"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 10 mai 2015

Gloves in a bottle - tratament pentru pielea uscată

Am acceptat să testez Gloves in a bottle – celebra soluție de reparare a mâinilor uscate, nu atât pentru mine, care nu am probleme serioase în acest sens, cât pentru soțul meu care mi s-a părut a fi subiectul perfect pentru testarea acestui produs – mâini cu pielea uscată, cu crăpături până la sângerare, cauzate de contactul frecvent cu detergenții și schimbările bruște de temperatură din sezonul rece. Soțul meu a încercat multe creme dermocosmetice pentru rezolvarea acestei probleme până ne-am oprit la Cold Cream de la Avene, despre care v-am și vorbit acum câteva luni. Evident că testarea produsului Gloves in a bottle s-a făcut în mod comparativ cu cea din urmă.

Ce este Gloves in a bottle? După cum se prezintă pe site, această loțiune este cel mai bun tratament pentru repararea pielii uscate, așa cum afirmă medicii dermatologi și este menit să refacă stratul de suprafață al pielii menținându-i uleiurile naturale și lipidele din piele. Loțiunea acționează ca un fel de scut sau o pereche invizibilă de mănuși care împiedică pierdea de uleiuri naturale din piele, oferindu-i acesteia posibilitatea de a se vindeca singură. Pe site-ul glovesinabottle puteți citi mai multe despre fenomenul de deshidratare a pielii, precum și despre atributele acestui produs care îl recomandă ca fiind cel mai bun tratament de pe piață.

Noi am primit o butelcuță de 60 ml, varianta portabilă/pentru geantă, care momentan nu este disponibilă pe site, și pe care am testat-o, așa cum am spus mai sus, împreună cu soțul meu și mai mult el decât mine. Loțiunea este lejeră fără miros, fără coloranți și foarte, foarte repede absorbită în piele. Și când spun repede nu exagerez, în câteva zeci de secunde (sub 1 minut) loțiunea nu se mai simte pe piele sub nicio formă, însă aceasta rămâne hidratată în mod natural, ca și când ar fi fost sănătoasă de la sine. Se folosește o cantitate foarte mică de produs, iar pentru mâinile mele face minuni pentru că o singură aplicare seara este suficientă pentru o zi întreagă. Dar așa cum am spus de mai multe ori, eu nu reprezint un subiect ideal pentru testarea unei creme de mâini pentru că rareori m-am confruntat cu probleme serioase în acest sens și mâinile mele nu am nevoie de produse speciale pentru hidratare.

Cu soțul meu a fost altă problemă. La început a aplicat tratamentul seara (așa cum a făcut cu fiecare cremă până în acest moment) și deși dimineața mâinile erau în regulă, pe parcursul zilei se uscau din nou și se crăpau ca și când nu ar fi folosit nimic. A continuat așa o perioadă fără să observe rezultate notabile. Citind cu atenție instrucțiunile de folosire, ne-am dat seama că această loțiune trebuie aplicată din 4 în 4 ore pe parcursul zilei pentru rezultate evidente. Nu am reușit să îl conving pe soțul meu să repete operaținuea de atâtea ori, însă luând-o cu el pe parcursul zilei și aplicând-o mai des, lucrurile au început să se schimbe și pielea a început să se refacă.Cea mai frumoasă parte o reprezintă faptul că acest produs chiar se absoarbe foarte repede și nu lasă niciun fel de film gras la nivelul pielii, astfel încât și cel mai ocupat om de pe planetă o poate folosi de mai multe ori pe zi fără ca acest lucru să devină un inconvenient. 



click pe poze pentru mărire
ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA TRATAMENTULUI

ÎN PREZENT - tratamentul a fost întrerupt de câteva zile

Specific faptul că împreună cu Gloves in a bottle și temperatura de afară reprezintă un alt factor care a ajutat la îmbunătățirea nivelului de hidratare a mâinilor.

Așadar în concluzie, dacă această loțiune este folosită cu consecvență, se pot obține efectele dorite chiar și pentru probleme serioase de uscare a pielii, iar produsul poate fi folosit nu doar pe mâini, ci și pe corp și chiar pe față.  



Într-un final pe soțul meu l-a convins și mi-a dat liber la achiziționarea produsului fullsize (240 ml), declarându-l cel mai bun produs pentru repararea pielii uscate și crăpate încercate de el (și faptul că loțiunea este atât de repede absorbită în piele, a cântărit mult în decizia lui, trebuie să recunosc). 
Voi ați încercat-o?


                          VintageLook 


7 comentarii:

  1. si eu trebuie sa ii fac un review, a trecut de perioada de proba!

    RăspundețiȘtergere
  2. La fix a venit review ul tau, stii ca mainile mele s praf de la tratament, arata ca a lui Danile :(. Sper sa o gasesc si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. ce ma bucur ca i-a fost buna si sotului tau :). bietul de el, ce maini uscate avea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte buna parerea ta si cel mai important este bine ca ai avut pe cine sa testezi crema! :)

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. E o diferenta fantastica intre before si after! D. trebuie sa fie tare fericit si sa-ti multumeasca!
    Cum al meu sot nu a fost deloc disciplinat si consecvent cu aplicarea, cum mainile mele nu erau bun "subiect" penrru aceasta lotiune, am predat-o cuiva care - din ce mi-a povestit azi - e persoana indicata pentru operatiunea de testare! Inca putin mai las sa treaca si scriu si eu impresiile sale!

    Multumesc pentru review, draga mea Simo!
    te imbratisez cu caldura!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim de review! N-am incercat acest produs.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!