"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 25 martie 2015

Anian Oro Liquido - ser siliconat cu ulei de argan și jojoba pentru îngrijirea părului

           M-am gândit să vă vorbesc astăzi despre un alt produs de păr marca Anian, pe care îl folosesc încă de anul trecut și care e nelipsit la fiecare spălare a părului. 
Este vorba despre un ser de păr - Oro Liquido -îmbogățit cu ulei de argan, unt de shea și ulei de jojoba. Se poate folosi atât pe părul umed cât și uscat pentru a conferi strălucire și aspect mătăsos părului. 

               După cum v-am mai spus eu și cu altă ocazie, deși am renunțat la vopsirea părului, am căpătat mai nou un alt obicei nu tocmai sănătos prin care îmi torturez părul după fiecare spălare. Este vorba despre o perie electrică de păr pe care o folosesc în mod intensiv, dar ocazional mai apelez și la ondulator sau placa de creponat. Toate acestea îmi usucă și îmi degradează mult mai repede vârfurile, motiv pentru care simt nevoia, în prezent, să le acord o atenție mai mare în cadrul procesului de îngrijire a părului, iar pentru asta am la îndemână mai multe produse pe care vi le-am arătat sau urmează să vi le arăt în postările ce urmează. 
Este și cazul acestui ser pe care l-am folosit mult timp doar pe părul uscat - am pus câteva picături în podul palmei, le-am încălzit câteva secunde între palme și le-am aplicat pe vârfui și pe firele rebele de păr. 

               De ceva timp, am început să îl aplic pe părul umed înainte de uscare, într-o cantitate mai mare, pe lungimea firului de păr, nu numai pe vârfuri, după care folosesc uscătorul de păr. 
Ceea ce îmi place în mod deosebit la acest produs, este faptul că deși are multe uleiuri în compoziție, nu îngrașă părul absolut deloc, ci este perfect absorbit în firul de păr, lăsându-l strălucitor și cu aspect sănătos. Acest produs are și siliconi în compoziție, aceștia fiind cei responsabili de aspectul mătăsos al părului și ușurința cu care el se descurcă la pieptănare. 
Adevărul este că mie nu-mi place să folosesc uleiuri simple ca măști pentru păr, oricum le-aș aplica nu pot să scap de acel aspect gras al părului și de textura sa moale și fără ținută (indiferent de uleiul folosit), așa că aș da oricând uleiurile de păr pe siliconi, așa cum am spus de nenumărate ori. 


                Nu este cazul acestui produs, care pe bună dreptate este denumit ser pentru că are în compoziție pe lângă siliconi, unt de shea, ulei de argan, ulei de jojoba și vitamina E. 
Ca în cazul tuturor produselor similare pentru îngrijirea părului, este nevoie de o cantitate foarte mică de ulei pentru a-ți domoli firele rebele de păr sau pentru a hrăni vârfurile în mod suplimentare. 


               Cum am spus și în cazul elixirului Tresemnne, un produs similar al cărui review îl puteți citi aici, din punctul meu de vedere, este absolut necesar să am pe raftul din baie un astfel de produs la fiecare spălare a părului și nu numai. 
Este ambalat în sticluță de 100 ml din plastic și este prevăzut cu pompiță.

Îl puteți găsi în magazinul online Triodeluxe la un preț care îi justifică pe deplin calitatea. 






                       VintageLook

4 comentarii:

  1. E tentant produsul :). Si eu ma confrunt cu varfuri uscate si rutina mea de ingrijire cuprinde cateva uleiuri de par si balsamuri leave-in pe care le folosesc prin rotatie. Fara astfel de produs, as avea haos in cap :))
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur să descopăr încă un produs Anian foarte interesant! O să-l țin minte!
    Eu momentan mai folosesc ca tratament după baie doar keratina lichidă și/sau bifazicul hidroreparator, ambele tot de la Anian.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat aproape toate produsele Anian, dar asta inca nu a ajuns pe mana mea si cred ca am nevoie de el pentru ca folosesc placa de par foarte des, ori intins ori ondulat, tot la placa apelez, stiu ca nu e sanatos dar parca nu imi place cum imi sta parul cu nimic altceva :P

    RăspundețiȘtergere
  4. neaparat trebuie sa incerc si eu serul acesta! de la Anian am inceprcat doar un bifazic, dar n-am fost consecventa cu el si n-am vazut rezultate!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!