea si iti multumesc frumos pentru feedback! Multi pupici!!

      Ștergere
  5. Rochia rosie vine bine pe fundalul rotii aceleia de paie. Glumesc. Iti trebuie curaj, e drept, sa ai rosu pe tine de sus pana jos. Dar parca iti vine si curajul cand te vede omul pe tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, ai dreptate, chiar iti trebuie curaj, precum spuneam si eu in prima parte a postarii, de obicei nu sunt asa de curajoasa, consum rosu in doze mici, dar rochia aceasta am imbracat-o cu tot cu atitudinea necesara :P M-am simtit tare bine invesmantata in rosu!|! :)
      Iti multumesc mult, draga mea, multi pupici!!

      Ștergere
  6. E foarte draguta rochia iar pozele sunt de-a dreptul superbe :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Irina, ma bucur mult ca-ti plac, e si fotograful "de vina" aici :P
      Pupici!!

      Ștergere
  7. Uuu ce cute! Frumoasa rochia, dar si pozele! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Lory, ma bucur nespus ca iti place pozele mele!!! Pupici!!

      Ștergere
  8. Simo, cu o dorinta neimplinita de-a mea incep si inchei cu ce e frumos:
    De cand tot vad la Dee ootd-uri ce au drept cadru natural balotii de acest fel, imi doresc si eu de nu mai pot! Dar nu e cu putinta de pus in practica: in zona noastra balotii se fac mici, cuboidali si se ridica imediat de pe camp pentru ca altfel... au obiceiul sa dispara! :))) Imi ramane doar sa bat drumul pana la Sibiu sau Timisoara ca sa imi fac hatarul! Imagineaza-ti cum ar fi! Cred ca Alex ar face asta daca ii spun ca e ultima sedinta foto ever! :)))

    Rochia e frumoasa si tu arati senzational! Tu o porti pe ea si se vede ca i-ai facut un favor alegand-o!
    Bretelele-maneci cazute pe brate dau un aer foarte sexy! Merita felicitat D., a facut fotografii profi, se vede o evolutie fantastica! Are si cu cine, ce-i drept! :)

    Mi-a placut mult si partea scrisa, stii ca eu am mare admiratie pentru stilul in care scrii tu!
    Felicitari pentru o postare extraordinara! Eu ii voi da share, cu siguranta!

    Pupici, prietena draga! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Tot ceea ce se vede aici reflecta pe deplin gandurile pe care le-am asternut recent intr-o postare ce prezinta retrospectiv tinutele ce au aparut pe blog in ultimele 3 luni!



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, draga mea, nu am stiut ca la voi se fac altfel, la noi exista un utilaj agricol, presa de balotat se numeste, care le scoate in forma cilindrica si de obicei in zona mea se pastreaza pe camp mai multe zile, banuiesc ca se mai usuca de la soare. Material bun pentru bloggeritele de fashion din Timisoara, sanatate maxima proprietarilor le dorim! :)))
      Draga mea, iti multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase, ma bucur mult ca munca noastra se vede astfel, ne-a facut placere amandurora sa lucram la aceasta postare, iar eu chiar m-am simtit minunat in rosu!!

      Eu te astept la Timisoara vara viitoare, dupa ce se imbaloteaza fanul pentru o colaborare frumoasa!! :)
      Multi pupici, draga mea!!

      Ștergere
  9. Ce baloti mari de fan, vreau si euuu!!! Sunt superbe pozele, imi plac la nebunie! Si rochia e frumusica, arata frumos si pe turcoaz. Vai cat mi-ar placea, deja visez :D.
    Te pup Simo!! Vreau sa ma teleportez acolo in baloti, cum fac? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, uitasem sa mentionez! Pe mine ma atrage cel mai mult varianta bleumarin, culmea! :)
      Puupp!

      Ștergere
    2. Pfff, fetelor, trebuie sa va aduc la Timisoara pentru poze! Nu ma gandeam ca peisajul acesta al meu va face asa furori! :P

      Ștergere
  10. Wow, cât de superbe sunt pozele! Îmi plac la nebunie!
    Rochița e foarte frumoasă și mie-mi pare că-ți vine foarte bine! Și e clar că ai purtat-o cu atitudine!
    Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ella, ma bucur ca-ti plac pozele, am avut dispozitie pentru rosu, e clar :P
      Multi pupici!!

      Ștergere
  11. Îmi place foarte mult culoarea rochiței, ce-i drept, rosul mi-a plăcut mereu.... Te prinde foarte bine rochița, este sexy si pare făcută pentru tine. Nu mai zic nimic despre baloți😜 !
    S-o porți sănătoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, e clar ca fundalul mi-a luat fata in postarea asta! :P
      Iti multumesc mult, Anca-Maria, ma bucur din suflet ca iti place postare. Nu ma asteptam la un feedback atat de puternic de la voi!!
      Pupici multi!!

      Ștergere
  12. E foarte frumoasa rochia,imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ella, mai are ea cateva imperfectiuni, dar intentionez sa o port si la plaja luna asta, abia astept!!

      Ștergere
  13. Imi place cum iti vine noua rochita dar si ședința foto este una inedită! Pup

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar este inedita sedinta foto, mai am un set de poze mai vechi nepublicate inca, tot in fan, dar nu au iesit la fel de fain ca pozele astea. Multumesc, pup si eu!

      Ștergere
  14. Rochia e minunata, atitudinea este cea castigatoare iar locatia...un vins!
    Va felicit, ati facut o treaba minunata!
    Stiu cat de greu e sa pozezi printre "cioturile" acelea mici care zgarie ingrozitor asa ca... te felicit inca odata. Esti senzationala!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, chiar ma gandeam la tine, sigur si tu ti-ai zgariat gleznele prin paiele alea. Pare prietenos peisajul din poze, dar in realitate nu e chiar asa :P
      Multumesc mult de tot, o sa transmit felicitarile tale si fotografului meu, el e responsabil de cea mai mare parte a ceea ce se vede aici! Pupici!!

      Ștergere
  15. Răspunsuri
    1. Hihi, merci frumos, ma bucur ca-ti place, e putin in afara zonei mele de confort, dar am avut dispozitie pentru rosu, e clar :P

      Ștergere
  16. esti absolut superba in aceasta rochie rosie :)

    si eu am o problema cu rochiile lor. eu le prefer lungi pana in pamant daca tot sunt lungi si mai niciodata nu gasesc ce caut. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te inteleg perfect, daca e lunga, trebuie sa fie lunga pana in pamant, si din cate se pare, e cam greu sa gasim asta pe site-urile asiatice.
      Iti multumesc mult pentru aprecieri, pupici!!!!

      Ștergere
  17. Rochia iti sta grozav si e superba locatia, vreau si eu asa camp prin zona, m-as poza numai acolo :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Georgiana, ma bucur ca-ti place sedinta mea foto! :P Mai am un set de poze pe camp, dar fara baloti, insa sa stii ca nu e cea mai fericita alegere, pare dragut, dar paiele acelea inteapa ingrozitor :P
      Pup si eu!

      Ștergere
  18. Superbe pozele si rochia iti vine minunat! :*

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  19. Rosul este una dintre culorile mele preferate,daca nu chiar prima in topul meu.Nu port destul de des insa nu pentru ca nu as avea curaj sau incredere(caci aceasta culoare imi ofera increderea care imi lipseste),ci pentru ca deocamdata nu am prea multe piese vestimentare asa.Chiar si asa avand in vedere ca am primit porecla Scufita Rosie cred ca a fost remarcata pasiunea mea pentru rosu :)

    Sedinta foto este magnifica!Decorul rustic,simplu, tu cu o atitudine senzuala imbarcata in aceasta rochie de vis...Foarte frumos totul!Ador si modelul,taietura!Cand am citit ca ar veni bine pe cineva mai scund nu mi-a venit sa cred!De obicei rochiile lungi imi vin prea lungi.Iata ca exista si asa ceva!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!