"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 15 martie 2015

Spring Beauty Bloggers Meeting| Timișoara

Bună, fete frumoase!

         Cum sunteți? Sper că vă bucurați de ultimele ore din weekend-ul acesta, așa cum fac și eu de altfel prin această postare, pentru că îmi era tare dor de blogging și abia așteptam să împărtășesc cu voi câteva poze și impresii de la a doua întâlnire a bloggerițelor de beauty din Timișoara, întâlnire care a avut loc săptămâna trecută, mai exact pe 7 martie. 


stând de vorbă cu frumoasa Lorena

     Ca și primul eveniment, și acesta a fost organizat de Lucia de la All that beauty things, căreia vreau să îi mulțumesc pentru invitație în primul rând, dar și pentru evenimentul în sine, în cadrul căreia m-am simțit foarte bine și mi-a fost tare drag să revăd fete dragi mie pe care le-am întâlnit și anul trecut, dar și bloggerițe noi, pe care le-am cunoscut abia cu această ocazie. 



             Evenimentul a avut loc la Friends Caffe din Piața Unirii și a debutat printr-o demonstrație de machiaj susținută de Amelia Perjescu de la Make-up Atelier Paris în cadrul căreia ni s-a explicat într-o manieră cu adevărat profesională toate etapele realizării unui machiaj de seară, iar apoi a fost urmat de o discuție liberă ca între fete/bloggerițe de beauty. 



Machiajul realizat de Amelia a fost cu adevărat superb, mult, mult mai impresionant în realitate decât s-a putut surprinde în poze.



             Eu am fost impresionată peste măsură de fardul iluminator aplicat pe arcadă, un fard pulbere pe care mi-l doresc foarte mult, pe cuvânt că nu am văzut nimic similar până acum. Din păcate localul nu a dispus de prea multă lumină, astfel încât să poată fi surprinse toate detaliile machiajului. Oricum pozele realizate de Studio Foto Robi au ieșit neașteptat de frumoase, date fiind condițiile, și îi mulțumim d-lui fotograf că a fost alături de noi. 

Și o poză de grup cu fetele, Amelia și modelul său:




La sfârșit am plecat cu o grămadă de bunătăți pregătite de Lucia cu ajutorul sponsorilor acestui eveniment: B.U. România, Ivatherm, Farmec, Triodeluxe, Flormar, Elmiplant, STR8, Elemental, Complex Apicol Veceslav Harnaj și Farmasi.



Printre produsele primite:





Eu am început deja testarea pentru o parte dintre produsele primite și vă voi mai arăta poze și impresii pe parcurs. 


Mulțumesc tuturor sponsorilor acestui eveniment, Luciei pentru organizare și implicare (ți-a ieșit minunat, draga mea, felicitări sincere!!) și tuturor fetelor pentru participare - mi-a fost foarte drag să vă revăd/cunosc și abia aștept următoarea întâlnire!!!

O seară minunată!



VintageLook




14 comentarii:

  1. multumesc Simo, ne vedem in curand sper :*
    ps:o sa ma tin de promisiunea facuta anul trecut..acesta sper sa fie doar inceputul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie, Lucia, eu abia astept urmatoarea intalnire!! :)
      Te pup, si inca o data, felicitari pentru organizare!

      Ștergere
  2. superb...mi-ar place si mie sa particip la un astfel de eveniment,sa cunosc si in realitate cat mai multe fete.Pacat ca stau intr-un oras mic si departe de orasele mari :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, da, Deyutza, stiu cum este, noi abia anul trecut ne-am intalnit pentru prima data, noroc cu Lucia ca se ocupa de organizare, eu n-as fi reusit nimic din ceea ce a facut ea...

      Ștergere
  3. Sa va fie de bine! Si noi ne am intalnit luna trecuta!
    Frumoase aceste intalniri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, chiar sunt foarte frumoase, eu nu sunt prea sociabila de felul meu, dar m-am simtit grozav alaturi de fete..

      Ștergere
  4. Ce frumos, mă bucur să văd că se fac tot mai multe astfel de evenimente în toată țara! Și le admir pe fetele care se ocupă de organizarea acestor evenimente, fiindcă nu e deloc ușor. Merită felicitări Lucia!
    Sunt foarte curioasă cum o să ți se pară CC Cream-ul Gerovital, mie la o primă probă mi-a plăcut tare mult. :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, chiar acum port CC cream-ul Gerovital :) O sa vorbesc cu siguranta despre el primavara aceasta...
      Cat despre organizare, ai mare, mare dreptate, dupa cum spuneam si mai sus, eu sigur nu as fi reusit sa fac absolut nimic din ceea ce a facut Lucia, chiar nu as fi reusit, asa ca da, merita toata admiratia...
      Te pup, scumpa mea, o seara frumoasa in continuare!

      Ștergere
  5. Adresez si eu felicitari Luciei, intuiesc ca organizarea unui astfel de eveniment implica foarte multe resurse, de toate tipurile si nu e deloc ceva facil!
    Machiajul realizat de Amelia e wow, imi place la nebunie iar frumoasei fete care a fost model ii vine perfect!
    Draga mea Simo, am participat si eu in mod afectiv la acest eveniment, datorita tie! :)
    Te imbratisez, scumpa prietena!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, ai mare dreptate, precum le spuneam si fetelor mai sus, este foarte dificil sa te ocupi de un astfel de eveniment, nu m-as incumeta pentru ca nu ar avea cum sa imi iasa bine, asa ca Lucia merita toata recunostinta mea.
      Te pup, draga mea, o seara frumoasa!

      Ștergere
  6. Foarte fain, ma bucur ca ati reusit sa va reuniti! Spor la testat! Pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Te pup, Simo! A fost foarte faina intalnirea! Multumesc pentru compliment! Tu esti foarte frumoasa, mult mai frumoasa in realitate decat in poze, hihi. :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!