"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 4 martie 2015

Un tuș ieftin și bun

           Am pregătit astăzi pentru voi o postare dedicată unui produs care își merită din plin un loc fruntaș printre produsele mele de machiaj preferate.
Este un tuș lichid negru cu vârf de tip cariocă, ambalaj foarte simplu, nimic deosebit la prima vedere. 
Ceea ce merită menționat încă de la început este faptul că îl folosesc circa 5 zile pe săptămână de vreo 4-5 luni, iar conținutul este încă neconsumat, din contră, la fiecare utilizare am impresia că e nou cumpărat, pentru că de fiecare dată când îl deschid, dispozitivul de aplicare se îmbibă cu tuș la fel ca atunci când l-am desfăcut prima dată. 
Nu și-a schimbat nici consistența, este la fel de lichid ca la prima aplicare. 

Deși nu sunt o fană declarată a acestui tip de aplicator, mi-am dorit în mod deosebit un astfel de tuș lichid pentru a-mi contura mai ușor linia genelor de pe pleoapele inferioare. 
            L-am folosit vreo săptămână doar în acest mod, până când m-am decis să îl folosesc și pe pleoapa superioară. Mi-a plăcut deosebit de mult cum se lucrează cu acest tip de aplicator, astfel încât l-am adoptat în rutina zilnică atât pentru pleoapele inferioare cât și pentru cele superioare. 
             De asemenea în tot acest timp, periuța acestuia a suferit modificări insignifiante, deși, precum am menționat mai sus, îl folosesc foarte des, și îl aplic si cu muchia laterală, dar și direct cu vârful aplicatorului, mai ales pe genele inferioare.



               Tușul despre care vă vorbesc este marca Farmasi, și diferă foarte mult față de cel folosit anterior, cu aplicator de tip pensulă, prin faptul că tușul acestuia este un negru absolut, și nu necesită reaplicare pentru a-i intensifica nuanța. 
Prețul este mai mult decât bun, în prezent pe site văd că este redus la 8,40 lei, pff!! Eu l-am cumpărat de la stand, și cred că nu a depăștit 10 lei, nu mai îmi amintesc cu siguranță.


Îmi place când descopăr produse ieftine, dar excelente din punct de vedere calitativ.


Voi l-ați încercat? Dacă da, v-a lăsat aceeași bună impresie?



                          VintageLook

16 comentarii:

  1. L-am avut si eu si mi-a placut. Un alt tus super bun de la Farmasi e cel tip carioca - Secret Eyeliner Pen. E minunat <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cel despre care vorbesti tu nici nu l-am vazut la stand, trebuie sa il incerc si eu, insa cine stie cand o sa se termine acesta, se pare ca mai are muult tus in el.
      Merci de recomandare, cu siguranta o sa il iau data viitoare, acum ca m-am indragostit de tipul acesta de aplicator. :P

      Ștergere
  2. vai ce ma bucur ca azi ai postat asta, chiar imi trebe un tus nou pentru ca cel care l-am avut e gata si cel de la kallos e dehja uscat dupa 2 utilizari :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur ca ti-e util! Standul Farmasi s-a mutat undeva pe la locul de joaca pentru copii, sus in mall! :)

      Ștergere
  3. produsele Farmasi sunt accesibile si bune, imi plac si rujurile si ojele lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am foarte multe produse Farmasi in trusa de machiaj, ai dreptate sunt foarte accesibile si bune din punct de vedere calitativ. :)

      Ștergere
  4. Simo, draga mea, stii cum esti tu acum? Omul potrivit, cu postarea potrivita si produsul potrivit! In ultimele zile m-am tot intrebat ce eyeliner sa-mi iau (imi trebuie unul) si intentionam sa caut recenzii! Ai simplificat pentru mine totul... Il voi cauta, stiu un singur magazin care are stand Farmasi (in orasul meu)! Multumeeeesc, prietena draga!

    Te imbratisez cu dor si-ti trimit pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Cu vizita de astazi, pe blogul meu, mi-ai adus mare bucurie! Am constientizat ca... te asteptam! Numai ca dorinta era tinuta undeva ascunsa, stiind ca e nevoie de rabdare si de timp, stiind ca vei veni atunci cand vei putea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita incercat, sper sa iti placa si tie la fel de mult, chiar ma bucur foarte tare ca ti-am fost de ajutor. :)
      In ceea ce priveste venirea/revenirea, de data asta chiar imi doresc sa revin, imi e putin greu, parca sunt straina fata de propriul meu spatiu virtual/blog, dar o sa ma reobisnuiesc!
      Te imbratisez si eu, scumpa prietena!! :)

      Ștergere
    2. Referitor la "venire/revenire", te inteleg perfect... Been there, done that! Take it easy, my friend! :) Hugs! <3

      Ștergere
  5. Gand la gand, eu chiar am pregatit o postare despre 2 tipuri tusul carioca gasite aici.
    Sunt perfecte la primele 5-6 utilizari dupa care pensula de deterioreaza iar continutul de usca :(
    Hai aici sa mi gasesti si mie produse faine :)
    Pupici tone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, mi-ar placea sa caut produse faine acolo la tine, pfff, ce mi-ar mai placea, de fapt chiar sper sa am ocazia sa o fac cel tarziu anul viitor. :)
      Tusul acela de la mine cum s-a comportat pe termen lung?

      Pupici multi, multi! Te-am visat ieri noapte! :)

      Ștergere
    2. Tusul de la tine pe termen lung a fost ok doar ca a avut o mare problema - s a terminat!
      Abia astept sa vii aici (sper ca esti constienta ca nu o sa te mai las sa pleci ;) )
      Cand poti suna ma sa mi pove si de vis,
      Pupici mii

      Ștergere
  6. nu l-am incercat insa imi place ceea ce vad si ceea ce citesc. :)
    si eu am fost uimita de produsele Farmasi. chiar ieri am desfacut o mostra de BB Cream si m-a surprins placut. Cand am vazut pe site si pretuld e doar 27 de lei am zis ca neaparat trebuie sa o si cumpar pe viitor. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BB cream nu am incercat, eu sunt mai mult fana a celor asiatice, dar sunt multe alte produse care mi-au atras atentia la stand si pe care imi doresc sa le incerc.
      Pupici si de la mine!

      Ștergere
  7. De mult timp il folosesc si eu si formula noua imi place mult! Am nimerit in trecut si mai apoase, am fost in schimb constanta si l-am tot cumparat!
    Pupici

    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, la tusul cu pensula, formula era diferita, mult mai apoasa, nu se putea folosi intr-un singur strat. Cu siguranta nu e cazul acestui produs, chiar e de foarte buna calitate.
      Pup si eu, frumoaso!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!