"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 24 aprilie 2015

De pe instagram...

Bună, dragilor! 

Cum sunteți? Eu m-am gândit să vă mai arăt pe blog câteva imagini de pe contul meu de instagram. Am promis că nu voi face din asta o obișnuință, așadar această postare este cea de-a doua de acest tip pe care o realizez pentru blog.
În principiu, în prezent contul meu arată cam așa:



Și precum v-am spus și data trecută, chiar dacă nu am prea mare treabă cu facebook-ul, instagramul m-a prins destul de tare și postez câte ceva aproape în fiecare zi, uneori chiar de mai multe ori pe zi. 
Cele mai importante lucruri pe care le-am postat recent se referă în primul rând la trei produse iHerb pe care le-am cumpărat recent:



În primul rând vitamina C AlphaSorb-C de 1000 mg, pentru imunitate și pentru stimultarea producției de colagen. Nu voi mai renunța la acest tip de vitamina C pentru că a fost singurul produs de la care am simțit un plus de energie imediat ce am început să consum primele tablete. Sunt convinsă că sunt eficiente. 



Al doilea produs este Colagen de tip 1 si 3, care trebuie luat de doua ori pe zi câte trei tablete înainte de masă. Eu le-am luat numai dimineața pe stomacul gol și am așteptat 30 de minute înainte de a mai consuma ceva. Sper să vă rezultate bune în ceea ce privește piele. Până în momentul de față, coincidență sau nu, am unghiile foarte tari.



Al treilea produs, este unul cosmetic, un rollon cu retinol, vitamina E și vitamina C pe care îl aplic seara doar pe anumite zone ale feței. Nu pot să îmi dau cu părerea încă, sunt în plină testare. 
Toate trei produsele, așa cum am spus mai sus, le-am achiziționat de pe iHerb, și recunosc că au fost destul de scumpe, față de alte produse pe care le cumpăram înainte. Sper ca și calitatea să fie una superioară. Vă țin la curent!



De câteva săptămâni, testez împreună cu soțul meu acest produs destinat îngrijirii mâinilor. Dat fiind faptul că soțului meu i se crapă pielea mâinilor până la sânge, iar acest produs ar fi numarul 1 în repararea pielii crăpate și nu numai, mi s-a părut că ar fi ideal să acceptăm această provocare, soțul meu fiind subiectul perfect, după părerea mea. O să revin cu un review luna viitoare. 





Din colaborările mele cu site-urile asiatice (foarte puțin la număr) aștept o fustă galbenă și prima pereche de cercei. După ce am plasat comanda, am vazut cea de-a doua pereche și parcă mi-a plăcut mai mult, dar treaba era deja făcută. :P Să vedem când or veni, abia aștept fustița.




Într-o seară uitându-mă printre produsele mele de îngrijire, mi-am dat seama că am multe astfel de produse marca Nivea și le-am reunit pe toate într-o poză pentru instagram. Crema NiveaCare,în prezent o  folosesc drept cremă de mâini la serviciu, serul cu perluțe îl aplic doar pe ridurile mai profunde de pe gât, pentru față am un ser Diet Esthetic în teste, iar crema contur de ochi o alternez cu cea de la SpaRustica. 
Gelul anticelulitic îmi place în continuare foarte mult, i-am făcut review pe blog mai demult. Nu știu ce efect are în mod direct asupra celulitei, dar conferă fermitate pielii mai mult decât oricare alt produs încercat de mine până acum, așa că îl tot cumpăr. Totuși la terminarea acestui flacon, mă voi îndrepta spre Supliform, l-am folosit demult și îmi amintesc că mi-a plăcut. Sunt curioasă de el și în prezent.


Cam atât în postarea de astăzi, dacă vă interesează ceva în mod special, vă pot oferi mai multe detalii! 

Va pup! Să fiți iubite, doamnelor!


                         VintageLook

11 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Daaa, perfect de acord cu tine! Microbul facebook nu m-a prins deloc, dar instagramuull...pfff!! :P

      Ștergere
  2. Tot impreuna cu dragul meu drag testez si eu lotiunea-minune! Inca nu i-am descifrat tainele! :))
    Am stat departe de Instagram si sper sa tot stau - sunt genul predispus la astfel de dependente si nu mai e loc de inca una! :))
    Fusta cea galbena e super-duper cool si te vad cu ea aratand senzational! Cerceii cu pietre verzi, ambele perechi... love!
    De ce nu mi-ai spus si mie pana acum de acele suplimente de pe iHerb! Secretoasa! :P

    Pup, scumpa prietena!
    Iti multumesc, m-ai destins cu postarea asta (eram departe de a fi in cea mai buna forma)!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici noi nu suntem inca dumiriti cu privire la lotiunea de maini, cred ca ne trebuia un recipient mai mare :P
      Si mie imi place mult fusta, sper sa imi vina bine, la ultimele doua comenzi nu am prea avut noroc :P
      Despre produsele iHerb o sa scriu in curand, mai pe larg, dar vitamina C clar e cea mai cea, nu o sa mai incerc alta marca, raman pe ea si incerc sa o iau in mod constant, fara pauze. Sper sa si reusesc. Despre alte produse iherb o sa scriu in viitor, mai am si altele :P
      Puuupici, sambata frumoasa, draga mea!

      Ștergere
  3. imi place instagramul mai mult decat fb. si eu pasiunea pentru cercei cu pietre verzi.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, si mie, categoric mai mult. Nu stiam ca ai si tu o pasiune pentru cerceii cu pietre verzi< ma bucur sa aud. :)

      Ștergere
  4. A început sa imi placa pe Instagram nai mult decât pe Facebook. Ar mai fi pinterestul care il folosesc cel mai putin ... Nu stiu D c dar nu ma descurc foarte bine in aplicatia asta!
    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, si mie imi place mult mai mult decat fb. :P Pe pinterest intru foarte, foarte rar, mi-e mai la indemana instagramul datorita faptului ca sunt mereu cu telefonul dupa mine, cum altfel :P
      Te pup, o duminica frumoasa!

      Ștergere
  5. m-ar tenta si mine suplimentele alea cu colagen. acum termin o cura cu noni, dar mi-a lasat un gol in stomac si tot timul aveam senzatia ca trebuie sa mananc sa-l acopar :(.

    RăspundețiȘtergere
  6. colagen vreau sa incerc si eu. acum testez capsulele cu gelatina, tot pe acelasi principui, si Gloves in a bottle.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si la noi pe site poti sa gasesti cercei realizati handmade.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!