"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 20 aprilie 2015

Cele mai recente cumparaturi aoro + Missha Pure Source – masca cu alge marine (impresii)

Cum am facut, cum nu am facut, dar anul acesta am rupt traditia si nu mi-am cumparat nimic de 8 martie, drept urmare am aranjat lucrurile in asa fel incat sa recuperez de Pasti. Asadar Iepurasul Aoro a sunat la usa mea cu cateva bunatati pe care am pus ochii pe site cum mult timp in urma.


Incepand deja de luna trecuta folosesc Serul Nivea Pearls, dar fiind de-a dreptul obsedata de acest tip de produse pentru ingrijirea pielii a trebuit musai sa mai am unul in casa, motiv pentru care brand-ul Diet Esthetic a fost o alegere naturala, datorita cremelor si serurilor pe care le-am incercat de-a lungul timpului si pe care le gasit sub forma de review-uri pe blogul meu. Pana sa intru pe site, imi pusesem in gand sa aleg serul cu venin de albine, eram absolut convinsa de alegerea mea, dar odata ajunsa la categoria seruri, mi-a sarit in ochi un produs nou Vit Vit OX, un ser cu efect de lifting si m-am gandit sa il pun in cos. Am inceput deja sa il folosesc si peste circa o luna voi reveni si cu un review pentru cele interesate.

Fondul de ten Double Wear este de departe cel mai bun fond de ten incercat de mine, la modul "vine Double Wear si muult in spate urmeaza celelalte". Da,da, sunt una dintre acelea obsedate de Double Wear, daaar imi doresc foarte mult sa mai incerc si alte texturi si sa gasesc un produs la fel de bun, daca nu superior lui. Cu acest scop am luat Shiseido Perfect Refining Foudation, un fond de ten rezistent la transfer, pe care imi doream de foarte mult timp sa il incerc. Greu tare cu nuantele din pacate, dat fiind faptul ca mie imi trebuie nuante cu subton galben. Evident ca sunt in plina testare, si ma grabesc sa revin cu un review pentru voi.

Cadou la aceasta comanda, mi-am putut alege din doua optiuni (un parfum pentru barbati si unul pentru femei), parfumul Si Lolita de Lolita Lempicka, un esantion de 0,8 ml prevazut cu pulverizator. Aroma sa nu este pe gustul meu din pacate, dar ma bucur ca l-am putut testa. 
Mi-ar placea mult, mult, mult de tot, daca in cadrul acestor cadouri, ar fi disponibile si diverse esantioane de fond de ten. De fapt mi-ar placea enorm de mult daca acestea s-ar putea comercializa. 1 ml de fond de ten e suficient pentru a-ti da seama daca il vrei full size sau nu.

Missha Pure Source masca revitalizanta cu extract de alge marine


               Dintr-o comanda mai veche pe site, m-am ales cu o masca pentru fata Missha – Pure Source Sheet Mask  - o masca cu alge marine pentru revitalizarea tenului. Produsul in sine este o masca imbibata foarte bine cu produs, care trebuie aplicata pe fata, avand decupaje in zona ochilor, a nasului si a gurii. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute dupa care se indeparteaza, iar pentru ca masca in sine este inca foarte umeda, se mai poate folosi si pe gat pentru alte 20 de minute. Masca in sine este apoasa, nu lasa niciun film lipicios sau gras la nivelul pielii si este absorbita complet de aceasta. Senzatia este intradevar una revigoranta, daca am avea timp suficient dimineata, aceasta masca ar fi ca un dus rece pentru ten, extrem de reconfortanta.


Singurul lucru care nu mi-a placut la acest produs, este ca printre ingrediente si afla si alcoolul, iar eu incerc pe cat posibil sa nu folosesc produse cu acest continut.


Din categoria Pure Source, pe site mai sunt inca 10 tipuri de astfel de masti, cu diverse actiuni pentru ingrijirea tenului si cu diverse ingrediente: extract de perle, caviar, rodie, arbore de ceai, masline, zmeura etc.



V-ar tenta vreuna dintre ele? 



                         VintageLook

8 comentarii:

  1. sa te bucuri de noutati :). am incercat si eu vreo patru masti missha, mi-au placut :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina! Daca nu ar avea alcool in compozitie, mi-as mai cumpara masca asta inca o data, e foarte revigroanta :)

      Ștergere
  2. Cum iti prieste serumul Nivea Pearls...?Eu am facut o alergie de la el oribila! Si dupa, o eczema.Sunt de-a dreptul infricosata de acest ser, ma uit la el in fiecare dimineata si nu stiu ce sa fac, sa il dau cuiva, sa il arunc? Nu as vrea sa pateasca ca mine nimeni desi mai ziceau unele fete bloggerite ca si ele au avut cam aceeasi reactie de la el....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, serios? Eu am mai specificat pe blog, ca nu am o piele deloc sensibila, nu am prea avut reactii negative de la niciun produs cosmetic, nici macar cele bogate in alcool (asta nu inseamna ca nu limitez folosirea lor), dar serul Nivea are cam prea mult parfum in compozitie dupa mine. Eu cred ca e posibil ca de la el sa fi aparut alergia. Eu in prezent il folosesc seara pe gat, pentru fata il folosesc pe cel din imagine.
      Cam aiurea, pe bune...
      Desi nu sunt mare fan al trendului naturist, sa stii ca uleiul de migdale este foarte bune in tratarea eczemelor si a pielii sensibilitazate de la ingrediente agresive cu piele din compozitia cosmeticelor, asta daca nu ai deja un tratement personalizat de la medic..

      Ștergere
  3. Să le folosești cu drag! Abia aștept să ne spui mai multe despre fond de ten, sunt foarte curioasă ce părere îți va lăsa!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, revin luna viitoare cu un review, deja mi-am cam format o impresie! :)
      Pupici!

      Ștergere
  4. Eu prefer aceasta masca, dupa o saptamana incarcata apelez mereu la ea. O recomand! http://www.aoro.ro/missha/pure-source-masca-faciala-hidratanta-cu-aloe-vera/

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!