"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 24 iunie 2015

Ce produse Anian testez în prezent

Cu ocazia giveaway-ului organizat ieri, am plasat și eu o comandă pe triodeluxe.ro în urma căreia m-am ales cu câteva produse pe care le cunoașteți de pe blogul meu, produse pe care le folosesc de mult timp, dar și cu o mască de păr, pe care am cumpărat-o în premieră. La această comandă am mai primit și câteva produse noi, proaspăt lansate pe site și care în prezent se află în teste


Așadar masca despre care vă vorbeam mai sus și pe care am și folosit-o deja, este Masca Salon Hits 11 beneficii, o mască de culoare mov cu microcapsule de ser, adică acele perluțe aurii din compoziție, bogate în vitamina A și E, pentru hrănirea părului deteriorat. 



După cum spuneam, exact în ziua în care am primit-o, am și pus-o la treabă și încă din momentul aplicării am iubit-o pentru că mi-a descurcat perfect părul, care în momentul respectiv era îmbâcsit cu spumă și fixativ necesare încrețirii. De obicei, în aceste condiții părul îmi dă mai multe bătăi de cap pentru a-l descurca și a-l face din nou fin și mătăsos. Cu această mască m-am înțeles perfect de la prima aplicare, ceea ce în momentul de față a propulsat-o printre preferate. 

Al doilea produs pe care l-am testat după ce mi-am spălat părul, a fost noul bifazic Anian cu colagen, keratină și acid hialuronic. Sună tare bine, nu-i așa? Colaborarea cu site-ul triodeluxe mă bucură foarte mult și prin accesul pe care l-am primit la produsele nou lansate, așa cum este acest bifazic. Încă din momentul în care am primit informația cu privire la acest bifazic, m-am entuziasmat foarte tare, creându-mi o mulțime de așteptări.



Uitându-mă pe compoziție, am sesizat cele trei ingrediente din descrierea produsului printre primele componente, astfel încât am fost aproape sigură că ne vom înțelege de minune. Ceea ce pot să vă spun până în momentul de față, este că după folosirea celor două produse și după uscarea părului, acesta a primit un aspect nou, foarte, foarte lucios, drept, volum din rădăcină și greutatea aceea pe care o primește un păr sănătos atunci când folosește produse potrivite lui. Dar mai vedem, deocamdată încă se testează. 

Tot dintre produsele nou lansate am primit și două creme Anian - una de zi și una de noapte, bogate în coenzima Q10, acid hialuronic, vitamina E și alte ingrediente anti-aging și fără parabeni.




Le folosesc și pe acestea de câteva zile și deși, nu am apucat să le analizez riguros și din punct de vedere al ingredientelor de pe spatele ambalajului, pot să vă spun de pe acum că produsul pentru zi este ideală ca bază de machiaj, fiind foarte repede absorbită în piele, iar prezența filtrelor solare mă încântă foarte tare. 

În categoria produse noi găsiți toate produsele pe care vi le-am prezentat eu aici, dar și altele, printre care și gelul de duș cu ulei de argan, jojoba și karite, pe care l-am pus la premiul II al giveaway-ului lansat ieri. 




Începând cu luna viitoare voi reveni și eu cu review-urile acestor produse, pe măsură ce voi avea o impresie bine conturată. Până atunci vă invit la giveaway-ul aniversar lansat ieri în colaborare cu triodeluxe, și unde puteți câștiga două premii, printre care și keratina lichidă și bifazicul roz, cele două produse cu care a început povestea Anian pentru mine. 

Pentru a fi la curent mereu cu noutățile vă invit să mă urmăriți pe contul meu de instagram, @vintagelooksimona, unde postez cel mai des. 




Seară frumoasă!


                            VintageLook



4 comentarii:

  1. Ce de bunatati ai primit :) mi se pare foarte interesanta masca de par.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmm.. ce de bunatati! Arata tare bine masca aceea cu perlute.. imi place consistenta si daca mai are si efecte bune pentru par, atunci e perfecta. :D si bifazicul arata foarte bine si abia astept mai multe detalii despre el. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. these seem like great products!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!